Biztosan azért, mert a topiknyitó azt mondta, hogy "Mindenkit hívok ebbe a topicba, hogy tegyük félre ellentéteinket, és örüljünk felhőtlenül együtt a Fidesz újabb győzelmének, mert az országnak ez a jó." és sokan vannak, elegen(?), akik szeretnek örülni.
Szerintem is. Külünben is OVI olyan cuki és D.Tomi is olyan ari, meg egyébként is az egész olyan frankó meg cool és király. A többi meg nem annyira, aztán meg ott vannak a komcsik, azok nem olyan édi-bédik és az SZDSZ is olyan izé, nnaaa.
Bocsánat, ki beszél(t) itt szavazatokról? Én a parlamenti mandátumok százalékos megoszlásáról akartam beszélni, s csak ez számít a parlamenti matematikában nem?
:-)))
A számításaidban csak egy a hiba, de az nagy.
A képviselőknek csak a fele listás, a többi egyéni kerületből kerül be. Ez dönt, nem a pártokra leadott listás szavazatok....
Már miért mondott vona csődöt?
Remekül beindította az egészségügy reformját (igazi sikerágazat, egy betüt se' ír róla az EU országjelentése, s a csütörtök éjszakai horror is csak megrendezett jeleneteket tartalmaz, s nem a Heim Pál kórházat pl....), nagy szakértelemmel látott neki az oktatásügynek (egymást érik az elégedettnél elégedettebb pedagógusok+tanulók+szülők), hozzáértő módon irányította a nyugdíjrendszer reformját...az agrárgazdaság helyzetének mutatói pedig egész egyszerűen fantasztikusak, hiszen több, mint két évig egy brilliáns miniszter+államtitkár (helyesen: álomtitkár) irányította...egészen kiváló jogérzékkel viszonyult az országgyűlési biztosokhoz...nem is tudom folytatni...
De ez még mind semmi!
Talált olyan embereket is, akik mindezt elhiszik...s ez az igazi győzelem.
Más: a Fidesz-nek nem elég, ha győz. Nagyon győznie kell. Pl. egy 46% Fidesz, 40% MSZP, 8 % MIÉP, 6 % SZDSZ esetén a mai ellenzéknek csak hátra kell dölnie és várnia hogy a jobboldali koalícióra (miket beszélek: kényszerkoalíció, jól mondom?) mit lép az EU...Esetleg apró megjegyzésekekt tehet. Pl.:"Nem lett kicsit magasabb ez a páncélszekrény? Mintha a magyar csatlakozásról szóló kérelem dokumentációját nem bele, hanem alá tették volna...".
Tudom, hogy még nincs itt a választás, dehát az úgyis csak formalitás lesz.
Azt hiszem egy olyan ember akie demokráciában él ilyet nem mondhat csak a kommunista diktatúra idején illetve Bethlen alatt volt formalitás a választás.
Egyébként nem tudom mi jó neked abban hogy tekintélyuralmi rendszert épít ki a Fidesz.
És hogy millárdokat lop el a szocik nem loptak ennyit!
Az "jerü", "ü" betű!:-)
A csirkéket ősszel számolják.
Az oroszban ugyanúgy megvan, mint az angolban.
A párhuzamot ...Nándortól- Göncz és Horn valamint azt hiszem Orbán személyi tolmácsától hallottam anno./Egyébként becsületes foglalkozása nyelvész:-)/
Üdv: mic.
P.S.: Ne igyunk előre a medve bőrére!
jo mi, hogy mar nem kell a soron fagyoskodni januarban egy szal semmiben?
meg az oraber is emelkedett igy.
na de mostmar nyomas dolgozni, es a penzt leadni!!!