:)
Én is hallottam egyszer azt a szólásmondást, hogy:
Ha egy bizonyos kor felett arra ébredsz, hogy nem fáj semmid, akkor valószínűleg már nem is élsz.
Egy olajcsere?
Attól függ miben.
Én még egy fritőzben is embefeletti feladatnak látom, bár sose volt fritőzöm, valószínűleg már nem is lesz soha.
(Nem vezetek háztartást, mondtam már?:))))
Úgyhogy csak nem lebecsülni semmiféle elvégzett feladatot.
Pl a teregetéssel hogy állsz?
Összekötő!
Pont mint a kémfilmekben!
Nem kell felvennetek személyenként egy darab fél kilogrammos kis fehér csomagot a megbeszélt helyen, amit a ruháitok között kell tartani?:)))
Telefonon hívtak. Ja nem! Tényleg küldtek levelet, de azt mondták, hogy az már a második volt. Ugyanis az első levélre nem válaszoltam. Hogyan is tudtam volna, ha egyszer meg sem kaptam...
Aztán elmentem a nyereményért a megjelölt helyre, ott azt mondták megadják az összekötő nevét, Őt kell nyaggatni ilyen dolgokkal.
Meg kell néznünk mindent.
És hogyan is nyertük?
Volt a KR-nek egy játéka a februári Turisztikai kiállításon, ahol ki is töltöttünk egy teszt, majd hónapfordultával nyertünk is.
1. Nem hallgattuk addig a fent említett rádiót.
2. Most sem.
3. Gőzünk nem volt sok kérdésről, de a kitöltető személy segített. Őt is vinnünk kellene.
Bezár a könyvtár nyárra holnaptól.
Akartam még előtte keresni valamit.
Csak úgy nézegettem.
Gondoltam jó lenne valami (derüs) Steinbeck.
Steinbeck mellett egy rakat Gertrude Stein.
Ismerős volt, nem tudtam honnan.
Google keresés ~ Gertrude Stein
Az első link egy fotó. Gertrude Steint benne van az egyik könyvben otthon: Híres szerelmespárok! Gertrude Stein és Alice B. Toklas klasszikus házasságban éltek a század elején.
Később egy link, egy hosszú beszélgetés Marcel Duchamppal. (Elolvasandó, és minden link megnézendő!)
Továbbá az www.artpool.hu átböngészendő.:))
Ma pedig visszamegyek a könyvtárba, és kikölcsönzöm Gertrude Stein: Alise B. Toklas önéletrajza c. könyvét nyárra.:)
Én megyek:
"Várjuk jelentkezését minden olyan fiatal, egyedülálló hölgynek, aki szinglinek érzi magát, és szívesen részt venne a Nők Lapja "Szingli szalonjának" első rendezvényén! Ha szeretnél eltölteni egy délutánt "sorstársaid" körében, írj az *** e-mail címre! Írd meg neved, korod, elérhetőséged, s mi elküldjük a meghívót, benne a részletes programmal. "
az emilt személy(gyors)iségi yogok miatt csak ez alatt a sor alatt közlöm.
Ha nem múltál el 12 éves ne is próbálkozz a továbbolvasással, mert nem fog sikerülni.
"Várjuk jelentkezését minden olyan fiatal, egyedülálló hölgynek, aki szinglinek érzi magát, és szívesen részt venne a Nők Lapja "Szingli szalonjának" első rendezvényén! Ha szeretnél eltölteni egy délutánt "sorstársaid" körében, írj az *** e-mail címre! Írd meg neved, korod, elérhetőséged, s mi elküldjük a meghívót, benne a részletes programmal. "