Mivel az éves keretemet elpasszolom,(ajándék,biznisz...stb),így néha magamnak már nem jut,így ezt erre fogom felhasználni.
Amúgy a 2X 14400-ből a csak a felét a cég fizeti.
Jól értem, hogy havi 30 ropiért nyomod a Praktikummal, ami évente 360 ezer forint, és az a nagy boldogságod, hogy így évente megspórolhatsz egy 6 ezer SIM-csomagot, amit mellesleg el is passzolhatnál?
Hali!nemrég ugy jártam a pannonnál,hogy szerettem volna lecserélni a régi készülékem egy ujra,mert volt 15 ezer ft.kedvezményem.bementem és közölték velem hogy a multhéten én már felhasználtam.namármost én olyan balhét csaptam,hogy nem gyözték törölni a számitogépből az ismeretlen adatait.kiderült hogy ezek a szemetek a felhasználják saját magukra a kedvezményt aki nem él vele vagy elfelejti hogy mennyi kedvezmény jár neki.nemgyöztek bocsánatot kérni,ugyhogy vigyázzatok.
Most már jobb a Partnerprogram.
Nekem Praktikum van,és havi 2X14400-el töltöm,így 1 év után vehetek telefont,és nem kell már havidíjjas előfizetésbe átlépni.Megkapon a Praktikumos akciós ár-5900ft-ért(sim csomag ára.)Az igaz,hogy rá kell tölteni vásárlásnál,de ezt amúgy is megteszem.
Főleg emiatt a legjobb,mert sem Dominoban, sem Vitamaxban nincs ilyen.
Akkor jöttem rá, hogy miért van - többek között - a partnerprogram, mikor arra szántam el magam, hogy több sim kártyát fogok használni egyszerre. Ui. előfizetéses révén ingyenesen átirányíthatom a hívásaimat egy másik pannonos számra. tehát vettem feketén egy új pannonos sim-et amin van 3600 lebeszélhető (persze olcsóbban vettem), azt lebeszélem abban az időszakban amikor nekem kedvezőbbek a percdíjak az előfizetéses percdíjakhoz képest. az előfizetéses hívásokat pedig átirányítom a praktikumos sim-re. (igaz, egy hátrány, hogy az sms-ek nem jönnek át, csak a hívások). ez valamelyest csökkenti a telefonálás költségeimet, viszont így a partnerprogam kedvezményem nem nő olyan gyorsan, hanem lasabban. tehát azoknak lett kitalálva a partnerprogram, akik íly módon szeretnék csökkenteni a telefonszámlájukat.
BOTRÁNY !!
A lesujtó jelzők helyett csak megkérdezem: nem a Matáv marketingesei dolgoznak a Pannonnál?
Egyszerűen felháborító amit művelnek velünk Praktikumosokkal! Pfujj!
Nyálas bevezetőjükben azt írják, hogy nem csak az előfizetőket, hanem a Praktikum kártyásokat is megilleti az igénybevehető kedvezmény.
ÉS EZ PANNON MÓDRA HOGY NÉZ KI: HA TELEFON CSERÉRE FORDÍTOD, ELŐFIZETŐVÉ KELL VÁLNOD !!!
nem is írok mást, csak csendesen köpködök..
megyek inkább a Westelhez előfizetőnek
"Ha egy cegnek (egy ugyfelszam alatt) tobb elofizetes van, akkor a kedvezmenyes vasarlasi jog elofizetesenkent van (mint regen), vagy nem?"
Ez az egy dolog ugyanúgy van.
SZerintem is szomorú...
Én pl. egy hónap múlva tudtam volna venni egy 3310es telefont hűségakcióban 20.000FT-ért...
Most meg? Lehet, hogy nem is tudok venni (ha nem telefonálom halálra magam addig...ilyen új tarifák mellett nem lesz nehéz), vagy pedig még 5000FT-ot rá kell fizetnem...
Szóval a kicsi és becsületes emer megint megszívja...aki eddig sokat telefonált, annak jó.
De aki eddig megengedhette magának, hogy sokat telefonál, azt nem nagyon izgatta a hűség akció...szerintem...persze erre is vannak kivételek.
Azt hittem, a pannon egyensúlyozni tudja a tarifás rossz húzását a partnerprogrammal, de szomorúan kellett belátnom, hogy újabb óriási marketing hibát követtek el...
Na meg az új reklám...tiszta gagyi..mintha matávos vagy westeles vagy vodás lenne...nem?
Szerintem ROSSZ.
Ennyire megbonyolitani nem szabad a dolgokat.
Az elterjedo pontgyujto szisztema jobb lett vona.
Ezt Ti hogy ertelmezitek?: Ha egy cegnek (egy ugyfelszam alatt) tobb elofizetes van, akkor a kedvezmenyes vasarlasi jog elofizetesenkent van (mint regen), vagy nem?
Nekem ez nem derult ki a leirasbol egyertelmuen.
Kiváncsi lennék a vélemyényetekre, hogy miként érint benneteket az új "hűség" akció a pannon-nál.
Szerintetek jó, vagy rossz...a régi volt jobb vagy az új?
Rontott a megítélésén a pannon (az új tarifák után) vagy javított?