Na, most mi a f...-t csinálunk?????!!!!!!!
Csinálunk nekik még egy gólt?!?!?!?!?!?!?
dyno
(1:0 - 4.perc.....)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt hiszem, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Értem amit írsz, de én is említettem, hogy majdnem biztosan lejteni fog a pálya a románoknak. Ez egy ilyen rangadón szinte elvárás szinten működik a játékvezetőkkel szemben. Az meg hogy francia a bíró, csak még biztosabbá teszi a feltételezésemet. A Bozóky-féle MLSZ-től mit vársz? Ennyire puhány elnöke még nem volt a szövetségnek.
Most nem arról van szó, hogy nem fogunk nyerni, az úgyis teljesen egyértelmu :-), hanem arról, hogy a játékvezetok kijelölése botrányos és felháborító. Sajnos úgy tunik, hogy a nemzetközi sportszervezetekben befolyásos emberek "pikkelnek" ránk, és ez ellen a magyar sportdiplomácia nem tesz semmit (már rég óta, ez nem a mostani vezetés (magyar) alatt kezdodött). És vannak olyan sportágak, ahol ez igenis számíthat! (pl. vizilabda, kézilabda, stb...)
Engem már az sem lepne meg, ha a meccs előtt kiderülne, hogy elcsatolták Tőlümk a saját 16-osunkat, mint ősi raeto-román területet...
Bravó Bozóky-stáb!
Köszönjük a magyar labdarúgás érdekeit szolgáló újabb sportdiplomáciai sikert, a remek jövő évi versenykiírást,
valamint azt a lelkes és fantasztikus szervezést ami lehetővé teszi a magyar szurkolók bukaresti látogatását!!!
b.
A legnagyobb ellenségink a legjobb barátjukkal az oldalukon vannak ellenünk. Sajnos reményvesztett vagyok. (Főleg ha hozzáadom a magyar-litván meccs totális kudarcát is) ;-((((
Szerintem ez teljesen jellemzo, már nagyon régóta észrevettem, hogy általában olyan bírókat kapunk, akik várhatóan inkább az ellenféllel szimpatizálnak. Lehet, hogy ez véletlen, de mindenesetre szerintem furcsa...
És szerintem azon kevés válogatott közé tartozik tartozik a Magyar, akiknek még hazai környezetben sem kedvez soha a bíró, sot inkább az ellenfélnek. Bár ez köszönheto a gyenge szereplésnek is...
Egyébként ez nem csak fociban figyelheto meg, hanem más sportágakban is.
Ezt honnan veszitek már? Más az, amit pár politikus hangoztatott évtizedekkel ezelőtt és más a valós helyzet. Lehet, hogy nem járunk jól a bíróval, de nem azért, mert francia, hanem mert mondjuk egy fasz. Van ilyen.
Csá mindenkinek!
Három válogatott, amiket a legjobban utálok (sorrendben):
1.franciák
2.románok
3.németek
Nem hiszem, hogy a bírok meg tudják állni, hogy ne a románoknak
fújjanak. Csak abban bízhatunk, hogy a fiúk nem adnak okot arra, hogy
ebből komoly gond legyen. Én bízok a srácokban, bízok a Berciben és
szinte biztos vagyok benne, hogy nem kapunk ki bukarestben és itthon
pedig szétbasszuk a románokat. Számomra más lehetőség nem jöhet
szóba! Üdv.: Aljechin
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en nem utalom a roman nepet! (a szlovakot se!, sot nincs olyan nep, amelyiket utalnam)
en imadom a torok nepet, es kulonben nagyon sok roman baratom van, a roman focit speciel mindig is szerettem:)))
Minden kedves szorostalpu-zonak. Tegnap lattatok az Alaves-L.Pool meccset? Volt ottan 1 "szorostalpu", valami contra volt a neve, es a teljes pool vedelmet megorjitette! Ahogy az a faszi cselez! Az bolond!
Hogy ne legyek teljesen OFFTopic, szerintem ez nem befolyasolja a meccset. Remelem nyerunk, de tegnap contrat latva kicsit elkezdtem aggodni!
Hogy miert drukkolok altalaban (nem most, es nem is a csoportmeccsek alatt, a legfontosabb, hogy tovabbmenjunk, es ehhez bizony gyakran romania ellen kellett szurkolnom) a szomszedainknak?
1. chivu a kedvenc vedom!
2. hagi a kedvenc csapatom csapatkapitanya. CIMBOMM
3. contra es florentin petre kibaszott jo jatekosok!
Mindegy hogy ki vezeti a meccset az a lényeg,hogy azt a kevés helyzetünket berúgjuk.Különben nem hiszem hogy egy átlag francia kedvenc népe a román.Sőt úgy Vágó módra "ezt én kizárnám".
Ez igaz,de szerintem erről nem igazán tudnak az UEFA-nál,vagy hivatalból nem foglalkozhatnak ezzel,szerintem az ilyesmit az MLSZ-nek kéne kérni a birókijelölés előtt,ha meg nem teszik,akkor magunkra vethetünk,hogy francia birót kaptunk.
Igazad van, csak azért az ilyen lehetőségeket illik kizárni. Mondjuk a román nép esetében egyetlen ilyen szóba jöhető nép van, és az a francia, mint lehetséges szimpatizáns, szóval nem igazán sportszerű a döntés, szerintem.
Aha,de a meccset nem a francia nép vezeti,hanem egy darab francia biró,aki történetesen lehet hogy nem szereti a románokat,esetleg utálja,vagy csak nem foglalkozik velük,de mégha szereti is a románokat(ami kevéssé valószinű),attól még nem egyáltalán nem biztos hogy kockáztatja a nemzetközi szereplését azzal,hogy a románoknak fúj.