Keresés

Részletes keresés

Kolt Sidious Creative Commons License 2005.07.03 0 0 12
Hi.
Ha érdekel még akkor dobj meg egy mailel.
És akkor elküldöm a listámat.
brainscan@netposta.net
Köszi. Csáó! :-)
Előzmény: Viveca (-)
K.Atis Creative Commons License 2005.06.06 0 0 11
Szeva nemtom jársz-e még erre de szivesen dumálnék a horror film csere ügyben! Ha gondolod írj a hominisnocturna@citromail.hu e-mail címre. Köszi.
Előzmény: figyelnek (10)
figyelnek Creative Commons License 2005.04.21 0 0 10

Sziasztok!!!

Horror filmek cseréjéhez keresek csere társakat, nekem DVD/AVI formátumban vannak horror filmjeim.
Van elég sok olyan horror DVD-m amit nálunk nem adtak ki,ezeken magyar felirat van..
Ha van kedved cserélni akkor küld egy E-mail-t köszönöm.

tsabee Creative Commons License 2005.03.08 0 0 9

én pölö kedvelem a horrort,  jó kikapcsolódás. Igazat adok annak, aki azt mondta, hogy az olvasott horror az igazi. Mennyire más olvasni pl az Alien-t, mint nézni...

De nekem nagyon bejött a Korbács c. könyv is, amit Clive Barker írt, ha jól emléxem. Végülis nem horror az egész, de vannak benne részek, amik nagyon ott vannak.

Előzmény: Buffy... (8)
Buffy... Creative Commons License 2005.03.08 0 0 8

Sziasztok!!!

Ti már várjátok a Kör2-t mert én már igen:))

Azt mondják, hogy nagyon durva lesz, hát remélem is:P

Legion Creative Commons License 2001.06.05 0 0 7
Ajánlom figyelmedbe a ZOMBIFILMEK topikot. Egyébként nekem van jó pár ilyen kemény horror filmem.
Előzmény: Viveca (6)
Viveca Creative Commons License 2001.06.05 0 0 6
Csupán egy hamvába holt próbálkozás volt, felejtsétek el.
Előzmény: Viveca (4)
Lone Saddo Website Poster Creative Commons License 2001.06.04 0 0 5

tusé.
lol
Előzmény: withe2 (3)
Viveca Creative Commons License 2001.06.04 0 0 4
Bocsánat, most már tudom. Látod, még írók is tudnak hibázni... Szégyen gyalázat. Öröm, hogy a magyar nyelv lektorainak mindenütt ott a szemük. Ha már a sajátom néha kénytelen a maga dolgaival is foglalkozni...

Az az igazság, hogy elég sok forgatókönyvet leszedtem a netről, ezeket el is olvastam, de engem most kifejezetten filmek érdekelnének. Amúgy a fantáziámmal semmi baj, remekül működik, sőt... Jobban is a kelleténél. Semmi segítség?

Előzmény: Törölt nick (1)
withe2 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 3
egybeirjak?
Előzmény: Törölt nick (1)
Lone Saddo Website Poster Creative Commons License 2001.06.03 0 0 2

ha valóban kedveled a műfajt, inkább könyveket ajánlanék. ha filmre viszik, a horror eleve veszít lényegéből. az ilyen "érzékszervi" horror élmény lehet mondjuk 2 órára. én általában szánakozom (vágásokkal operáló horror) vagy röhögök (bemutatják/utalnak rá mitől is kell félni) az ilyen filmeken.
amit te raksz össze a fejedben, amiben alapjaiban ott az ismeretlentől való rettegés, az az igazi horror. nagyon kevesen tudnak ilyet írni. kezdetnek ajánlhatom a korai philip dicket.
Előzmény: Viveca (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.02 0 0 1
Egyébként a "horrorkedvelő" összetett szó, egybe írják.
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.02 0 0 0
Kösz, nem.
Viveca Creative Commons License 2001.06.02 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Szeretnék olyan egyénekre bukkanni, akik favorizálják az úgynevezett "kemény horrort". Tehát nem olyan filmekre gondolok, amelyeket különféle tévécsatornák - későn vagy még későbben - bemutatnak, pl. King adaptációk, hanem klasszikus horror sztorik, mint az Evil Dead, a Hellraiser filmek és társaik. Szeretnék hozzájutni ilyen filmekhez, akár pénzért is, ha másként nem megy. Remélem, tudtok segíteni, nagyon bízom bennetek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!