STARNIGHT PARTY 2007. 05. 12. Új Halász Kert, Gyömrő
Gyömrőre, a város szívébe látogat el a Ballantine's Star Night. A környék legnépszerűbb szórakozó helyén ma este Kocsis Orsi, Horváth Éva, Dundika és Nacsa Olivér áll a bárpult mögé, hogy kiszolgáljanak téged hideg Ballantine's long drinkekkel.
DJ Szamák és a HALI DJ-k gondoskodnak a retro muzsikákról.
Annyira nem volt érdekes...csak 1 lány,akit mindketten fűtöttünk a csajozáson ,megjelent ott...én pesze lánnyal voltam,szóval tárgytalan volt a helyzet...bár...ki tudja?! Még bármi is lehet...
Amugy erre már válaszoltam egyszer,de nem tudom miért nem jelent meg...pedig mikor beirtam még megjelent!
M1
Látom a pult mögötti felhozatalt jól kézügyre vetted. :) E-ben én is voltam amikor te megint, már nem is emléxem kristálytisztán... Az újév elég rohadtul indult problémák mindenhonnan, egy fogadalom talán az, hogy megpróbálom értelmesebben, élvezetesebben, és jobb hangulatban eltölteni ezt az évet mint az előzőt... Komoi kapcsolatnak még a szikráját se látom, csak egy végeláthatatlan sötét alagutat.. Sőt kollektive nem foglalkozom semmi nővel, de majd lesz vmi ami kimozdit ebből... :/ Szilveszterkor egy házibuli helyett kikötöttem a Közgázon, ahol a korlátlan életitalfogyasztás jónak tünt, csak éppen túlsokan voltak, minimális nyalakodáson kivül sokminden nem történt.... Jobbra számitottam.... De nálad mi is volt az az érdekes helyzet? :))))
Neked is Boldog új évet!Legközelebb,ha e-ben jársz,ajánlom figyelmedbe a középső pultnál(kisterem mellett)elhelyezkedő vörös(Szilvi) illetve szőke(betti)pultoslányokat.aranyosak...Tegnap voltam e-ben,de elég gyenge volt kivételesen.Ma házibuliba pörgünk.Veled mi van?Valami újévi fogadalom? :)Esetleg valami bomba baby komoly kapcsolatra?hol pörögtél szilveszterkor?
Én házibuliba és ott volt egy csaj akit a csajozas.hu-n ismertem meg,a haverom is ott és elhivta a buliba..érdekes helyzet "alakult ki" :)
De azért elég jó volt a buli.
Mark
szia, bocsi, hogy eltüntem, a világ minden baja nyakamba szakadt, a kérdéses napon voltam E-ben, a jóvágású fiatalembert is megnézem a kérdéses siteon, majd én is reggelem magam oda. aznap elég denaturált állapotban voltam, jobb is hogy nem futottunk össze... de ami késik nem múlik... Boldog Új Évet Neked!
nocsak születésnap, hanyadik is? :))) pénteken 100%, hogy E-klubba farolunk le, ha éppen úgy adódik ütközhetnénk, legalább kapsz egy két válogatott jókivánságot. ;)))
igen, köszi, már jobban vagyok, de mindjárt mesélek.. Pénteken közgázon voltunk eleinte, a nyelviskolánk által szervezett partyn, na ez iszonyú gyenge volt, igy átmásztunk E-be, oian 1 előtt értünk le, náksi brunner egyes részei nem voltak rosszak, igaz utána kistermeztünk, igy nem tudom mi volt a nagyban. szombaton egy véletlen foitán bank-ba kerültünk, de kevés dologra emléxem, hadd ne részletezzem miért. :/ nem teszem ki az ablakba azt az éjszakát, de mind1. szóval volt már jobb hétvégém is, ahogy látom nálad is ugyanez a helyzet! rám is rámférne egy remek hétvége végre. :/ nálad mi várható hétvégére?
