Sziasztok!
Van már errôl topic?
Én nem találtam.
Szóval: a Coca-Colánál van ez a kupakgyűjtôs játék. Nagyon tetszik, mert azonnal nyerhetsz, nem kell beküldözgetni és sorsolásra várni.
Mivel én rettenetesen sok kólát iszom, ezért igazán megérdemelném, hogy nyerjek.
A játék lényege: betűk vannak a kupakokban, mégpedig ilyenek (zárójelben, hogy nekem hány darab van eddig belôlük):
A(1), Á(2), C(2), E(2), É(2), G(1), J(0), N(3), NY(0), P(0), R(1), T(0), Z(0)
Ha kirakom, hogy NYÁR, enyém a nyaraló.
Ebbôl már csak a NY hiányzik.
Ha kirakom, hogy JÉG, enyém a roller. Kell a francnak, egyébként ezek a betűk csak ebben a nyereményben szerepelnek, ez teljesen külön van a többitôl.
Ha kijön a NAP, kapok egy discmant. Nem rossz. Bizonyára P-bôl van kevés, legalábbis nekem az nincs egyedül :-)
A ZENE értéke: PlayStation 2. Az sem rossz. Itt meg a Z hiányzik, biztos abból van a legkevesebb.
Végül a TÁNC nyereménye egy digitális videokamera. Itt már csak egy T kell, de nem csodálkoznék, ha az elsô T betűt ki sem adnák a kezükbôl júliusig.
Igazából az a kérdésem, hogy szerintetek hogy működik ez a játék? Bizonyos betűkbôl (pl. NY, P, T, Z) rém keveset gyártanak, és így mindenki ezekre vadászik (ezért a cserebere sem működhet)? Vagy csak a valószínűséggel játszanak (hogy a legtöbben úgysem játszanak; ahhoz túl kevés kólát isznak stb.)?
Végül: ha valaki hirdetni kezdené, hogy pl. C-t adok a T-ért stb., akkor annak utána mennének, és megpróbálnák kizárni a játékból, vagy ez belefér?
Várom a hozzászólásokat, és az egyéni kupakstatisztikákat.
Ha nem "illegális", akkor valaki küldjön már egy T-t, adok érte egy ötszázast :-)