Keresés

Részletes keresés

Tibbie Frank Creative Commons License 2006.07.27 0 0 4
Milyen véletlen, hogy én is meghallgattam ezt az albumot és egyetértek véleményeddel!

Úgytűnik a Cottagereknek lehet más "közös közös nevezőjük" is mint a szeretett klubunk.
Előzmény: Kola (3)
Kola Creative Commons License 2001.04.30 0 0 3
Tucat? Hahh...
Épp ezaz, hogy ilyen igényes Rap és R&B produkció rég nem született Magyarországon.
Persze nem Gengszter Zoltán hallgatóknak ajánlott!
Előzmény: boci101 (2)
boci101 Creative Commons License 2001.04.29 0 0 2
GZ Kartel, Hit Gyülekezete... dependens kisember. Mi a francot halgassak én egy ilyen tucatfigurát???!!!
Előzmény: Kola (-)
Kola Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1
hmm..nekem nem...de nem szeretem, ha valaki úgy ítékezik valamiről, hogy fingja nincs mit ír.
Előzmény: krég (0)
krég Creative Commons License 2001.04.28 0 0 0
ezt is kurvára leszar0m, már bocs tesó ha a lelkedbe gázoltam volna
Előzmény: Kola (-)
Kola Creative Commons License 2001.04.27 0 0 topiknyitó

Lory B. visszatért!!!
A napokban jelent meg új albuma, amely Magyarországon eddig soha nem hallott minőségű rapalbum született, amely felvonultatja a Soul és az R&B jegyeit is.
Gondolom senkinek nem jelent újat Lory B. neve a rap palettán, de ha mégis, akkor pár szóval annyit, hogy még annak idején a Kartelben kezdte, de aztán kilépett. Most mondhatnám, hogy megjött az esze, de azért nem ilyen egyszerû: A Hit Gyülekezete nevû "szekta" hódította el a rappelés mûvészetétõl. Persze a "mûvészet" kissé túlzás, ez rögtön kiderül, ha meghallgatjuk Végítélet címû "visszatérõ" albumát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!