szurikátya
2024.10.19
0 0
64
könnyű ám ezt mondani , firpó !
2020 végén amikor vettem a mm-ban (és minden lehetőség adott volt rá - pénz - paripa ...) ez volt az
egyetlen olyan típus , 27 ", ár, ips, amely megfelelő volt.
az hogy a viewsonic -nagyobb márka - nem tudom .. mindkettő kínai gyártású
a samsungnak is vannak jó termékei, és ez is amíg hibamentesen üzemelt, semmi kifogásom nem volt ellene.
az egyik jutuber aoc -it tesztelt, és volt kommentelő aki odaírta , hogy ő nem venne aoc-t mert nála hamar
megmakkant, míg másnál meg évek óta jól teljesít.
Előzmény: XNC (63)
XNC
2024.10.19
0 0
63
Na igen, a Viewsonic már 1 nagyobb márka.
Samsungot én eleve nem vettem volna.
Most Philipseket használok, nincs velük gond.
Előtte meg azt hiszem ASUS volt ha jól emlékszem.
Előzmény: szurikátya (62)
szurikátya
2024.10.18
0 0
62
nézegettem a kínálatot , túl sok lóvét nem kívántam elszabni rá, mivel egyszer már kiadtam a samsungért
a forintot, amely 2.5 évet hibamentesen teljesített , csalódtam a márkában nem nagyon akarok még egyszer
samut venni
helyette 27 collos, ez fontos mert ekkora fér be a helyére, hogy ne takarjon bele másba, viewsonicot vettem
ez amcsi cég, de term. médin csájna
mindegy, szűk 12 ezerrel olcsóbb is mint a samu volt, a kép ugyanolyan jó , sőt mivel új készülék
frissebbnek is látszódik. lehet, sőt biztos is, hogy idővel veszítenek a fényerőből .
ennek a gombjai a jobb oldalán alul vannak, tehát elvileg nem szólnak bele a panelbe , mert állítólag a samun
a bimbókontroller nyomogatása okozhatta a panel hibáját.
remélem , ez tovább húzza majd hibamentesen.
Előzmény: szurikátya (61)
szurikátya
2024.10.18
0 0
61
itt még viszonylag tűrhető volt , de aztán nemrégiben bedurvult a helyzet.
a bimbocontrollerrel való kikapcsolása után, az újbóli bekapcsolása jobb szélén a monitornak 2x 7 centis sávban
képkimaradást eredményezett , amely egy idő után visszaállt , olyanra , hogy az egyik 7 centis sáv már
mindig látszódott . az utóbbi időben már ki sem kapcsoltam , hogy ne kelljen a bimbokontrollerhez érnem
na itt jött el a pont, amikor döntöttem másik monitor kell.
Előzmény: szuri kata (45)
arkilaszlo
2024.06.16
-1 0
58
Te egyébként általában tudod, hogy miről és kivel beszélgetsz? mert ha nem vetted volna észre egyedül vagy és teljesen értelmezhetetlenek az írásaid....
de ha tudod, akkor jó Neked, hogy elvagy így egyedül olyan témákkal ami senkinek nem érdekes...
de csak így tovább
Előzmény: szuri kata (57)
szuri kata
2024.06.15
0 0
57
fax ki van
bezzeg amikor vettem másfél- két éve nem volt a mm-ban ilyen lehetőség
32 collon az lg nem is lenne jobb az ok. tévétől, de 9 ezerrel olcsóbb is
viszont , a 27 collos philips mégis csak nagyobb a 24 peaq-tól , ráadásul 8 ezerrel még occóbb is.
szuri kata
2024.03.31
0 0
56
bár, most nem akarok venni elég sok ami van, de mindig nézegetem a monitor kínálatot.
a gugli dobálja is az ajánlatokat rendesen.
a 21.5- től a 43 - 48 collig van bőven mindenféle.
jó , a közel félmilkós mini ledes 34 collos kevesek asztalára kerül, de alatta is van élet.
szuri kata
2024.03.31
0 0
55
na most az van, hogy a peaq monitorhoz azóta sem kellett hozzányúlnom beállításügyileg.
teljesen jó képe lett bármilyen témában.
még a yutub reklámok sem zavaróak, mert a szép színes kavalkádot szívesebben nézi az ember.
a monitor , több másik mellett sok órát megy naponta.
az egészet úgy kell elképzelni mint egy tévéstúdiót.
most is motorkiállításokról futnak rajta videjók , háttérnek.
az m1000 xr bmw kézzel fogható közelségbe kerül, ahogy végig pásztázik rajta a kamera.
a színei , a kék- piros fekete, a karbon elemekkel valósághűen adja vissza.
vagy a ktm narancssárga fényezése , az olyan a valóságban is.
örülök neki , hogy sikerült belőni a képét, mert igen jó vizuális élményt ad.
