Keresés

Részletes keresés

redizded Creative Commons License 2004.01.16 0 0 42
"A MINDENKORI kormányét, nem az Orbán-kormányét, és nem a Horn-kormányét! Azét aki éppen hatalmon van! A kormányt nem szeretni kell! A kormányt éberen FIGYELNI, ellenőrizni, és nem nyalni neki!"

Ezzel nyitottál, és azóta folyamatosan Orbánozol. Egy újabb sz@r, Orbánfikanick. Tripla 0 !!! Független barátaid is fröcsögnek, balosok egymás közt... :O)

redizded Creative Commons License 2004.01.16 0 0 41
"Felfogtátok birkák?" Ezt ugye a kedves szüleidtől kérdezed, akik birkák? te birka
Előzmény: Epoxi (-)
originalqszi Creative Commons License 2004.01.16 0 0 40
földönkívüliek jönnének hozzánk és azzal a meghökkentő igénnyel lepnének meg bennünket, hogy ők kizárólag csak emberhússal tudnak táplálkozni, semmi mással???????????:DDDD
- És tetszenek halott embert is fogyasztani????
Ha a válasz igen, nincs gond, DE ha NEM, akkor??????????????????????
Yoshida Creative Commons License 2001.07.26 0 0 39
Biztos hogy off volt, sorry.
Yoshida Creative Commons License 2001.07.26 0 0 38
Lehet hogy az előbbi off volt, majd kiderül...
Bocs.
Yoshida Creative Commons License 2001.07.26 0 0 37
Hal! Ezt olvassátok? Ez az a topik???
Idő megállítás?
sierra Creative Commons License 2001.06.28 0 0 36
:-)
Előzmény: koszmabég (34)
toniokröger Creative Commons License 2001.06.04 0 0 35
Szerintem az emberek sem figyelnek kellően oda, hogy mi történik az országban, így nem is tudnak mi alapján dönteni, ha kell.Így azért figyelni kell a kormányt( és a mindenkori ellenzéket is).
Egyebekben a kormányfő kap elég pénzt azért, hogy dolgozzon és ne kelljen mindenért agyon dícsérni( a miniszterek képviselők "tózse"), de ha szerintetek nem így van, adjunk nekik többet és így követeljünk ezután átláthatóságot, szakértelmet, odafigyelést ránk.
koszmabég Creative Commons License 2001.06.04 0 0 34
zavarodottagyú
Előzmény: sierra (33)
sierra Creative Commons License 2001.06.03 0 0 33
"- Gyere, basa, gyere! Püff!
- Mondd meg a prófétádnak, hogy ezt Zoltay vágta!- hangzik a bástya füstfellegéből másik kiáltás."

Egri Csillagok rulez!

