Nekem még "friss" a jószág, de nagyon tetszik. Hasonló kategóroában megvizslattam a Roland MC-jeit. A 303-as picit "gagyi", az 505-ös meg drága, viszont előnye hogy van 6 független kimenete.
Az rm1x belső szekvenszere szerintem zseniális, at LCD pedig csúcsszuper. Van benne néhány rossz hang , meg pár hülye stílusnév / pattern (pl. euro-techno).
Hajrá RM1X!!!
Gratulálok és hosszú életet kívánok új topicodhoz. Tény, hogy senki sem Prophecy a maga putrijában (2). Az is tény, hogy az Absolute fórumosai lesajnálják a mi Erre Megy Ikszümket. Pedig nincs annál jobb, amikor egy (netmentes) éjszaka az ember a fotelben az ölébe veszi, füles fel, szem behuny, és jöhet az impró! A "billentyűzete" pedig kifejezetten mulatságos! Namost ezt tessék utánozni a rack-ketyerékkel! Nem mondom, tudhatna többet, szólhatna jobban, de akkor max. a kirakat üvegén át teremthetnénk vele kontaktust, annyiba kerülne...!
Gyors kérdés: eprom (vagy mi a frász) cserét csinálatott-e valaki,
PC-editor van-e rá,
a Neten találtatok-e hangszín és loop bányát?
Jó szórakozást mindenkinek (azért én gyűjtök még egy eredeti Jupiter 8-ra :))))
Azzal a céllal nyitottam ezt a topicot, hogy összegyűjtsem azokat az emberkéket, akiknek ez a csodálatos kütyüje van, és hogy megvitassuk a gép hiányosságait vagy előnyeit!:)