Rokonnak is 1 megás, de a voip-nak 64kbps kell (0,064 Mega). Minden más szolgáltatónak bőven elég az 1M, még a feltöltés is 2x akkora, mint a minimum (és ez garantáltan megvan). Egyébként az internetjükkel nincs gond az biztos.
Azért kérdeztem, hogy milyen a hang, mert a két évvel ezelőtti dupla csomagban 1 megás net volt, s az ügyfélszolgálaton erre fogtak mindent. Most, ha újra megkötöm a szerződést, akkor 5 megás netet ígérnek, vagyis adnak. Hát ha az volt a baj, hogy 1 megás volt, akkor most 5-nél talán jobb javult a minőség. A rokonodnak hány megás a net? És az is tripla csomag?
Tré voip telefon hangminősége a legrosszabb, ahhoz képest amit ez a technika tud. Bár egy rokonomnak, ami óta kicserélték a Home gateway-t, azóta sokat javult, egészen jó lett. Ennek ellenére azt ajánlom, hogy ha fontos a minőség, semmiképp ne válaszd. Maradj a hagyományosnál illetve, ha olcsón szeretnél jót pl. hosszú külföldi illetve hazai vezetékes irányú beszélgetéseket indítani, akkor nézz át a "Voipbuster" fórumba.
Én meg azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek t-tripla csomagja, s a telefon milyen minőséggel működik. Két éve volt egy t-duplám. A net ment rendesen, de a telefon nem. Egy évig kínlódtunk a sok hibabejelentéssel, az volt a kifogás, hogy 1 megás neten ez ilyen. A mostani triplában 5 megát adnak, s azért keresek tripla csomagost, hogy mi a tapasztalat. Jelenleg t-kom fővonalam, nordtelekom netem és digi parabolás tv van. Egyiken sincs hűségnyilatkozat, tehát válthatnék, de a telefon a legfontosabb. Meg még: Ha megrendelem a triplát, mit kell még fizetni, beruházni, mert két tv-re kellene. Előre is kösz a válaszokat.
Hello. Bocs hogy ezért nyitok egy topicot, de nincs időm utánanézni a dolognak. Az érdekelne hogy mennyi a telefonszámla percenként 6 elött és után. köszi.