Hai!
remélem már jobban vagy!A hétvégén megint rám járt a rúd: pénteken e-klub felé menet lerobbantunk a Gitár utcánál...nagy nehezen félretoltuk a gépet,majd 1,5 ora séta és már lent is voltunk!Ráadásul elég vérszegény volt a buli.Szombaton a csajozas.hu bulin pörögtünk,de az is gyenge volt...rámférne már egy kiadós bulizás!Te pörögtél valahol végül vagy szarul voltál?
bazz, ez nem igaz, mik történnek veled... :/// azért örülök, hogy minden rendben, legalábbis remélem. ez a szemét hétvége most tiszta kérdőjel, mert beteg vagyok, és minden a tüdőmtől meg a torkomtól meg a lázamtól függ... :((((
Egy kicsit én is elcsusztam a válasszal: volt egy frontális karambolunk egy keddi bulibol hazafelé jövet,de már tul vagyok rajta és legalább tuléltem...pánteken jössz E-klubba?Mert akkor ütközhetünk,vagy szombaton,a csajozas.hu bulijára megyünk.
Csao
bocsi a kései válaszért, tele voltam elfoglaltsággal, vizsgák+szigorlat, most is persze... :(((((( meg egyéb dolgok foglaltak le. a hétvégi partyk egyszer se maradtak ki, múlt szerdán voltunk lent egyedül hétköznap, akkor Közgáz-on, a Karaoke nem volt rossz "móka". :) Most iszonyú fáradt és levert vagyok, el is teszem magam...
November 9 táncos buli, naggyon jó élőzene (mai menő zenék), no techno. Zenekar: Keep Smiling.
Este 10-éjfélig koncert, előtte/utánna is tánc.
Hévvel Kaszásdűlőig, leszállsz, balra fordulsz, egyenesen rá lehet látni a "kultúrházra" (nemtom mi a neve), állítólag valami éjszakai is jár arra.
lapos, barna épület.
Beugró: 500, büfé van.
Amúgy mióta hazajöttem egyfolytában pörgök:
Kedd-Big Wheel (Szfvár)
Szerda-West
Csütörtök-Underground
Péntek-E-klub
Szombat-Melli
Vasárnap-Club Seven
elég kemény sorozat volt,2-3óra alvással...most néhány napig pihizek...bár állítólag ma nagy buli lesz közgázon... :)
hai!
Az az emailcimem mar nem el,most vettem eszre,hogy az jelenik meg a nevemre kattintva.Az markameggy@yahoo.com emailcimet hasznalom.En is lent voltam penteken.Animator voltam egy szallodaban (ha nem mond ez a szó semmit:a hangulatfelelös és a programszervező munkakörök elegyítése),a fizetség:teljes ellátás,szállás (külön szoba a 4*-os szállodában),150ezer drachma és heti egy szabadnap.Plusz ingyen szörfözési lehetőség stb... 1000drachma kb.736Ft.Jövő pénteken jössz e-be?
Szivből örülök, hogy visszatértél! :) Mennyi volt a cash a szállodában, és mit volt a munkaköröd konkrétan? ;)) Szenzációs recepciós? Ezzel abbahagytam a vérszegény szóvicceket...
E-klub, elég sokszor voltam, mostanság csak a pénteki napok a jók, lent voltam szombaton párszor és a zene mindkét teremben meg sem közelitette a pénteki szinvonalat, persze lehet csak az én stilusom nem találkozott az aktuális Djk-ével... :/ Néha oian nulla guest-eket hoznak... Elképesztő... Te mikor mész legközelebb? Én holnap erre a lemezbemutatóra. Nyomok majd emailt.
Szia!
Majdnem ráhibáztál!Rodoszon meloztam egy szállodában,hirtelen ötlettől vezérelve mentünk ki,tegnap jöttem haza.Sajnos nem volt net,csak 2500/félóráért....
Veled mi van?Tényleg lepacsizhatnánk E-ben,bár már marha rég nem voltam,milyen mostanság?
Egy bocsánatkéréssel kell kezdenem, mert mégiscsak 28-án volt a záró habparty, de nem tudtam irni énse, rengeteg gondom, problémám akadt, mint mindig... :((((( Bár jobb is hogy nem jöttetek, kevesen voltak (évnyitó :DD ), a zene se volt vmi nagy szám, kicsiben OJ Sámson meglepetésre összehozott egy jó félórát, klasszikusokból. :) De már 3kor leléptünk, pedig ez nem nagyon jellemző rám se... :((( Szóval nem vesztettél semmit... Langyos hangulat, gyenge létszám.. Ennyi. Viszont a múlt szombat a Bp.Parádé után nagyon bejött, ismét kisterem, remekül felhozták a hangulatot.
