Costa del Sol-on magyar párnál kínálunk kétszintes apartman felső szintjén szobát fürdőszobával, kedvező áron, akár már 1 éjszakára is!
A felső szintet kizárólag a Vendégek használják, egy kis előtér, nagy, franciaágyas szoba + fürdőszoba, a szoba minkét oldalán terasz.
Az apartman teljesen felszerelt, a konyha és a nappali használata közös.
Helye: Estepona -tól Gibraltár felé Bahia de Casares, 4 medencés lakóparkban (zárt).
Ideális, ha szeretnél ellátogatni a Tarifa-Bolonia szakasz homokdűnéihez, kite-szörfölni, Gibraltár 34 km. A Tarifától északra lévő szakasz még szinte érintetlennek tűnhet a Malaga - Marbella közötti betondzsungelhez képest.
Bármilyen információval szívesen segítünk, vállalunk transzfert Gibraltar vagy Malaga repterétől, kölcsönözhető gyerekülés, tengerpartra nyugágy, gyerekjátékok.
Én még 2005-ben violtam Spanyolba a nagybátyjáméknál nyaraltam és eszméletlen jó volt,mivel a nem is olyan távoli őseik jóvoltából spanyolok,magyarok,portugáliaiak és venezuelaiak nagyon jól éreztük magunkat,nyár votl ésvoltunk bika viadalon,ami tényleg nagy élmény volt és hát megismertem a venezuelai másod unokatesóim és az ő családjukat,nagy kár hogy velük csak 3 napig lehettem,de idén megint menni fogunk spanyolba,sajnos nyárig ki kell bírnom:)
Sikerult mindennek utannajarnom a szuleim felutazasa nelkul(en itt lakom Pesten). Minden tokeletes (nincs kotelezo fogyasztas, repulojegy, ebedbefizetes)addig, amig el nem megy az ember abba az utazasi irodaba, ahol igenybe veheti ezt a szallast. A szallas ugyanis igaz, hogy Spanyolorszgban van, de egy szigeten(talan Madeira?), ahova az utikoltseg repulovel kozel 100000/fo. Es ugye az o repcsijukre vagy szorulva(nem kotelezo!), mert a szallasidopont kotott. Es ha csak siman befizetsz ugyan erre, akkor is csak 120000-130000 korul mozog. Ime az atvagas.
Koszi mindenkinek a segitseget!
Imre
Felejtsétek el!!! Ezelőtt néhány évvel és is kaptam hasonló telefont. Az egész egy mézesmadzag, hogy elmenjenek az előadásra, ahol megpróbálják őket behálózni, mesterien megfogalmazott szövegükkel. A céljuk az, hogy már ott a helyszínen aláirassák velük a szerződést, hogy megveszik az üdülési jogot, piszok drágán, és utána már nincs mit tenni. Nézd meg egy-két hirdetési újság üdülések-utazások rovatát. Mindenki meg akar szabadulni az üdülési jogtól, mert nem elég, hogy egyszer kifizette, minden hónapban (vagy egyéb időben) fenntartási pénzt követelnek a tagoktól, ami ismételten mondom, igen nagy pénz.
Az ingyenes szállásról, pedig majd ott az előadéson kiderül, hogy mégsem teljesen ingyenes, mert a következők valamelyikéhez kötik:
1., Csak egy bizonyos utazási irodánál lehet megvenni a jegyet potom 200000.-Ft-ért, (ami méshol 60000.-)
2., Az ingyenes szállásban természetesen nincs benne a luxusáron, kötelezően megvásárolandó teljes, vagy félpanzió.
3., Kocsit kell bérelni az ott tartózkodás időtartamára, persze tőlök, vagy a velük szerződésben álló piszok drága cégtől
És így tovább. A lehetőségek kimeríthetetlenek.
Sokkal jobban jártok, ha befizettek egy útra, ahol ugyan nem ingyenes a szállás, de ha mindent összeadtok, akkor a negyedéből megvan az összköltség. Mégegyszer mondom NE MENJENEK EL AZ ELŐADÁSRA!!!
Új hozzászóló vagyok, és emiatt az ügy miatt csatlakoztam. Emellett azonban megtetszett a fórum, és mivel szeretek utazni, gyakori látogatója leszek ezentúl ennek az oldalnak.
Az eset a következő:
Édesanyámat felhivta egy utazásokat szervező cég(nem merem állítani, hogy utazási iroda). A neve Oriens Sol. A szoveg a szokásos, nyert egy utazást 160000 értékben. A harmadik telefonhívásra már kiderült, hogy ez csak egy szállás Spanyolországban egy hétre, amit bármikor fel lehet használni egy éven belül. Ennek a feltétele az, hogy részt kell venni egy előadáson, ahol üdülési jogokat akarnak eladni. De az ajándékot állításuk szerint akkor is megkapják, ha részt vesznek az előadáson. Idáig semmi bibi, az az egy-két óra belefér. De itt jön a gond. 220 kilómétert kellene utazniuk emiatt, és abszolult nincs kedvük blöff miatt kifizetni 8000-et benzinért. Valaki hallott már erről? Mi a trükk benne. Mert ahogy ismerem az ilyen ügynökségeket, biztosan nem adnak semmit ingyen. Nemhogy egy ilyen szállást.
Szóval ha van valakinek erről infója, akkor szívesen veszem.
Előre is köszi!
Imre