A szöszi megneszeli, hogy a barátja megcsalja. Vesz egy pisztolyt, és amikor a másik csaj karjaiban találja barátját, előrántja a fegyvert és saját halántékához emeli. - NE TEDD! - kiált rá a barátja. - Csönd legyen! Te leszel a következő!
A rendőr megállítja a szőke nőt: - Jogosítványt, forgalmit, személyit kérek! - Mi az a személyi? - kérdezi a szőke nő. - Az egy olyan kis tárgy, hogyha kinyitja, akkor ott látja benne a saját képét. Keresgél a szőke nő a retiküljében, talál egy tükröt, belenéz, és látja benne magát, odaadja a rendőrnek. Nézi a rendőr, és megszólal: - Jaj, hát miért nem azzal kezdte, hogy kolléga?
Két szőke nő beszélget: - Jaj, rémes ez az idő. Nem elég, hogy esik az eső, de még az esernyőmet is elhagytam! - És mikor vetted észre? - Amikor a kapuban össze akartam csukni!
A szőke, a vörös és a barna hajú nő fogadnak, hogy ki a legjobb a mellúszásban. Egyszerre startolnak a rajtkőről az uszodában, a barna és a vörös már ott állnak a másik oldalon, a szőke meg mindig úszik. fél óra múlva célba ér, ő is kimászik a vízből, és állati dühösen odaszól a másik kettőnek: - Ez nem igazság, ti használtátok a kezeteket is!
A szőke titkárnőt első munkanapján elküldik kávét csinálni. Mivel még sosem főzött kávét, lemegy a közeli presszóba egy termosszal. - Elnézést, belefér ebbe a termoszba hat csésze kávé? A pincér nézegeti a termoszt egy kicsit, aztán felel: - Igen, azt hiszem hat csésze pont elfér benne. - Ó, ez nagyszerű! Akkor kérek kettőt cukorral, egyet cukor nélkül, egyet tejszínnel és két capuccinot!
Egy pszichológus tart előadást a szőkéknek: - Bizonyára önöknek is sokszor mondják, hogy ,,buta szőke". Ilyenkor ne legyenek rögtön idegesek. Mindig mondják el magukban háromszor, hogy ,,nem vagyok buta", és kopogják le, hogy rögzüljön az agyukban! Próbaképpen odamegy az egyik szőkéhez, és így szól: - Buta szőke!!! - Nem vagyok buta! Nem vagyok buta! Nem vagyok buta! - hangzik, majd kopp-kopp-kopp (lekopogja). Néhány másodperc múlva azonban megszólal: - Ki az?
A szőke, mint nagy rejtvényfejtő, egyszer megnyeri a fődíjat: egy nyugat-európai utazást. Hazaérve így számol be a családjának: - Képzeljétek, ez a Párizs olyan hely, ahol még az utcaseprők is franciául beszélnek!
"A szőke nő és a barátja elmegy horgászni. Bérelnek horgászfelszerelést, egy motorcsónakot és kiváltják a napijegyet. Egész nap ülnek a csónakban, de összesen egy kis keszeget sikerül fogniuk. Megszólal a barát: - A francba, ez a nyamvadt kis keszeg 20000 forintunkba került! Mire a barátnő: - Jujj, akkor még jó, hogy csak egyet fogtunk belőle!"
"A moziban épp elkezdődik a film, amikor a sor közepén egy szőke nő feláll, és sűrű bocsánatkérések közepette elkezd kievickélni a sorból. Az egyik néző megkérdi tőle: - Mi az, miért megy ki, most kezdődik a film! - Mert pont az előbb mondták be, hogy kapcsoljuk ki a mobiltelefonokat, én meg az enyémet kint hagytam a kocsiban. "
Barátnőm letöltötte a digitális fényképezőről a képeket és elindította a képnézegető programot ami éppen diavetítés módban volt.
Elkezdi nézni a képeket, de hamarabb ugrik a következőre az enter nyomogatásával mint ahogy váltana a gép. Az egyik képnél tovább elidőzik, majd megszólal:
- Ez felháborító! - panaszkodik a szőke nagylány a barátnőjének - Tegnap elmentem moziba, és ötször kellett másik székre ülnöm! - Miért? - kérdi a barátnő - Valaki fogdosott a sötétben? - Igen, az ötödik helyen végre nagy nehezen...