Keresés

Részletes keresés

MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.30 0 0 9
Várom olyan egyének véleményeit is (nem mintha az eddigiek nem számította volna, sőt!), akik hasonló cipőben járnak, jártak, vagyis mérlegképest végeztek (de nem pszf-en vagy ilyesmi, hanem tanfolyamon!!!)!

továbbra is köszi

Csokis Creative Commons License 2001.04.30 0 0 8
El is varjuk! :-)
Előzmény: MichaelPatton (7)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.30 0 0 7
köszönöm pajtikáim, ezek után már biztos sikerülni fog :)
Májsz Creative Commons License 2001.04.30 0 0 6
Szerintem aki a számvitelt meg tudta tanulni, az BÁRMIRE képes!
Előzmény: MichaelPatton (-)
Jissi Creative Commons License 2001.04.30 0 0 5
Két hét az rengeteg, a napi munka mellett is simán bele kell hogy férjen. Amikor a PSZF-re jártam akkor három nap elég volt egy ötös közgazdaságtan szigorlathoz. Nézd át a tankönyvet, olvass el három-négy korábbi vizsgadolgozatot, csinálj meg tíz-húsz példát, ha ezek után nem mész át, akkor mindenki jobban jár ha nem lesz semmi közöd a pénzügyekhez... :)
Előzmény: MichaelPatton (3)
Csokis Creative Commons License 2001.04.30 0 0 4
En nem tudom, milyen egy penzugy vizsga, de en ket hetet a negy feleves matek szigorlatomra nem keszultem annak idejen a Muegyetemen. Pedig az nem volt piskota. Szoval allj neki, es fel a fejjel!
Előzmény: MichaelPatton (3)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.30 0 0 3
Hecse! tapasztalatból beszélsz, van közöd a pályához??
Csokis Creative Commons License 2001.04.30 0 0 2
Ugye? Ket het alatt nagyon sok vizsgat le lehet tenni, ha az ember nem szarja el az idot. :-)))
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.30 0 0 1
Ugye viccelsz? Egy igazi egyetemista akar 0 nap alatt is felkeszul barmilyen vizsgara:)
Komolyra forditva a szot, ket het alatt lazan.
Előzmény: MichaelPatton (-)
Csokis Creative Commons License 2001.04.30 0 0 0
Vigyazz, mert meg az egyes is keves, nemhogy a nullas. Hajra!
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.30 0 0 topiknyitó
sziasztok!

Szóval intenzív (egy éves) mérlegképes könyvelői tanfolyamra járok (bár nem nagyon járok be..), s kicsit későn ocsúdtam fel: a nyakamon a pénzügy vizsga!
A vizsga írásbeli, amolyan tesztszerű dolog, egyszer mondatokat kell kiegészíteni, aztán karikázni kell a megfelelő választ az adott kérdésre (+indoklás!), s végül vannak számítási feladatok...

Szóval kérdezném az ebben valamilyen formában illetékes egyéneket:
Két hét alatt fel lehet-e készülni a fentebb vázolt vizsgára???
(ja, egyébként szakmai előképzettséggel rendelkezem, képesített könyvelő, plusz statisztikus és gazdasági tervező vagyok (mármint ezek a végzettségeim..))

előre is köszi
MP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!