Erdély. Fejből nem vágom hogy merre van a két hely amit irtál..De igy összeszedtél vmit, ez nem semmi, sajnálattal hallom... Szerencsére én csak pozitiv feelingekkel távoztam. :))) És valamiért hiányzik az a pár nap, talán a társaság tette. :)
Megint más. Ha egyszer úgy vagy, hogy te is meg én is Eklubba megyünk le véletlenül, akkor lepacsizhatnánk véletlenül. Én most 1 hónapig csak szombaton megyek le a pénteket kihagyom, persze szombaton se mindig. Music Cornerről mi a véleményed?
Hahó!
Egy darabig nem volt netem.De E-klubba azért jártam...Nekem is bejön.Jó,hogy szólsz,hogy nincs több habparty,pont ma mentünk volna...
Erdélyben én székelyudvarhelyen voltam és Vlahita-n.Most kezdődik a szüretszezon,lehet hogy megint kifigyelünk...bár az augusztus elején kint szerzett gombáim továbbra is tenyésznek.Eddig kb.20ezer forintot költöttem gyógyszerekre,már 8 különböző van :) Remélem azért most már lassan elmúlnak,miután 5 különböző bőrgyógyásznál jártam.
Szeva:
Márk a meggy
Ez nálam megint E-klub hétvége volt,van,és lesz. Péntek,szombat, és most vasárnap is, valamint kedden az utolsó habparty. Egész jól birom. ;) Péntek közepes volt, de voltak nagyon jó periódusok Zorbánál volt tetőfokán a hangulat! Szombaton összességében véve jobb volt a music, jah hozzáteszem hogy természetesen a kisteremről beszélek, nagyterembe most nem járok, nem hagyom, hogy ez a house,trance-s őrület megfertőzzön, mert már elkezdet.. :/ A latin rész nagyon bejött.
jelentem megjártuk az Old Man's-t,3 órától a következő számok mentek /3-ig egyébként baromi jó volt/:
Aerosmith-Jenny? got a gun
Madonna-Like prayer?
Wham-Careless whisper
már csak az Alphaville-Forever young-ja hiányzott volna,h teljes legyen a kép,bár lehet,h volt,csak elrángattak a helyről fáradó rokonaim
szal Old Man's szerdán /és valszeg minden nap/
3-ig nagyon jó
3-tól nagyon gáz
melleseleg 4-ig van a DJ:(((
Aszidtem meghaltál! :DDD émmeg nem is jártam az indexre... :/ Erdélyben én is voltam! :DDD nagyon jó volt, vonattal másztam a határátlépés nem volt a legkellemesebb, a provokativ fülkeszétszedés, és a csőre töltött géppisztollyal a vonatra felügyelő határőrök kissé nyomot hagytak bennem, de az eltöltött napok nagyon jók voltak, buli minden nap persze. Én Nagyváradon voltam, te merre?
Nagyon sokat Ekluboltunk, mivel a bejáratott helyeink létszámilag lehaltak, de az E végig tartotta magát főleg szombaton, amikor szinte telt ház volt.. Kedd,péntek,szombat. A habpartyk eleinte jók voltak, ám ellaposodtak egy idő után.. :/ Ma kivételesen nem mentem, kicsit bánom is, mert iszonyúan unatkozom... Amúgy elég közepesen vagyok, volt némi érzelmi zűrzavar, amin még most sem vagyok túl, habár a külvilág számára próbálom ennek az ellenkezőjét mutatni, de azért csak túl jutok rajta, ez még erőt ad. :) Az erdélyi úton kivül másra nem futotta, ennek sok tényezője van, megoszthatom ha gondolod.. Szigeten nem voltam, ezelőtt se most se, talán azért mert politikai és egyéb nézeteim miatt biztos, hogy vmi konfrontációba belekerültem volna, igy is egyszer volt dolgom a Szentendrei HÉVen, s akkor sem kellett sok hozzá, hogy egy piros Che Guevara pólós sráccal össze ne üssek a HÉVen... :))) nah meg a punkokat még fényképről sem tudom elviselni... de lehet, hogy van vmi abban amit mondasz, érdemlieg nem tudok hozzászólni... Hát "röviden" ennyi történt..