Soltika, oh, oh, oooo,
Szereted becezgetni magadat? Ha a kutyad olyan fincsi, miert nem eszed meg oted. Hogy ne mondjam, mi mast is csinalhatnal vele. Talan ertelmeseb utodok jonnenek letre nalad.
Kalapos királyunk már volt, polgári koronás főnk eddig csak a tetovált hátú senkiházi Horthy akart lenni.
Ha megnézzük hogy a Mindszentit biborosnak milyen vakarékból emelték ki, akkor Vikicsek is nyugodtan pályázhat a mezőtúri(később alcsúti , 1989-ben panellakást kapó) putrisorról !
üdv:
soltika
T. EPOXI!
Mindössze néhány (kereszt)kérdés:
Mennyi idő alatt hoztad ezt itt össze?
Mit ettél-ittál előtte?
Mennyi időt töltöttél el tűző napon?
Az eredetit mikor tanították Veled?
Egyébként ha a jól olvasok a sorok között, akkor azért sok mindenre rájövök még a válaszaid előtt........
Ja, azért ne hagyd abba a versírást, sokan így kezdték, de vigyázz mert azt rebesgetik illetékesek, hogy a látogatásokat szigorították abban a bizonyos sárga házban! Nagyon ne erőltesd a rímeket, esetleg vers helyett sima prózát, vagy halk dudolgatást szöveg nélkül........ Ezekhez mit szólnál? Tudod mint a méhecske csak zümmög-zümmög, mert a szöveget nem tudja(nem meri) kimondani........
Üdv: M.
Az alábbi orbántorgyánpolgárkormány ihlette walesi bárdok átköltés immáron köztulajdon, bárki továbbfejlesztheti, anyázhatja, elvehet belőle vagy hozzátehet.
Ugyanilyen volt Antall is, szerintetek...Akkoriban, nemde
Peckesnek peckes, de nem gőgös Orbán.
Erős akaratú, de nem agresszív Orbán.
Pátoszos, de nem demagóg Orbán.
Néha szorongó, némileg gátlásos,tehát semmiképpen nem gátlástalan Orbán.
Hagyjatok már fel, maleszopós,szadeszos pionyírok, a fassz propagandafüzeteitek heti lózungjainak szajkózásával!
Ugyanazon régi ávós receptek alapján keveritek-kavarjátok a gőzölgő szart.Nem utáljátok már az egyhangú kosztot?
Sz
Hogy én Orbán Viktor? Ahhoz nem vagyok elég kicsi, nem vagyok elég pofátlan, nem vagyok elég agressziv, nem vagyok elég demagóg és nem vagyok elég gátlástalan. Különben szívesen lennék Orbán Viktor.
Akkor végünk van, mint a botnak?
Nem baj, azért javaslatom: reggel, délben , este Xanax 1mg-os, Elalvás előtt 1 Valeriana, ha minden kötél szakad..
Ez őőőőőőőőőőőőőrület, tisztára, mint egy ruszki csasztuska.
Azt várom,mikor kap érte vmilyen belterjes irodalmi díjat..