De most nem otthon vagyok, legkésőbb pénteken hazautazok, és küldöm őket. A freemail-es címről nem tom küldeni mert tul kevés MegaByte-ot lehet e-mailűb aküldeni.!!!
Remélem lesz egy uj ilyen patch, és abba az átigazolások is benne lesznek!:-)))
ja nem :( Véber még a BVSC ben van benne .....(elvégre az előző szezonról szól a patch ...az uj szezonról meg most jön ki a hivatalos frissítés Októberben !)
Én a PC GURUBAn csinálok a cd-n egy sportjátékok nevű rovatot. ebben általában sőtt mindíg vannak fifa kiegek!!! Plíz küld el ezt a fájlt a kapusip@matavnet.hu címre és akkor beteszem a rovatba!!! Ha elküldted azt írd meg a fórumba(ide)! :-)))
Az a hiba csak nálam jelentkezik, hogy ha berakom a magyar ligát, akkor amikor a nemzetközi csapatokra állnék egyszerűen kilép. Tudja valaki, hogy ez miért van?
Hülyének fogtok nézni, de megőrülök miatta, úgyhogy meg kell kérdeznem.
Hogy az Istenbe tudok laposat kapura lőni anélkül, hogy a játékossal meg kellen fordulnom saját tengelyem körül(magyarán hátra kellene fordulnom lövés előtt)?!?!?!
Rohadt idegesítő!
Ill.
Hogy tudok kapura EMELNI?!
Nem lehet befolyásolni, hogy a játékos adott gombnyomásra(alt, shift, ctrl) milyen cselt mutasson be?Mindenképpen random?!
Köszi előre is!
Az miért van, hogy letöltöttem a Lazio, Milan, Roma mezét, de meccs alatt csak feketében pompáznak?
A readme-ben van egy utalás 2 file-ra, de azon az oldalon, ahol írja én nem találom (-Download special "texstures.big" "players.big" from www.fifa2gk.wo.to). Ha megvan valakinek a 2 file, légyszi küldje el (oliblood@dunanet.hu)