Keresés

Részletes keresés

Champace Creative Commons License 2001.06.04 0 0 8
Ugye még csak nem is gondolod, hogy adnak ki NY betűt (vagy legalábbis Y-t) a nagyközönségnek?
Van 5 ház, 5 betű... majd biztosan csak úgy elkeverik, hogy senki ne tudja a gyárban, hogy hova kerül :))))
PUMUKLI Creative Commons License 2001.06.04 0 0 7
Az ilyen játékoknál érdemes üvegvisszaváltóban dolgozni. Tuti, hogy egy csomóan kupakkal együtt viszik vissza.
cyber.greg Creative Commons License 2001.05.22 0 0 6
Igen, VAN már ilyen topik, és már ott is leírtam, hogy én ki tudom rakni, hogy GREG, és így megnyertem magamat, gratulálhattok, puszi-puszi, helló, jó éjszakát.
Előzmény: hullademon (-)
imaginary Creative Commons License 2001.05.21 0 0 5
Hail to thee, blithe spirits!

Ha lát valaki T betűt, legyen szíves űrja már meg, hogy legalább tudjuk, létezik-e. Előre is köszi!

vizslát!

P.S.: Olyat ismerek, aki már nyert két rollert. Azt mondja csak szept.-ben szállítják neki.

hullademon Creative Commons License 2001.05.16 0 0 4
Oké..... Most, hogy kipoénkodtuk magunkat.....
net-boy Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3
Nekem mar egy csomo betum van.
Ki is raktam beloluk egy szot. Az jott ki, hogy GUMIARA'BIKUM! Erre gyorsan megneztem az uveg cimkejet es az osszetetelnel szinten ezt a szot olvastam! Tuti nyero leszek.. persze csak ha nem iszom annyit ebbol a zavaros kénsav izü gumiarábikumos löttyböl.
Egészségedre.. Amugy.
hullademon Creative Commons License 2001.05.16 0 0 2
Köszi a tippet, de már megtettem az óvintézkedéseket. A munkahelyemen tartom ôket egy szekrényben, ami a fônököm szobája felé nyílik....
Előzmény: Kham (1)
Kham Creative Commons License 2001.05.16 0 0 1
Ne gyűjtsd tovább a kupakokat, mert még a végén elérik a kritikus tömeget a lakásban és egy villanás kiséretében plastic-kupakiller harci robottá áll össze és úgy lemészárol.
(Egyébként a NYÁR szót kiadó kupakok nálam vannak, a ZENE és TÁNC betűs kupakok az öcsémnél, a JÉG és a NAP kódsorozat meg a nővéremnél, a KÜLD A LÓVÉT sorozattal meg apukámnál aki történetesen a CocaCola Beverages Üdítőitalgyártó Kft főnöke, de nem tudom ez most hogy jön ide:)
FRODO Creative Commons License 2001.05.16 0 0 0
Én a 0-kat gyűjtöm, a többit neked adom, ha kéred!

:)))

Előzmény: hullademon (-)
hullademon Creative Commons License 2001.05.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Van már errôl topic?
Én nem találtam.

Szóval: a Coca-Colánál van ez a kupakgyűjtôs játék. Nagyon tetszik, mert azonnal nyerhetsz, nem kell beküldözgetni és sorsolásra várni.
Mivel én rettenetesen sok kólát iszom, ezért igazán megérdemelném, hogy nyerjek.

A játék lényege: betűk vannak a kupakokban, mégpedig ilyenek (zárójelben, hogy nekem hány darab van eddig belôlük):

A(1), Á(2), C(2), E(2), É(2), G(1), J(0), N(3), NY(0), P(0), R(1), T(0), Z(0)

Ha kirakom, hogy NYÁR, enyém a nyaraló.
Ebbôl már csak a NY hiányzik.

Ha kirakom, hogy JÉG, enyém a roller. Kell a francnak, egyébként ezek a betűk csak ebben a nyereményben szerepelnek, ez teljesen külön van a többitôl.

Ha kijön a NAP, kapok egy discmant. Nem rossz. Bizonyára P-bôl van kevés, legalábbis nekem az nincs egyedül :-)

A ZENE értéke: PlayStation 2. Az sem rossz. Itt meg a Z hiányzik, biztos abból van a legkevesebb.

Végül a TÁNC nyereménye egy digitális videokamera. Itt már csak egy T kell, de nem csodálkoznék, ha az elsô T betűt ki sem adnák a kezükbôl júliusig.

Igazából az a kérdésem, hogy szerintetek hogy működik ez a játék? Bizonyos betűkbôl (pl. NY, P, T, Z) rém keveset gyártanak, és így mindenki ezekre vadászik (ezért a cserebere sem működhet)? Vagy csak a valószínűséggel játszanak (hogy a legtöbben úgysem játszanak; ahhoz túl kevés kólát isznak stb.)?

Végül: ha valaki hirdetni kezdené, hogy pl. C-t adok a T-ért stb., akkor annak utána mennének, és megpróbálnák kizárni a játékból, vagy ez belefér?

Várom a hozzászólásokat, és az egyéni kupakstatisztikákat.

Ha nem "illegális", akkor valaki küldjön már egy T-t, adok érte egy ötszázast :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!