Bocs, hogy belepofázok, de talán a topicindító iránti tisztelet jeléül, talán illene ezt a logós dolgot inkább nem forszírozni. Ugyanis aki azt a topikot nyitotta. lassan 2 éve már nincs köztünk és minimum, hogy őt illetné a döntés.
Legyen bennetek ennyi kegyelet, ha kérhetem. A saját topikjaitokat úgy logózzátok, ahogy tetszik, de ezt inkább ne.
En szemely szerint azert nem akarok ilyen logot, mert a bongeszom nem hozza be azokat a topicokat amiknek ilyen bigyusza van, es ezert nem akarok IEt hasznalni.
Szerintem nem kene pilotak pofajat ravagni, vagy egy autot, mert igazsagtalangas lenne a tobbi pilotaval/autoval szemben akik/amik lemaradtak...blah, blah, blah
Szerintem ne legyen kép. A képek arra vannak kitalálva hogy magukban jól nézzenek ki, együtt viszont nagyon nem mutatnak. A Drukkerkocsma tartalomjegyzéke úgy néz ki a sok képtől mint egy foltozott pepita abrosz. Nem beszélve arról hogy ez mennyivel tovább töltődik.
Na ide várom minden érdeklődő javaslatát arról, hogy milyen logó legyen a topik nevében.
Kiirás: 30 x 120 pixel (lehet szélesebb is, nekem 8).
Leadási határidő: Kanadai nagydij időmérőjének vége (amikor leintik az időmérőt a kockás zászlóval), 2001. június 9-e.
Ha már vannak javaslatok, akkor szavazzatok is rájuk!