Keresés

Részletes keresés

Gejza21 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 16
Vagy építsék közelebb a stadiont!!
Előzmény: Törölt nick (14)
Lajoskám_d Creative Commons License 2001.04.27 0 0 15
Mi mennénk egypáran Körmendről, Szlvovákiában is voltunk!
Erre az egy meccsre még a fradistákkal is hajlandó lennék szövetkezni.
Egyébként nem rinyálni kell, hanem szervezkedni!
A szőröstalpúak sem kakáltak be a múltkor, nem lehetünk alacsonyabbrendűek náluk!
Ha kell, menjünk vonattal!
Csak nem szartok? Aki fél, ne jöjjön!
Aki akar jönni, írjon emailt!
Vas!
Gejza21 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 13
És ássunk alagutat a vendégszektorig, vagy hogy gondolták? Ütődöttek!!!
Előzmény: msrj (12)
msrj Creative Commons License 2001.04.27 0 0 12
A magyar zászlót ne a vállatokra terítsétek, hanem dugjátok el, mert oda az inkognitó!
lg18 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 10
kurva mlsz!
Legalább megindokolnák!

Ettől függetlenül a szurkolók szervezhetnének különvonatot, nem?

Előzmény: __Tibi (9)
__Tibi Creative Commons License 2001.04.27 0 0 9
"Az MLSZ-től kapott előzetes információk szerint a június 2-ai románia-Magyarország vb-selejtezőre nem lesz szervezett buszút. A magyar szurkolók jegyhez is csak irodán keresztül juthatnak, vagy akkor, ha a drukkerek teljes inkognitóban beállnak a bukaresti stadion vendégpénztárához."

Bravó emelesz!
Várható volt ez a mocskoktól.

JanusHu Creative Commons License 2001.04.27 0 0 8
És ha szervezet útat sikerülne megrendezni , már ha az MLSZ elnem bassza , rengeteg erdélyi magyar csatlakozna a táborhoz, igy már több ezer ember is lehetne!

És bocsánat "MINDENKI bUKARESTBE"

__Tibi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 7
Mindenképpen szervezetten kellene utazni, bár bizos, hogy az MLSZ ezt nem vállalná fel.

Ebben az esetben pedig minden nagyobb városban az úgynevezett vezérszurkolóknak kellene lépni, buszokat szervezni, és együtt nekiindulni a bukaresti sötétségnek.

Már csak egy kérdésem lenne az MLSZ-el kapcsolatban. Magyarok a vezetőik egyáltalán?

nemo_d Creative Commons License 2001.04.26 0 0 6
pedig jó lenne ha lenne valami szervezett út! Bár az mlsz-t ismerve biztos, hogy nem lesz! Ha még is tud valaki valamit azt írja már meg. Hisz külön-külön menni eléggé gáz lenne!
Én menni akarok és valszeg megyek is, bár jobb lenne ha ez az út szervezet lenne.

Némó

Előzmény: csabiman (5)
csabiman Creative Commons License 2001.04.26 0 0 5
Szerintem a kibaszott MLSZ megint el fogja intezni, hogy ne mehessen senki, azt meg ketlem, hogy sokan nekivagnanak csak ugy a Havasalfoldnek... :(
totelcamp Creative Commons License 2001.04.26 0 0 4
Indulhatna pl. Komáromból.
Előzmény: szul (3)
szul Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3
Kulonvonat!!De jo otlet.
Előzmény: Gejza21 (2)
Gejza21 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 2
Először is: 2 drapi van: 1 nagyobb, és egy kicsi. A nagyobb tegnap egy idő után eltűnt, már tudom, hogyan. A kisebb utána is ott volt, azt a litvánok elleni meccsen, és azóta minden Fradi-meccsen láttam.
Ha megy különvonat, nagyon sokan mennének! Én is!!!
Bandura Creative Commons License 2001.04.26 0 0 1
Javítok: "MINDENKI bUKARESTBE!" volt a felirat!
Azért kíváncsi vagyok hányan fognak elmenni a szőröstalpúakhoz...
totelcamp Creative Commons License 2001.04.26 0 0 0
0 emeberek az ilyenek.
Előzmény: JanusHu (-)
JanusHu Creative Commons License 2001.04.26 0 0 topiknyitó
Az In-Kal emberei letépték a kerítésről a szurkolói felhívást.

A mérkőzés előtt a szurkolók egy transzparenst akasztottak ki a lelátóra, amelyen a ,,Mindenki Bukarestbe” felirat szerepelt (a zászló először a Vasas-Ferencváros meccsen debütált a vendégszektorban). A biztonsági szolgálat emberei azonban leszakították a drapériát. Az eset előtt döbbenten állunk, mert a roppant fontos bukaresti selejtezőn minden szurkolóra szüksége lenne a válogatottnak ahhoz, hogy eredményesen szerepeljen. Lehet, hogy az In-Kal ezt másképp gondolja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!