Előzmény: K.Trout (9)
Hateha Creative Commons License 2001.06.03 0 0 32
Mi lenne? Az lenne, hogy jobban élnénk és hogy az emberek nem lennének ilyen hülyék. De az emberek hülyék, mert hülyék akarnak lenni. Szenvedni akarnak, másokat hibáztatni és még véletlenül sem venni a fáradtságot és GONDOLKOZNI, vagy TANULNI! Mert az nehéz! Nagyon nehéz! Hinni pedig könnyű és kényelmes! Marad hát a mocsár, a szellemi fertő, melyen Orbán vigyorogva siklik tova, Európától és a demokráciától távolodva, haverjaival, amihez a birkák tömege még éljenez és tapsol, mert jól van csomagolva!
Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 31
Ne légy ennyire emócionális!;-)
Elhiszem, hogy ez egy rossz döntés, elhiszem , hogy újat kell építeni. Csak azt nem hiszem, hogy ez egy lényeges politikai kérdés. Azt belátom, hogy nálad ez a döntés mintegy szimbolizálja az Orbán-Torgyán-polgárkormány pusztító voltát. De nekem ez csak egy átszervezés, aminek minden bizonnyal vannak nyertesei és vesztesei. Nem akarok tényleg Bokrosomagozni, de a tandíjnak és a gyed eltörlésének csak vesztesei voltak. A döntések nagyságrendjéről meg már jobb nem is beszélni. De mondhatnám az M5-ös kibaszottul elbaszását, ami messze nincs egy kategóriában még ad abszurdum a Széchenyi és Szabó Ervin Könyvtárak esetleges összevonásával. És én meg az M5-ön nem járok sokat;-(
Szóval összegzésképp megállapíthatjuk, hogy egyik kormány rosszabb, mint a másik egyik politikus nagyobb köcsög, mint a másik, csak szerinted másik a másik;-)
Előzmény: Epoxi (29)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.01 0 0 30
OV utálta TJ-et, mint a szart, de a kormányzáshoz szüksége volt rá, tehát használta.
Valahogy úgy,a hogy a vécékefét használja az ember: kissé undorodik a saját "termékétől", de nincs jobb megoldás.
Előzmény: Epoxi (26)
Epoxi Creative Commons License 2001.06.01 0 0 29
Elárulom, hogy sokat jártam mind az OMIKK-ba (Műszaki Könyvtár), mint pedig a Műegyetem könyvtárába, mivel a Műegyetemen tanultam. A Műszaki egyetem könyvtára alkalmatlan arra, hogy egy annál nagyobb könyvtárat belezsúfoljanak! Miért nem épitenek újat? Nem szétbaszni kell azt ami jó! Miért nem a kiberplázát építik meg inkább, ha olyan kurvára kell? Biztos vagyok benne, hogy messze nincs rá akkora szükség, mint az OMIKK-ra! Ez ismét valami csalás álruhába öltöztetése!

De te még mindig hiszel, hiszed, hogy van rá jó, racionális ok! Nincs!

Orbánnak pedig nem volt más választása? Dehogynem! Mindig van más választás! Ő mindenáron hatalomra akart kerülni és ehhez minden eszközt megragadott. Hazugság amit csinál, de jól csinálja! Profi!

Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 28
Megnéztem. Nem érzek lelkifurdalást, hogy nem tudtam mi ez. Biztos van rá jó ok racionalizálás ez meg az, amit ha velem tennének nem fogadnék persze el, de nem látom át és nem hiszem, hogy a topiktól okosabb lennék, mert csak könyvbezúzás meg ilyen ötleteket láttam, benne ez meg fröcsögés. Ha tényleg bezúznak valamit szóljatok én is megyek tüntetni, de nem hiszem el, hogy ilyen van. Ez a példa már azért sem nagyon tökéletes, mert a Magyar/Fodor minisztérium igencsak élenjárt a kultúra pusztításban. Ne kérdezz példát nem tudok(rossz a memóriám, de biztos vannak itt asztaltársak akik elhalmoznának infóval ha akarod), bár rémlik ez az ilyen-olyan főleg Fodor idejében történt nyivánvaló politikai meghurcolásokról. Rég volt mindegy is. Ez egy olyan aprócska ügy nekem, hogy nem ezt értettem a közös pénzünk elköltésének megbeszélésén.
Előzmény: Epoxi (25)
Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 27
Nem volt TJ sohasem szimpatikus, már akkor sem amikor valószínűleg még a balosoknak szimpi volt, amikor Antallt szivatta. De azt elismerem, hogy Orbánnak nem volt más választása. Ha megnézed a www.valasztas.hu-n, hogy hogyan voltak a szavazatok a szavazótáborok merre mozogtak akkor látni kell, hogy az tuti volt, hogy a fidesz sokmindenre kapott mandátumot, de a nagykoalícióra nem. Ha most nagykoala lenne tuti nem volnék Orbán hívő. Nagy gondban lennék, mert meg kéne erőszakolnom a világnézetemet, hogy a Csurkára bírjak szavazni;-)
Azonnal pótolom ezt az mozaikszó hiányomat, de bár nem tudom mi az, és nem akarok bezzegelni, Hornozni, Bokrosozni, de a tandíj, gyed, fogtömés stb kártékonyságát nehéz lenne überelni. De ez off.
Előzmény: Epoxi (26)
Epoxi Creative Commons License 2001.06.01 0 0 26
Hogy lehet, hogy az Orbán hivőket nem zavarja, hogy Orbán az elején lepaktált egy Torgyán nevű pszichopatával? Ez hogy lehet? Szerintem csak úgy, ha Torgyánt is szimpatikusnak találták. Az pedig... eh hagyjuk. A hit! Mindenek felett!
Epoxi Creative Commons License 2001.06.01 0 0 25
Na látod! Azt sem tudod mi az! Igy van vele a legtöbb Orbán hivő! Azt sem tudja mi zajlik körülötte! De a Viki, az egy szimpatikus, tehetséges fiatalember!

