Várom olyan egyének véleményeit is (nem mintha az eddigiek nem számította volna, sőt!), akik hasonló cipőben járnak, jártak, vagyis mérlegképest végeztek (de nem pszf-en vagy ilyesmi, hanem tanfolyamon!!!)!
Két hét az rengeteg, a napi munka mellett is simán bele kell hogy férjen. Amikor a PSZF-re jártam akkor három nap elég volt egy ötös közgazdaságtan szigorlathoz. Nézd át a tankönyvet, olvass el három-négy korábbi vizsgadolgozatot, csinálj meg tíz-húsz példát, ha ezek után nem mész át, akkor mindenki jobban jár ha nem lesz semmi közöd a pénzügyekhez... :)
En nem tudom, milyen egy penzugy vizsga, de en ket hetet a negy feleves matek szigorlatomra nem keszultem annak idejen a Muegyetemen. Pedig az nem volt piskota. Szoval allj neki, es fel a fejjel!
Szóval intenzív (egy éves) mérlegképes könyvelői tanfolyamra járok (bár nem nagyon járok be..), s kicsit későn ocsúdtam fel: a nyakamon a pénzügy vizsga!
A vizsga írásbeli, amolyan tesztszerű dolog, egyszer mondatokat kell kiegészíteni, aztán karikázni kell a megfelelő választ az adott kérdésre (+indoklás!), s végül vannak számítási feladatok...
Szóval kérdezném az ebben valamilyen formában illetékes egyéneket:
Két hét alatt fel lehet-e készülni a fentebb vázolt vizsgára???
(ja, egyébként szakmai előképzettséggel rendelkezem, képesített könyvelő, plusz statisztikus és gazdasági tervező vagyok (mármint ezek a végzettségeim..))