Keresés

Részletes keresés

LamaXX Creative Commons License 2001.05.14 0 0 7
Igazad van abban, hogy lehordtam oket, de ez talan azert van mert - reszben pont irces tapasztalataimon okulva - hihetetlenul irritalonak talalom amikor valaki(k) a sajat toketlensegukon nyavalyognak. A godorben nem nyavalyogni kell, hanem kimaszni belole!!!!!!!!

Amugy ircen is LamaXX vagyok...
A mailcimem meg nem mukodik, mert a helyi halozati fonokseg kivegezte a yucat, maxx@impulzus.sch.bme.hu az uj cimem...

Előzmény: lonestar (6)
lonestar Creative Commons License 2001.05.14 0 0 6
Szia LamaXX!

Nocsak, egészen kellemes meglepetés... én pedig fullkontankt ha nem is anyázómeccsre, de véres érvelésre készültem, de ezek szerint /szerencsére/ ennél egyszerűbb dologról van szó. Mindenesetre mostmár tényleg értetlenül állok a dolog előtt. Az az bizonyos idézet is azért volt? Az abban foglaltak utalnak valamire, ami kellemetlen neked? Speciel a szóbanforgó - általam annak idején említett - hölggyel múlt héten beszélgettem ugyancsak irc-n elég hosszú idő után először és nagyon barátságos hangulatban.
Akármit is mondtam akárkiről, biztos lehetsz benne, hogy az illetőn kívül senki más nem ismerhet rá a téma alanyára és semmi konkrétumot nem említettem meg soha. A hátbatámadás pedig nem szokásom, ezt még szeretném, ha megmagyaráznád majd, de ez talán nem annyira fontos...

A lényeg: nem ismerlek, frankón nem tudom, hogy ki vagy, mostmár a nemedben sem vagyok biztos és a hozzászólásaidba sem néztem nagyon bele, csak pár bejegyzés erejéig. Egyedül amiatt nem tudtam befogni a számat, hogy lehordtad azokat, akik nyíltan beszéltek a gyengeségükről, ezt pedig utálom.
Mindenesetre innentől azt hiszem, nem is tartozik a nyilvánosságra a dolog, mert nem egymás marásáról van szó, úgy látom... nincs miért védekeznünk egymás ellen, igazi magánügy pedig tényleg nem ide való.

Ha megengeded, írok levelet.

A többieknek viszont: Ez a topic tényleg fullkontakt anyázómeccsig is fajulhat akár, szóval lehet gyűlni és gyűjteni a problémázókat, mert jó kis topicokat lehetne megmenteni, meg az is lehet, hogy apróságon ugrik össze két ember. Különben is veszekedés közben ismerszik meg az ember igazi énje:)

Ez a topic NEM rólam szól, ez közös!

lonestar

Előzmény: LamaXX (5)
LamaXX Creative Commons License 2001.05.14 0 0 5
(Beszelgetesunk folyaman kerlek tovabbra is vedd figyelmbe, hogy NEM tudom, hogy ki vagy - noha sejtem, hogy ircrol ismerlek).

Hatbatamadtal, irces dolgaimra celozgattal, mindezt csoppet sem kedves stilusban. Ne haragudj, de mivel nem tudom, hogy ki vagy, jellemedre ebbol voltam kenytelen kovetkeztetni, logikus tehat, hogy ezt csoppet sem baratsagos stilusban tettem.

Elismerem, hogy nem volt tul szep ez az idezgetos dolog tolem, ahogy toled sem ez a valasz (kulonosen az ismeretlenseggel valo visszaeles).

Amugy nem torekszem fullkontakt anyazomeccsre veled, sot ha leeht inkabb elkerulni szeretnem.

Előzmény: lonestar (4)
lonestar Creative Commons License 2001.05.14 0 0 4
Na, kíváncsi vagyok, működik-e az elképzelés... mert ehhez minimum két ember kell ugyebár.

Szóval www.palimadar.hu c. fórum, 36-37-es bejegyzések.

LamaXX, remélem olvasod, amit ideírok!

Rövid leszek. Tisztázd légyszíves, miért írtad azt zárójelben, hogy te legalább nem élsz vissza az anonimitásoddal! Tudom, akinek nem inge, ne vegye magára, de ha nincs jelentősége, akkor meg minek hozod szóba? Csak mert ha nekem szántad /márpedig nekem címezted az egész bejegyzést/, akkor kéretik világosan beszélni és nem homályosan célozgatni.
Szeretném, ha pontosan meghatároznád, hogy mire gondolsz ezzel kapcsolatban.

Meg, hogy miért idézel be egy évvel ezelőtti hozzászólásokat további szándék nélkül.
A műbölcs megjegyzéseid pedig meglehetősen üresek, tartalom nemigen fedezhető fel bennük, de bízom benne, hogy majd rávilágítasz.

Nos, az önkritikádat saját szemszögemből leginkább öntelt dölyfösségnek látom. Afféle lenéző stílusnak, de bízom benne, hogy csak nem ismerjük eléggé egymást és ezért van így. Ha valóban van elég önkritikád, akkor válaszolj és indokold meg a véleményedet... sőt, jó lenne ha előtte ki is fejtenéd, nem csak okoskodnál ész nélkül!

lonestar

lonestar Creative Commons License 2001.05.14 0 0 3
Vanek: Két perc! Jó vagy!;)

Spanci: Bocs má'! Ezt mindíííg elrontom:) Vannak még ilyenek, készülj fel:)

Egyébként nekem is van nézeteltérésem és nem találtam megfelelő topicot a témában. Majd sort kerítek a vitára, csak melózni kell. Addig is tessék idecibálni a bajkeverőket és hangoskodni! Zsivajt, vasútállomási hangulatot kéretik idevarázsolni!

Nahát!:)

Előzmény: Vanek (0)
SPANCI Creative Commons License 2001.05.14 0 0 2
Nem piszkálódás (én is írok néha vadul hülyeségből), de ha minden szót helyesen írsz, könyörgöm a mindíg = MINDIG (mind a kettő i pontos).

Szori!

BahnScorper Creative Commons License 2001.05.14 0 0 1
Gyere ki a hóra topic... :-))))))))

Majd terjeszteni fogom hírét...

Vanek Creative Commons License 2001.05.14 0 0 0
még a nullázást odaírhattad volna a cím végére!
Jéééegynullás! :-)))
lonestar Creative Commons License 2001.05.14 0 0 topiknyitó
Üdv!

Itt lehet sárral dobálózni, veszekedni, nézeteltéréseket rendezni anélkül, hogy bárki topcját szétoffolnánk. Ha valahol, bármelyik fórumban elkezdődne ilyesmi, gyertek ide és itt rendezzétek. Így senki sem marad ki, akit érdekelne a végeredmény és az adott topic sem rokkan bele. Szóval, ha van rá igény, akkor itt ki lehet tombolni.

Csak mindíg hozzátok magatokkal a vitapartnert is, ne a háta mögött tessék lehordani!

(jah, és akár párhuzamosan is, szóval itt nincs offtopic)

lonestar

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!