Ölég türelmes ember lehetsz, hogy négy év után sem küldöl melegebb éghajlatra. ;-)
Nem tudom, nekem meg nagyon bejön az új lemez, ahogy az összes többi is. Bár az igen szomorú, hogy össz-vissz 3 új nótát voltak képesek elnyomni... :-(((
Most olvasom, hogy 4 évvel ezelőtti hsz-ra is kellő türelemmel válaszoltál. :-) Ég a pofám még most is, hogy nem sikerült összehozni a dolgot. Azóta mondjuk nem is foglalkoztam a témával (volt egyéb izgalmas dolog is :-)). Legutóbb idén télen hallgattam a srácokat, s nagyon tetszett az új lemez, de sajna a Szigeten kihagytam őket. 2006-ban kint voltam, most meg financiális okok és nyaralás miatt nem mentem ki. Esetleg Te láttad őket? Vagy esetleg vki más? Előre is köszi a válaszokat!
Ne haragudj, hogy nem jelentkeztem tegnap, de este lerohadt az adsl-em, nem tudtam netezni. Most is melóhelyről írok. Ezt bazzeg, nem hiszem el. Vki (vagy vmi) k.-ra nem akarja, hogy elkészüljön az a rohadt gyűjtemény. Remélem, ma sikerül rendbe tenni, de valszeg csak vasárnap délután-este tudok újra gép elé ülni. Te akkor ráérsz? Ha nem, akkor maradnak a hétköznapok... Már ha egyáltalán még maradt a türelmedből. :-)
Most már nekem is kezd elegem lenni a dologból. :-((
Amúgy, persze, hogy jó jelszóval próbálkozom, a benti gépen meg a Kedvesem gépén uazzal a jelszóval "bemegy", csak itthon nem. Ezért gondolom, hogy vagy MSN-en vagy XP-n belül kéne vmi beállítást eszközölni, hátha akkor menne. De ezt a témát nem vágom.
Mondj olyan chates oldalt, ahol regisztrálni kell, próbáljuk ki, hátha az megy. Vagy nem jó ötlet?
Kb 10 chates oldalt végignéztem, mindegyik java alapú. Szóval ha telepítetted, elvileg valamelyiknek már működnie kellene. Bár én még mindig a trefort-ot javasolnám, mert oda nem kell regisztrálni. Szóval ne add fel, bár a türelmem már véges, szó se róla. ]:< MSN-nél mi a hiba tárgya amúgy? Remélem jó jelszóval akarsz bejelentkezni.
Bocsi, még nem sikerült a dolog, nincs elfeledve, de közben ráleltem egy jó kis oldalra: www. metal-archives.com, ennek segíségével rendberakom az albumokat, és ha megvagyok, azonnal küldöm az korrekt listát. Üdv.