Mivan kretén fáj az igazság? Egyből fenyegetőzöl a rendőrséggel? Vicces mikor egy olyan mondja "ebből még sok gondja lehet" aki tolvaj köztörvényes bűnözők seggét nyalja
"Az új Rogán családtól remél fellendülést Dédestapolcsány és környéke" - éljen, hurrá, akkor meg lesz csinálva az út Egertől a csernelyi elágazóig, ugye?
A 25-ös kivezető szakaszán, a Suzuki előtti enyhe balos kanyarban, ott a semmi közepén a cigánysorral szemben a vasút felőli oldalon napok óta békésen oszladozó-foszladozó kutyatetem.
Iszonyatos penetráns FÜSTSZAG terjengett valamelyik éjjel, képtelenség volt aludni. És nem először: április közepén immár második éve menetrendszerűen árasztotta el a füst a várost, 2 éjszaka maga volt a pokol. Ahogy leszállt az éjszaka, jött a füst. Mi a jó franc van, ebből már rendszer lesz? Ez nem tűnik fel senkinek? Honnan jön?
Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést hajt végre.
Mint azt már tudja a tisztelt lakósság is , hogy a drótos tetőn arborétum soha nem lesz. Ez csupán a jelenlegi város vezetés biznice. A drótos tető jogtalan akác pusztítási akciója folyik jelenleg is. A romba dőlt egykori majális épület maradványok eltakarítása senkit sem érdekel , de a növekedő akácerdő tövestől való kiírtása fontosabb. Vajon miért is?
Szomorú 5 év lesz ez Ózd történelmébe. Ózd tekintetébe a jobbik szemlélete hirtelen megváltozott, mert a kisebbség szavazataival tudott eljutni oda ahol most van.
Árulja már el nekem hogy Ózd drótos tetőn miért írtatja ki tövestől az Akácfákat a Janiczak Dávid Polgármester a kisebbségiekkel és a közhasznúakkal ? Arborétumot akar telepíteni? Baromság! Ahhoz mért kell az akác erdőt tövestől gyökerestől kiírtani mert arborétumot akar telepíteni? A kitermelt akácfák javát ráadásúl a kisebbség haza is hordta. A növekedésbe lévő akácerdőt nem írtani kell hanem megóvni a fatolvajoktól is, amit egész télen amúgy is jogtalanul vágta aki érte.
Ózd Velence lakóövezetébe új aszfalt utat és kiemelt járdaszigetet kap a kisebbség, hiszen jórészt ők lakják be azt a részt.
A becsületes még dolgozó Ózdi polgárok lakóövezetében, ingatlanos lakóhelyük környezetébe, akik fizetnek is adót és más egyebet is miért nem tesz semmit az Ózdi Önkormányzat többszöri kérésre sem ?
Eléggé furcsa kivételező hozzáállás ez a mostani Ózdi Önkormányzat részéről sajnos.
Nem "bölcs"dologra vall vagy 10 ezer ózdit lehülyézni,és söpredéknek nevezni.Mert lehet hogy megtalálnak.Ereszkedj le lótuszba és elmélkedjél,bölcselkedjél el azon, amit ide írtál.És most nagyon finoman fogalmaztam.
A söpredék beül a képviselői testület ülésére és azt hiszik, hogy megfélemlíthetik a nem Jobbikos képviselőket... janiczáknak kb. fél évbe van, az alatt kiderül, hogy amit összehadovált a kampány alatt az megvalósíthatatlan mese hülyéknek...szerencséjére Ózdon sok hülye van és megválasztották.
A google-én ha rákeresek Dávod facebook-jára,ez a kép fogad.Ha rákattintok meg kifagy az egész.SiKerült ezeknek a szemeteknek letiltatni a keresőből,vagy csak valami átmeneti hiba(ezt mondjuk nem hiszem).