Olvass bele a 120 éves KÖNYVTÁR vs POLITIKA cimu topikba. Ez is az Orbán kormány remek ötlete!

Előzmény: Aladar1 (23)
Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 24
Ne hergeljétek magatokat, ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. MO egy szuper ország. Itt mindig mindenki utálja a politikusokat (én is te is), hidd el Orbánt sem védené a kutya sem ha ti nem támadnátok. Itt 1000 emberből egyet nem találsz no jó százból, aki azt mondaná, hogy ez a viki, peti, gabi, pisti, ibolyka ez a mi megmentőnk nélküle a nemzet a szakadék felé tart. Szerintem USA-ban tuti sokkal gusztustalanabb az átlagember véleménye az elnökről, mint itthon, holott azért amerika vitathatatlanul a személyes szabadság mintaországa. De nem hinném, hogy rosszabbak volnánk, mint az EU bármely országa. Hál isten annyi csapnivaló politikusunk van, hogy biztatóan kicsi a respektjük.
Ettől még vakok között OVi a király;-) (ez egy vicc volt)
Előzmény: Epoxi (22)
Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 23
Passz aztat se tudom mi az;-(
Kedves pannon tudod mit mondott Ivan Ivanovics a köztudomásúan frappáns visszavágások nagymestere?;-)
Mi az, hogy aladarfélék, ne légy már ilyen fösöbb rendű, szó nincs cárról, biztos vagyok benne, hogy te sem vagy kevésbé autonómul gondolkozó ember, mint én de én sem vagyok rosszabb ezt elhiheted. Mi az, hogy harcosan bizonyítgat. Ne hülyülj...
Előzmény: Epoxi (21)
Epoxi Creative Commons License 2001.06.01 0 0 22
pannonbetyár:

Kösz a szolidaritást. Tudom értelmetlen szélmalom harc ez, de néha le kell valahol ereszteni a gőzt.

Aladár még nem is olyan rossz. Hajlandó róla beszélgetni! Nem elvakult!

És sajnos megérdemlik az emberek. Csak kár, hogy rám ugyanaz a kormány vonatkozik, mint akit ők megválasztanak. Kiválasztódni pedig a nemzet fog, nem az egyes emberek. Ez politikai evolúció, és sajnos nem úgy működik, mint a biológiai. Kénytelenek vagyunk azt megenni, amit mások főztek nekünk. És együtt hullunk el velük.

Epoxi Creative Commons License 2001.06.01 0 0 21
Aladár1:

Ok. Kezdjük mindjárt az OMIKK megszüntetésével, illetve "átszervezésével".

pannonbetyár Creative Commons License 2001.06.01 0 0 20
hajrá epoxi!

(Istenem, mintha a 15 évvel ezelőtti magamat olvastam volna ;o)))))

akkor én is így gondolkodtam
aztán beláttam: amíg az emberek istenítik a cézárokat, addig mindig lesznek cézárok, akik tönkreteszik őket. És ez azért van így mert lusták gondolkodni.
És tudod mit, megérdemlik.
pl. az ilyen aladárfélék.
Nem elég hogy nincs agya, még harcosan bizonygatja is.

ez is része a természetes kiválasztódásnak-.

Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 19
Kedves Epo!

