Mi mennénk egypáran Körmendről, Szlvovákiában is voltunk!
Erre az egy meccsre még a fradistákkal is hajlandó lennék szövetkezni.
Egyébként nem rinyálni kell, hanem szervezkedni!
A szőröstalpúak sem kakáltak be a múltkor, nem lehetünk alacsonyabbrendűek náluk!
Ha kell, menjünk vonattal!
Csak nem szartok? Aki fél, ne jöjjön!
Aki akar jönni, írjon emailt!
Vas!
"Az MLSZ-től kapott előzetes információk szerint a június 2-ai románia-Magyarország vb-selejtezőre nem lesz szervezett buszút. A magyar szurkolók jegyhez is csak irodán keresztül juthatnak, vagy akkor, ha a drukkerek teljes inkognitóban beállnak a bukaresti stadion vendégpénztárához."
És ha szervezet útat sikerülne megrendezni , már ha az MLSZ elnem bassza , rengeteg erdélyi magyar csatlakozna a táborhoz, igy már több ezer ember is lehetne!
Mindenképpen szervezetten kellene utazni, bár bizos, hogy az MLSZ ezt nem vállalná fel.
Ebben az esetben pedig minden nagyobb városban az úgynevezett vezérszurkolóknak kellene lépni, buszokat szervezni, és együtt nekiindulni a bukaresti sötétségnek.
Már csak egy kérdésem lenne az MLSZ-el kapcsolatban. Magyarok a vezetőik egyáltalán?
pedig jó lenne ha lenne valami szervezett út! Bár az mlsz-t ismerve biztos, hogy nem lesz! Ha még is tud valaki valamit azt írja már meg. Hisz külön-külön menni eléggé gáz lenne!
Én menni akarok és valszeg megyek is, bár jobb lenne ha ez az út szervezet lenne.
Először is: 2 drapi van: 1 nagyobb, és egy kicsi. A nagyobb tegnap egy idő után eltűnt, már tudom, hogyan. A kisebb utána is ott volt, azt a litvánok elleni meccsen, és azóta minden Fradi-meccsen láttam.
Ha megy különvonat, nagyon sokan mennének! Én is!!!
Az In-Kal emberei letépték a kerítésről a szurkolói felhívást.
A mérkőzés előtt a szurkolók egy transzparenst akasztottak ki a lelátóra, amelyen a ,,Mindenki Bukarestbe” felirat szerepelt (a zászló először a Vasas-Ferencváros meccsen debütált a vendégszektorban). A biztonsági szolgálat emberei azonban leszakították a drapériát. Az eset előtt döbbenten állunk, mert a roppant fontos bukaresti selejtezőn minden szurkolóra szüksége lenne a válogatottnak ahhoz, hogy eredményesen szerepeljen. Lehet, hogy az In-Kal ezt másképp gondolja?