Keresés

Részletes keresés

Wasp Creative Commons License 2001.05.18 0 0 6
Ebben a progiban lehet tesztellni őket, amit kipróbálltam, az teljesen anonim, más Ip
címmel jelenek meg midenhol, de a host nevemet mindenhol kiírja.
Lehet, hogy a progi csak demo és ez jelenti a problémát?
Nem tudtok full verziót neten?
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.18 0 0 5
Nem minden proxy anonym. Ezt könnyen ellenőrizni lehet a www.privacy.net cimen.

Ezt a software-t igazából többgépes hálózatokban lehet jól kihasználni. Direkt módba is kapcsolható, olyankor egy teljes értékű lokális proxyként használható.

Wasp Creative Commons License 2001.05.17 0 0 4
Köszi a segítséget, ez tényleg így van, a progi nélkűl nem megy fel a netre a böngésző.
Még próbálkozok. Lehet, hogy nem full verzió és az a probléma.
freep Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3
Üdv!
Hát... rég teszteltem már a progit. Válassz ki egy másik proxyszervert, próbáld úgy
Jobb klikk a proxyn, s ott alapértelmezett proxyt állíts.
Ha rendesen beállítottad az internetbeállításokat, akkor a progi nélkül nem is tudsz netezni.
Bye
Előzmény: Wasp (2)
Wasp Creative Commons License 2001.05.17 0 0 2
Háát igen, mindenhol ott a saját Ip címem.
Akkor most mi nem stimmel?
Wasp Creative Commons License 2001.05.17 0 0 1
Nagyon király, de a névtelen mutató 40%-os, ezt nem lehet növelni? Végűl is ez mit jeéent?
/Nálam a netscapben elég volt átírni a beállításokat./
Előzmény: freep (0)
freep Creative Commons License 2001.05.17 0 0 0
Üdv!
A vezérlőpult internetbeállításoknál állítsd be a proxy-t 127.0.0.1-re, a portot meg 80-ra.
Indítsd el a progit, majd utánna indítsd csak el a böngésződ. Ha minden jól ment, más IP-vel fogsz közlekedni.
Bye
ui: Itt is elolvashatod ezt, de többet nem tudsz meg róla (ha szükséges, majd kiegészítem még infóval): http://www.pctestor.ini.hu
Előzmény: Wasp (-)
Wasp Creative Commons License 2001.05.17 0 0 topiknyitó
Szóval letöltöttem ezt a progit, de az istenért nem tudom beállítani, nem is nagyon tudom hogy kell, és azt se tudom hogy kéne működnie.
Akinek van már tapasztalata az ossza már meg velem.
Semmi káros dologra nem akarom használlni, de valaki a saját oldalamat ilyen progival látogathatja, mert a statisztikák szerint teljesen ismeretlen a felhasználó.
Hát kipróbálnám én is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!