Előzmény: szuri kata (34)
szuri kata
2023.11.20
0 0
45
csak nem vettem másikat, pedig szemeztem vele, de nem láttam sok értelmét
a képek a samsungról készültek, a sáv nagyon halványan ott van , de például ezeken a képeken semmi nem
látszódik belőle
ezért is vittem el két helyre, mindkét helyen panelhibát mondtak rá , de talán mégiscsak javítható lenne, okosba..
amúgy meg szép képe van
Előzmény: szuri kata (40)
szuri kata
2023.11.15
0 0
44
a hibás 380 ezres lgéhez
ez 34 collos, 21:9 ultrawide képarányú lehet, az ára miatt gondolom , hogy oled
biztos nem lesz kis pénz az esetleges megjavítása
viszont, ekkora méretben, újat és használtat is láttam 100-120 ezer körül
jó , ezek nem oledek ,csak full hd 2560x1080 felbontás
de teljesen megfelelő lehet, főleg , hogy csak a negyedébe kerül
Előzmény: szuri kata (39)
szuri kata
2023.11.12
0 0
43
rohadt dolog ez
tényleg itt van a black november , tényleg vannak best buyok
ezek az árak lettek volna jók , amikor én vásároltam be, de akkor azok voltak , rohaggyon meg
cuccok még csak-csak , de nem férnek el , ahhoz nagyobb szintet is kéne lépni..
Előzmény: szuri kata (40)
szuri kata
2023.11.02
0 0
40
azért, az is beszédes és bosszantó is, hogy az egyik szervizes , fiatal csóka , amikor bekapcsolta és látta a
sávot előtűnni megjegyezte: - ez panelhiba, nem javítható vagy csak drágán, nincs hozzá semmijük, ez kuka.
kuka , na most , itt van előttem a monitor , be van kapcsolva és pld. itt az index oldalánál semmi sem
látszódik a sávból , csak akkor , ha olyan oldalakat nézek amelyeken azon a részen sötétebb részletek
vannak, akkor is csak halványan.
a bimbo-kontroller hibájára gyanakodtam
mert ennek mozgatása révén jön elő a sáv többé vagy kevésbé
de ezt meg muszáj megnyomni , mert ez a be-kikapcsolója is+ menü.
mivel, nekem fontos, hogy pöpec legyen a kép ennek a helyére egy másik 27 coll méretűt azért majd beszerzek
vannak tippjeim, de egyelőre kivárok egy kedvezőbb vételre, holnaptól black november jön
Előzmény: szuri kata (39)
szuri kata
2023.11.02
0 0
39
két helyen is voltam vele, panelhibát mondtak mindkét helyen.
annyiba kerülne a javítása , sőt , munkadíjjal jóval többe , amennyibe újonnan került.
ennél kevesebbért meg újakat is lehet venni.
45 ezerért, 65 ezerért, használtat régebbit vastag keretűt lehet náluk kapni, de ki veszi azt meg, ha annyiért
már újat is kap. ez a samsung két és fél évet bírt ki hibátlanul , persze most is műkszik csak az a fránya sáv
ne lenne ott.
szidom a samsungot, bár van tőle még más készülékeim is, de a szervizes elmondta , van náluk hasonló
hibával 380 ezerbe került lg is.
tudom én , nagy kalap szar ez az összes, a rohadt sárga csájnízok kókányolják össze mindet.
Előzmény: szuri kata (37)
szuri kata
2023.10.31
0 0
38
samsung g7 4k 28 collos
bekapcsolva láttam, igen jó képe van tetszett
amiért nem lesz, az a 230 ezres ára, meg samsungból van előbb-utóbb lesz valami köhéje
a 65 ezres 32 collos full hd ok. tévé szemre ugyanolyan szép képet ad.
szuri kata
2023.08.25
0 0
37
kurva kínaiak gondoskodnak róla , hogy túl sokáig ne működjenek rendben a szarjaik.
27 colos samsung monitor 2 éves , és már jönnek elő betegségei.
pár hónapja a jobb szélétől kb. 10 centire , 6-7 centi széles függőleges sáv jelent meg, minél sötétebb kép
annál jobban látszódik. pld. itt a zindex világos oldalánál semmi nem látszik belőle.
most a bal szélétől kb. 10 centire, alulról 5 centire egy kb. 5 mm-es folt jött elő. először azt hittem kosz
de nem az, ez belül van. nyomogattam , de nem tűnik el.
van aki talán észre se venné, nem foglalkozna vele, engem kurvára zavar.
sokan szidják a samut , azt hiszem elengedem..
XNC
2023.07.25
0 0
36
Ezen ne csodálkozz, minden ott készül.
Én nem csak 1 nyamvadt monitort, hanem százezres hifi-cuccokat vettem úgy, hogy a címkéjén "Made in China" felirat díszeleg. Ettől függetlenül még lehetne jók a termékek.
Előzmény: szuri kata (35)
szuri kata
2023.07.25
0 0
35
bár , most nem akarok venni, de a jófosáson szoktam nézegetni a kínálatot.
elképesztő , hogy az összes monitor címkéjén a made in china felirat díszeleg.
ezek ilyen 2010 után gyártott típusok, de legyen az acer, asus, hp vagy dell, samsung, lg, philips, aoc, msi
mindegyik kínai gyártású.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!