Á,
borzasztó hirem van:
Nagy nehezen, szereztek két darabot nekem, de 11 telefonálás után... most meg a bátyám szólt, hogy (ha már úgyis itt vagyok) vinnék neki egyet...
Nem is tudom, mit mondjak erre,
nagyon sajnálom, de azt hiszem, neki kell adnom a másodikat.
Got
Azt hallottam egy ismerősömtől, hogy az M3-ason Gödöllő és Pest között átalakították a forgalomfigyelő kamerákat, most már tudnak vele sebességet is mérni(meg persze rendszámfelismerés és egyéb nyalánkságok). Állítólag a TVben látott egy riportot az autópályarendőrségről és ebben volt. Mit gondoltok igaz lehet ez?
Mondjuk engem igen kellemetlenül érintene...
Hi4
A tv-ben mutatták, hogy először a Veszprémi utakon üzemelték be először az új trafipaxokat, melyek állítólag 2 km távolságra és rossz látási viszonyok között is tudnak mérni. Erre is jó a kütyü?
Szia Á!
A német honlap azért huncut, mert a felsorolásban még benne van a 990-es, de mire vásárlásra kerülne a sor, már nem lehet választani. Tegnap irtam a yahoo-nak, hogy mi az ára, de még nem válaszoltak.
Legrosszabb esetben az 500 CAD-ost kell megvenni, még mindig olcsóbb, mint a németek 1000 DM-es ára.
Got
Ezt a mailt kaptam az előbb:
A rendőrség 30 darab fehér OPEL Astra menet közben fényképező gépkocsit állított forgalomba a napokban. A rendszámuk: GIK 302 és GIK 332 között.
Nem tartom valószínűnek.Ha meg van a legolcsóbb megoldás ne tarts magadban engem is érdekelne a 990-es i.
CB rádiót nem néztél kint? Lsd; S.O.S. Trafipax topic A President Grant 25 használtan. 40 az új
.
A német, mint látod 1,000 DM-ért, a Yahoo 275 USD-ért adná, de mire a rendeléshez értem, már csak a 980-as volt ott. Ez olcsóbb, mint a kanadai vétel, ott 500 CAD, itt átszámitva 405 CAD lenne, ha lenne...
Másik, hogy ezt vajon MO-ra leszállitanák-e?
A honlapjukon nem igen látom, hogy a 990-es elemes lenne, de azt irják, hogy általában is a vezetékesek a jobbak, az állandó áramfesz miatt.
Én egyelőre csak nézegetem, mert sokallom a 100E Ft-ot érte... Igaz, hogy a www.radartest.com-on is ez az egyetlen, amit európai használatra javasolnak.
Got
A BEL 990 i-ről van szó? Ez elemes vagy szivargyújtós?
Az előbbi praktikusabb ha jön a közeg,.
Nekem szivargyújtós készülékem van, 360 fokos lézerkúppal, de a műszerfalon eléggé feltűnőnek találom.. Csíptető nincs is rajta, de a kúp miatt nem is szerencsés a napellenzőhöz rögzíteni. Ti hová szoktátok rakni?
Szerintem a leg tutibb radardetektorokat a kovetkezo linken talaljatok:
www.beltronics.com
Mar 3 rol tudok melyeket hazankban tesztelnek, igen ritkan riaszt falst, laser es radar-t detektal, + lopakodo uzemmod! es kb 80000HUF bol megvan, ha senki nem tesz ra semmit.
Nekem édesapám használ egy import amerikait. Illetve használt, mivel a szivargyújtós transzformátor elromlott. Egyébkeént jól működött, bár ez is riasztott falsot. Van rajta lézer detektor is. Egyszer mentünk az autópályán egy kekec Peugeot-sal, mikor vadul kiabálni kezdett a készülék. Lassítottunk, mire az idióta továbbszáguldott... nemsokára azt láttuk, hogy az út szélén magyarázkodik a rendőröknek!! :-)
Sziasztok! A rendőrök nagyon harapnak a készülékre.Egyszer a Könyves Kálmán körúton a lassan haladó sorból kiemeltek,mert a hűtőkocsiban a raktérhűtő távvezérlőjére azt hitték,hogy radar-előjelző.A bunkója ki akarta vetetni velem a beépített szerkezetet.Csak nagy nehezen sikerült meggyőzni az analfabétát,hogy miről is van szó.A mellettem ülő 8 éves fiam úgy nevetett rajta,hogy attól féltem,majd ezért talál ki valamit.:-)
Kopizzatok mar be a linkrol a fontosabb adatokat legyszi,mert a kib..szott munkahelyi f@sz kemprogram lemeszelni a proxynal, mert azthiszi a birka-baromja hogy vmi sex site. *(/$%"$##
Nekem egy BEL-em van, 5 eve vettem Londonban es bar rengeteg fals riasztast ad, behozta az arat. Az Exjugoszlav orszagokban kifejezetten jo - itthon volt mar hogygyengebben jelzett egy zold skodat, mint egy benzinkutat.
Lehetőleg olyan típus szerezzél be, (már angliából és hollandiából is be lehet hozni) ami a lézeren kívűl méri a K, Ka, és a Ku frekiket!
A Ku az amelyet európában előszeretettel alkalmaznak, magyarországon is. A X band-ot ha lehet el kell felejteni, mert ezen már senki sem mér, és csak belezavarnak az elektromos kapunyitók, mobiltelefon-adók, stb..
És a lézer lehetőleg 360 fokban mérjen.
BGC
de a legjobb ha ellátogatsz a www.freeweb.hu/radar oldalra