Horror filmek cseréjéhez keresek csere társakat, nekem DVD/AVI formátumban vannak horror filmjeim. Van elég sok olyan horror DVD-m amit nálunk nem adtak ki,ezeken magyar felirat van.. Ha van kedved cserélni akkor küld egy E-mail-t köszönöm.
én pölö kedvelem a horrort, jó kikapcsolódás. Igazat adok annak, aki azt mondta, hogy az olvasott horror az igazi. Mennyire más olvasni pl az Alien-t, mint nézni...
De nekem nagyon bejött a Korbács c. könyv is, amit Clive Barker írt, ha jól emléxem. Végülis nem horror az egész, de vannak benne részek, amik nagyon ott vannak.
Bocsánat, most már tudom. Látod, még írók is tudnak hibázni... Szégyen gyalázat. Öröm, hogy a magyar nyelv lektorainak mindenütt ott a szemük. Ha már a sajátom néha kénytelen a maga dolgaival is foglalkozni...
Az az igazság, hogy elég sok forgatókönyvet leszedtem a netről, ezeket el is olvastam, de engem most kifejezetten filmek érdekelnének. Amúgy a fantáziámmal semmi baj, remekül működik, sőt... Jobban is a kelleténél. Semmi segítség?
ha valóban kedveled a műfajt, inkább könyveket ajánlanék. ha filmre viszik, a horror eleve veszít lényegéből. az ilyen "érzékszervi" horror élmény lehet mondjuk 2 órára. én általában szánakozom (vágásokkal operáló horror) vagy röhögök (bemutatják/utalnak rá mitől is kell félni) az ilyen filmeken.
amit te raksz össze a fejedben, amiben alapjaiban ott az ismeretlentől való rettegés, az az igazi horror. nagyon kevesen tudnak ilyet írni. kezdetnek ajánlhatom a korai philip dicket.
Sziasztok!
Szeretnék olyan egyénekre bukkanni, akik favorizálják az úgynevezett "kemény horrort". Tehát nem olyan filmekre gondolok, amelyeket különféle tévécsatornák - későn vagy még későbben - bemutatnak, pl. King adaptációk, hanem klasszikus horror sztorik, mint az Evil Dead, a Hellraiser filmek és társaik. Szeretnék hozzájutni ilyen filmekhez, akár pénzért is, ha másként nem megy. Remélem, tudtok segíteni, nagyon bízom bennetek!