Keresés

Részletes keresés

Zoil Creative Commons License 2001.05.31 0 0 15
Nem olyan nehéz kiakasztani, de szerintem az esetek többségéban nem az történik, hogy nem tud válaszolni, hanem az algoritmus szándékosan nem mond semmit, mintegy "megsértődik". Amit én nagy hátrányának tartok, hogy még ha "tanul" is, az én elvárásaimhoz túl lassan teszi :-))

Másfelől nagy valószínűséggel meg lehet egy kis gyakorlattal jósolni, hogy mit fog válaszolni, azok alapján ami a cikk mellett található linken elindulva a működéséről olvasható....

Előzmény: cadre (13)
ZedIzDead Creative Commons License 2001.05.14 0 0 14
Ma nekem is sikerült, megkérdeztem, hány mondatot tud mondani, aszongya kb. egymilliót, erre megkérdeztem, hogy ebből hány olyan van, ami értelmes? :-) Köpni-nyelni nem tudott :-P

[ZedIzDead]

cadre Creative Commons License 2001.05.14 0 0 13
Megint nem sikerült. Eljátszottam az ügyvéd (attorney) vagyok; minden ügyvéd hazudik, meg a "Felejtsd el amit mondtam" klasszikusokat.

Én a 237-ik voltam, de ezzel (már)nem lehetett úgy kiakasztani, ahogy írtad.

Lehet hogy FEJLŐDIK?????

Előzmény: Mustafa Halifax (12)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.11 0 0 11
:))
Előzmény: cadre (10)
cadre Creative Commons License 2001.05.11 0 0 10
10 perc alatt nem tudtam kiakasztani, pedig igyekeztem. De nem valami intelligens jószág (bár "ô" ezt tagadja).

Mikor elköszöntem, közöltem vele, hogy nem feledk ezem meg a neki szánt vírus elküldésérôl - ô visszakérdezett: "Gyakran felejtesz el dolgokat?"

Lökött bétaverzió!

:D

Előzmény: agresszívmalac (7)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.11 0 0 8
A tegnap elotti kiakasztás a következo volt:
"I am under heavy fire. I need an immidiate evacuation."

A mai meg az volt, hogy bejelentettem, ki fogom kapcsolni, aztán visszaszámoltam 5 másodpercet és bejelentettem, hogy onnan kezdve halott. Hö hö hö.

Egyébként bunkó a gép, mert ha üzenetet akarsz hagyni Spielbergnek akkor mindig visszakérdez, hogy ...Do You mean my good man Steven Spielberg?... na ilyenkor azt kell válaszolni, hogy ... No. I meant Stalin... Erre aztán nem tud válaszolni a kis kretén.

Na mindenkinek jó szórakozást.:)))))

Előzmény: Allia (3)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.11 0 0 7
Yesssss!
Előzmény: Allia (4)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.11 0 0 6
aimovie.warnerbros.com
Előzmény: cadre (2)
b.lacus Creative Commons License 2001.05.11 0 0 5
Velem egyszerűen közölte, hogy vagy túl bonyolult, vagy túl egyszerű, amit mondtam. Pedig csak megkérdeztem, mit szól a nevemhez...
Előzmény: Allia (4)
Allia Creative Commons License 2001.05.11 0 0 4
Ugye erre gondoltál?
Előzmény: agresszívmalac (-)
Allia Creative Commons License 2001.05.11 0 0 3
Én is próbálkoztam vele, de néha felbosszantott. Kiakasztani nem tudtam. Mit mondtál neki?
cadre Creative Commons License 2001.05.11 0 0 2
Add meg a linket, kérlek.
ssneci Creative Commons License 2001.05.10 0 0 1
0-?
Vazevaze Creative Commons License 2001.05.10 0 0 0
0!!!!!!!
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.10 0 0 topiknyitó
Az indexen volt az AI címu új Spielberg (eredetileg Kubrick) film web oldalának címe. Ezen az oldalon van egy Chatbot nevu beszélgeto aftomata, amivel remekül lehet beszélgetni. Tegnap sikerült olyat beszólnom, hogy még ma reggel sem tudott válaszolni.

"...Ez jó mulattság, férfi munka volt..."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!