Voltak jó momentumaik, távolról veszélyesek voltak, de abszolút kézben tartottuk a meccset. Hiányzók sajnos megint voltak, főleg Antalics és Markovics akik az aktív rotációból hiányoztak, de gondot most ez sem okozott.
A csapat stabil, a keret bő, az eredmények jönnek, jó úton haladunk a célok eléréséhez. Még csak két meccs az előnyünk az első helyen, ha az alapszakasz második felét is hasonló mérleggel nyomjuk le, akkor biztos, hogy még nagyobb előnnyel tudjuk zárni az alaszakaszt.
Lóránt nagy erősítés a MAFC-nak ez nem is kérdés, főleg velünk szemben, akik gyengén állunk magas poszton. Hepp kupában gyorsan ki is derül majd, hogy mire megyünk ellenük, de ha már idehoztuk a kupadöntőt, akkor foggal körömmel kell menni a győzelemért.
Lóránt elsö mecse a mafcban 17 pont 6 böl 5 dupla dobott,tripla 4böl 2 ment be 10 dobásából hét ment be és leszedett hat lepatanót 20 perc alatt 26 val jegyzet
Jó kis összerakott csapat volt ez a Tarján, ha idegenben lett volna a tegnapi, szerintem megfaztunk volna. Hianyzott Markovics nagyon, szerintem ő a csapat vezére.
Az elso kor 10/1 lett, gratula hozza a csapatnak! A masodikban 8 hazai lesz, kell az alapszakasz 1. a végére, gondolom a MAFC is be akar jelentkezni a feljutasert, nem veletlenul erositenek.
Sztem jó döntés, okos döntés, bár jobb lett volna, ha A csoportosként rendezünk, házigazdaként, de így is remek főpróba lehet Hepp Kupa győzelemmel, első számú favoritként, azt még nem nyertük meg sosem, de jövőre a Magyar Kupa legjobb 8 csapata majd 4 közé is be kellene jutni végre 2017 után, és akkor telt ház lehet hazai rendezéssel.
Itt az egyetlen kérdés, hogy kaposváriakat, mennyire érdekli majd Magyar F4, esetleges Döntő semlegesként, úgy, hogy számomra szimpatikus Klub, Szurkolók közül sajna OSE nem lesz ott.
Ahogy korábban pl. franciák elleni válogatott meccset is meg tudtuk remekül szervezni, rendezni, sokan is voltunk, így várhatóan ez se lesz gond.
Három negyedig nagyon nehéz, hajtós és küzdelmes meccs volt a tegnapi. De a negyedik negyed elején a védekezés intenzításán és feszességén tudtunk úgy változtatni, hogy a Berény már nem tudott reagálni. Végre volt jó pattanózás, szerzett labdák utáni könnyű kosarak és pontos büntetőzés, mindenki bele tudott rakni a közösbe.
Sokkal veszélyesebb csapat annál a Berény, hogy csak az utolsó előtti helyen legyenek, szerintem nem egy náluk gyengébb csapat van egészen előkelő helyen ebben a bajnokságban.
Jövő héten zárul az alapszakasz első fele, amivel eddig maximálisan elégedettek lehetünk. Sima első hely, a csapat abszolút jó úton halad az alapszakasz győzelemhez, nem kérdés, hogy az első számú esélyesei vagyunk a feljutásnak.
Hunbasketen, youtubeon nem, elvileg fb oldalukon lesz élő, legutóbbiak ott voltak, ami érdekes változás, mert korábban youtubeon voltak, de most csak utánpótlás van.
Hát nagyon remélem, hogy a Lóránt Péter dolog csak pletyka, és nem lesz belőle semmi, mert akkor felköthetjük a gatyánkat. :( Simán kinézne akkor egy Kaposvár-MAFC döntő, és ott azért már minden lehetésges. Nem a MAFC-on lenne a nyomás.