aki olyanokat ir, hogy az egesz fidesz lop, meg hogy felti a szavazati jogunkat (ertsd a demokratikus allamberendezkedest), annak szerintem konzultalnia kellene egy szakorvossal.
Kicsit furcsa amikor a rabló drukkerei kiáltanak tolvajt, ha a kezükböl a fegyvert (és ezzel a hatalmat) kiverik és nem tudnak tovább lopni....
Karhatalmista seggfejet a parlamentben csak egyet ismerek, (van róla bizonyítványa is, csak a lapokat kilopta valaki..) azt nem Pokorninak hívják.
A mai és a holnap utáni húszévesek jövöjét gyerekeikével (és a miénkkel is) együtt már 90-re ellopták. Náluk (rajtuk) keresd!
orulok, hogy arra szavazunk akire akarunk. Feltem ezt a jogunkat. en, ellentetben a lelkes jobboldaliakkal, a veksokig kialok a demokracia mellett. 3 illetve 8 evvel ezelott is voltak csunya dolgok - schamschula, boldvai - de nem az egesz vezeto kormanypart lopott. Mert nehogy azt hidd, hogy a szabadsag amerikaban kituntetett elharcosanak pisszenese nelkul barmi is tortenhetne a partban - ezt meg a pokorni is lenyilatkozta uj elnokkent. Apropo pokorni: minden politologus azt sugalta, hogy o majd a kozep fele nyit. hat, elneztem a nyilatkozatat - ez ugyanolyan kis karhatalmista seggfej, mint a tobbi - most mar senki nincs a fideszben, aki emberarcot kolcsonozhetne a partnak. Kis gonosz torpek lenyulasi mozgalma lett a hajdan oly szepen indult radikalis mozgalom. Csak azt tudnam, hogy a mai huszonevesek hogy nem veszik eszre, hogy az o jovojuket gyilkoljak - ezek most harmincotevesen elfoglaljak az osszes poziciot, es ott is maradnak harminc-negyven evig. Majd a mai huszasoknak 50 eves korukra biztos leesik a tantusz, hogy vmit elbaltaztak...
Bocs, hogy beledumálok, de most a fidesz vélt, vagy valós maffiamódszereiről van szó... Az nem mentség számukra, hogy a korábbiak is ezt tették (ha tették).
Tudnám, hogy miért nincs egyeseknek más érvük csak az, hogy te is lopsz... :-(
Ha ez maffia módszer, akkor mi volt itt 3-10-20-30-40 éve? Hol a kassza?
Neked az ejrópaji junijóban is vannak barátaid akik tudják mi leszen itt, ha szavazni merünk arra aki nekik nem szimpi? Nem ök az igazi maffiózók?
A primitív agyadba csak csak ilyen jelzök ötlenek most? 3 éve hogyan becézted? És 10 éve? És 30 éve? És régebben tapsikoltál nekik rendesen?
Ha szerinted Haider fasiszta akkor mi újság van Fischerrel és a francia kormány komcsijaival? Ök kóserek?
Egyébként pedig eltaláltad, arra szavazunk akire akarunk, nem úgy mint 10..... stb. éve. Bár tudom, ez neked és a hasonszörüeknek nem kóser, de ez van.
Ráadásul az olaszok (osztrákok, svájciak stb.....) is arra szavaznak akire akarnak.
Az en ismerosi koromben kizarolag leszakadok es egy ket 35 ev koruli generacios degeneralt szereti a fideszt. az utobbiak reszerol ez ertheto is, hiszen mindenhova benyomja oket aranycsapatuk, ahol van akar egy lenyulhato HUF. A leszakadok viszont nem veszik eszre, hogy veluk cseszett ki leginkabb ez a kedves tolvajbanda.
Semmi bizonyíték nincs arra, hogy a fideszben lennének maffiózók. Az ellenkezőjére van: egy virágzó és elégedett ország.
A testőrök azért kellenek, hogy olyan emberek, akik a piaci versenyben lemaradtak, frusztrációjukban ne támadhassanak azokra, akik ezt a virágzást létrehozták. A sikeres emberek mind szeretik a fideszt.
Tévedsz Te fideszes(hogy poklitikus lennél azt kétlem, ez még oda is kevés)
Bayer Zsolt is azért hagyta ott őket, mert megjelentek a Simicskák, Tóth Bélák, Don Corleonék testőrökkel megspékelve. Milyen szépen írta meg Bayer a Népszabadságban.
maffiamodszerekkel vezeti a fidesz az orszagot. Ezt egy egykori mdf-es miniszterelnok tanacsadoja es egy fidesz-szavazo ugyved jelentette ki nekem. Es ha a 2002-es valasztasokon is ok nyernek, akkor belesulyedunk abba a mocsarba, amiben olaszorszag volt majd 50 even keresztul - egy apro kulonbseggel: mi nem leszunk tagjai az europai unionak. Plane ha a zsebnapoleon meg buszkelkedik is hazank kiallasaval a fasisztoid jorg haider mellett, sot, berlusconi melletti kiallasunkat hangsulyozza. persze a berlusconi biztos rengeteg tanacsot tud adni a fiuknak a maffiarol. a tokom tele van mar ezzel. legalabb ket hete nem szoltam hozza a forumhoz, de ez az info meger egy kort. Szavazzatok akire akartok faszikaim, ott a jobboldalon, csak gondoljatok meg nagyon jol mi tortent az mdffel, a kisgazdaparttal. ez fog tortenni az orszaggal is. Egy szep napon azt vesszuk eszre, hogy mar nincs is.