Keresés

Részletes keresés

Gundark Creative Commons License 2001.07.10 0 0 10
Nemtom, én a Flankerrel soha nem tudtam igazán megbarátkozni. Valahogy olyan furi :) De a modern verdák között a Falcon a király. Pár napja jött ki a balkán helyszin, cool. Felraktam, mindent megváltoztat, értelemszerűen, a felségjelzéseket , meg minden frantzot, még a menü és betöltő képernyőket is. Olyan mintha nem is a régi hanem egy tök új falcon lenne :) Ezzel mán kibirom amig jön a falkon öt :) Apropó Migfun, mit tud most a flanker? Mármint a két és fél :) Mert sokmindent irtak, de én már csak a szememnek hiszek (lásd Eurofighter Typhoon)
MIGFUN Creative Commons License 2001.07.09 0 0 9
Na háj!

Ha vmi igényes repszim érdekel akkor Flanker2(2.51ües patch-el). Egyébként őszre igérik a folytatást(Lock On) www.flanker2.com Jah én még nagzon kíváncsi leszek az IL-2 -re is. Egzébként Dogfight tényleg rlz volt!:))) Végre van normális topic de írjatok is ide bazze! Na csőváz...

-= MIG POWER =-

Laszlo-- Creative Commons License 2001.07.08 0 0 8
Na egy proba:

Laszlo-- Creative Commons License 2001.05.30 0 0 7
Lesz a kozeljovoben valami uj kiadas ? Tudom az IL2 keszul ,de valami mas is erdekelne.
Sysco Creative Commons License 2001.05.25 0 0 6
Na vegre szerintem is hianyzott mar egy kicsit ez a topic de most nem ez a lenyeg.
Aki valami eredetire vagyik akkor a probalja ki a Eurofighter Typhoon-t (lehet hogy nem jol irom bocsi).
Elsore nem szednek le sot meg masodikra sem.
Van benne kulon sebzodesi pontok vagyis volt hogy mar lassan fel szarnyam se volt am meg eppen hogy repultem.Es ez kulso nezetbol szepen kidolgozottan latszik is.Szoval csucs egy game.
Egyebkent meg ha kedvenceknel jarunk akkor nekem annakidejen es neha most is a kedvencem a Birds of Prey nevu szimu.
Nem egy nagy grafika (vektoros) viszont rengeteg repulogep van benne rengeteg misszio es eleg komoly billentyuzetkezeles is van na nalam meg lassan mindig csucson van a game.
Az egyetlen baj vele hogy mivel igen szereny a grafik igy valahogy lassitani kell a gepen merthogy egy P75 is gyors mar neki de a cpu killer rulla. 8)
Laslow Creative Commons License 2001.05.25 0 0 5
Fúú, tök szeretem az ilyen játékokat! Annon rengeteget játszottam plus/4-en az ACE-vel, később meg 386-on az LHX-el... Feledhetetlen idők!
Azóta viszont nem nagyon találtam megfelelőt, pedig vágyom már egy ilyen játékra. Ajánl valaki valamit? Főleg amihez leírás is van tippekkel? Még van egy hónapom letölteni bármilyen ilyen játékot:)
Laszlo-- Creative Commons License 2001.05.25 0 0 4
F29 Retaliator ,az volt a kiraly game. Meg a Fighting Bombers .
Előzmény: bundee (3)
bundee Creative Commons License 2001.05.24 0 0 3
kedvencem a dogfight volt annak idejen - na, az jo volt :))))))
Laszlo-- Creative Commons License 2001.05.24 0 0 2
Annyi azert nincs es azok csak egy-egy programrol szolnak. Azert a 100 km tulzas ,de egy vadaszgepszimnel mast kell elvezni. Mondjuk 1000-el rohangaszni 10 cm magasan az mar nem unalmas.
Előzmény: Mijamoto Muszasi (1)
Mijamoto Muszasi Creative Commons License 2001.05.24 0 0 1
Van már egy pár ilyen topic, nemtom érdemes e mégegy ilyet indítani.
Szvsz lergadtam az 50 es éveknél, 100km+ rakétázás kissé uncsi.
Laszlo-- Creative Commons License 2001.05.24 0 0 0
-
Laszlo-- Creative Commons License 2001.05.24 0 0 topiknyitó
Nehogymar csak a polgari repeknek legyen egy topicja. Ideje nyitni egy olyan topicot ,amiben minden repszimulator szerepel ,ahhol vadaszgepekkel ,bombazokkal ,vagy barmivel lehet repulni amin egy csuszdlinal erosebb fegyver van.
Nezzuk a jo oreg F22Light. 3-at. Engem egy dolog foglalkoztat abban a szimulatorban : ha ramlonek egy joindulatu vasdarabot ,azt szinte mindig tulelem elso alkalommal ,viszont a 2. raketa szinte biztos betalal csinaljak barmit is. Ez vajon miert van ? Miert van az,ha kikapcsolt radarral ,foldkozelben egy allitolag lopakodo kepessegekkel megaldott geppel repulok ,akkor a 30 km-re levo Mig siman kiszur ? Mit csinalok rosszul ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!