Sziasztok! Kérdésem a következő. Adott egy Peogeot 306 1.4 benzines. Alkalmanként kijelez az olajnyomás kontrol. Olaj megfelelő szinten van. Mi lehet a probléma?
Nekem is pont ez lenne a kérdésem, h érdems-e 306-ot venni?!
Autóvásárlás előtt állok és egyszerűen nem tudok dönteni, h milyen autót vegyek.
Ha a német autókat nézem akkor azt mondják annyit nem ér. Olaszt nem vegyél, mert olasz. Stb......!Szóval elég nehéz a döntés. Ti mit mondtok? Érdemes 306-ot venni? Köszi a segítségeteket. Tonyesz
Hello, nekem is az van csak 1,4 benzines. A kocsi nagyon jó, megbizható, soha nem hagyott ott. Ami kicsit szar, nekem nagyon nem jo be a hátsó adaptiv kormányás. Kanyarba elég érdekes dolgokat tud produkálni a kocsi, ha gyorsan mész és leveszed a gázról a lábad. A kocsi egyébként gyönyörű.
Extrák : klíma, központi zár, 7x15-ös könnyűfém felnik, elektromos ablakok. Sony rádiósmagnó
Úgy hirtelen ennyire emlékszem. Ja a kocsi 3 ajtós és sárga színű. Ha bővebb info kell, akkor ajánlanám a már megadott tel. számot.
Nekem nem volt még 306-osom, de csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. Ugyanis az egyik barátomnak van egy 306-osa ( 306 TD, 1995-ös évjáratú, ja és eladó !! tel. : 20-997-3271 Zoli ).
Nekem 2000-es kiadású 306 XT HDi-m van (1997ccm motor, 90Le/4000, 205Nm/1900, 5.5l/100km, az autó 1155kg), a futóműve szvsz nagyon jó...
Előtte 405 GLD-m volt (1904ccm, 68Le/4600, 120Nm/2000, 4.5l/100km, az autó 1080kg), az a motor nagyon lapos nyomatékgörbéjű (a nyomaték 90%-a rendelkezésre áll 1500-4600 as fordulatszám-tartományban), keveset fogyaszt, igénytelen és nyomva se fogyaszt 5.5-nél többet (ha nyomod megy, ha nem nyomod nem megy).
Szóval szvsz vedd vagy az 1.9 szívóval vagy a 2.0 HDi-vel (az 1.9 TD nagyon megy, de kb. 1l-el fogyaszt többet, mint a HDi) ha teheted!
Nem érdemes azon törnöd magad, hogy vársz 2 évet és jön az új 1.4HDI 90 lóval és 4.1-es fogyasztással, mert mire az kijön, már lesz újabb...
Mire vagy még kíváncsi? Ha HDi-t akarsz venni, én tudok tesztautóval szolgálni ;-)
szeretnék egy 306-ost vásárolni , de csak dieselt.
most egy 205-ösöm van de már elég öreg szegény.
a futóműve peugeothoz méltóan szar, de a motor kárpótol.
nem vagyok beszarva a peugeot-tól, de mivel én dieselt akarok ezért nem sok választásom marad.
ami jó még : volkswagen, audi de ezek nagyon drágák, mercedes szintén, plussz az túl nagy.