Nincs olyan része a világnak ahol nem lenne szerepe az érzelmeknek. Sőt, ahogy téged olvasnak elég vehemensen érvelsz. Ez nem baj. Szerintem a politikusaink nem rosszabbak vagy jobbak, mint a "művelt világ" más politikusai, nem beszélik meg velünk kevésbé vagy jobban a döntéseiket. Ezt nem a mentségükre mondom, csak mert szvsz így van. Ha mondasz a nem megbeszélésre konkrét példát szívesen elvitatkozgatok veled arról, hogy miért nincs igazad, feltéve persze, hogy emlékszem az ügyre, meg arra, hogy én mit véltem hallani a politikusaink szájából.

Epoxi Creative Commons License 2001.06.01 0 0 18
Nem népszerű a topik? Isten (akarommondani OVi) fogja a kezeteket, s vezet benneteket, ne csüggedjetek! Nincs már messze a kánaán!
Epoxi Creative Commons License 2001.06.01 0 0 17
"Nem kell szvsz ilyen kategórikusnak lenni az idejárók nem hülyék, csak emócionálisak és ez nagyon is rendjén van."

Először is: nem csak az idejárókkal van baj, sőt főleg nem velük.

Másodszor pedig: az, hogy valakit az érzelmei irányitanak egyáltalán nem helyes. Ha valakit elboritanak az érzelmek, képtelen lesz a józan mérlegelésre és csak azzal foglalkozik, hogy mit akar hinni! És ez egyáltalán nincs rendjén! Ezt nem annyira a vitázásra értem, mint inkább a döntéshozatalra! A döntéshozatalban nincs helyük az érzelmeknek!

Előzmény: Aladar1 (14)
Epoxi Creative Commons License 2001.06.01 0 0 16
"A politikusnak nem csak az a dolga, hogy elköltse a közös pénzünket, hanem az is, hogy ezt megbeszélje velünk. Talámn nem véletlenül hívják őket képviselőknek. "

Igen valóban! Ez VOLNA a dolga! De éppen ez az, amit ez a kormány a legkevésbé tesz. Hogy bármit is megbeszél bárkivel!

A képviselőket pedig inkább képmutatkóknak kéne nevezni.

Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 15
Ja és még valami. Ez a szürke a fasza, meg ne is látszon az a jó, meg ilyesmi. Ez lehet, hogy nem tudatos, de nagyon kis egyszerű reklámfogás, mert egy termék eladásához nem arra van szükség, hogy a vevő agyát átprogramozd, hogy azt gondolja egy termékedről, hogy az kék, hanem az, hogy bebizonyítsd a piros a legszebb szín, mivel a termékedről már mindenki eleve tudja, hogy az piros. Majd meglátjuk a kampányt, mi a jobb a szines vagy a szürke;-)
Aladar1 Creative Commons License 2001.06.01 0 0 14
Mi lenne, mi lenne, nem lenne semmi. Szó sincs arról szvsz, amit itt sokan sokakról mondanak, hogy egyik vagy másik kormányt bárki kritika nélkül istenítené. Egyszerűen vannak az embereknek politikai nézetei (ezek valószinűleg szinte véletlenszerűen alakultak ki) és eszerint osztályozza a kormányokat.
Nem hinni akarni kell, hanem LÁTNI! Ez baromi szépen hangzik ugyan, de nem nagyon alkalmazható, mert pl lehetne-e még jobb. Vannak dolgok (balosoknak ilyen a Bokros csomag) amiben csak hinni lehet, mert látszani max az árnyéka látszik. Nem kell szvsz ilyen kategórikusnak lenni az idejárók nem hülyék, csak emócionálisak és ez nagyon is rendjén van.
Szvsz nem a politikának nem kell látszani max az államigazgatásnak. Én igenis szeretném tudni, hogy mire milyen logikával költik a pénzemet. A politikusnak nem csak az a dolga, hogy elköltse a közös pénzünket, hanem az is, hogy ezt megbeszélje velünk. Talámn nem véletlenül hívják őket képviselőknek.
mpd Creative Commons License 2001.06.01 0 0 13
Az előbbihez: elillana Allah, Ella utánah illanah.
(Romhányi)
Előzmény: K.Trout (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!