Kedves Esik!
Nagyon köszönöm vélaszodat, már azt hittem, csak én néztem tegnap este az Aktuálist!!! A másik örömöm, hogy nem kancsal a fülem. A kedves jobboskáink azt hiszik, hogy íly ügyesen hazudozva sok-sok embert félre tudnak vezetni.
Igazán csodálkoztam volna, ha nem így tesznek.
Szóval Kovács L. NEM bútorozik össze egyik szélsőséggel sem, még balról SEM !!!!!!!!!
Ne haragudj, de ezt a baromságot honnan veszed? Éppen azt nyilatkozta ma Kovács, hogy a Munkáspárttal nem képzelhető el együttműködés. (Azt is mondta - hogy ki-ki ízlése szerint dühönghessen -, hogy az SZDSZ-szel viszont elképzelhető:->)
A vágyaidat meg ne keverd ide. Vagy keverd. Éljen a demokrácia.:-)
Üdv:
Esik
Egy a probléma, az MSZP-nek a második körben nagyon is szüksége van a Munkáspárt szavazóira. (Magára a Munkáspártra már nem annyira, elhelyezni való kommunista bőven van az MSZP-ben is). Tehát kénytelenek Thürmert körüludvarolni.
Igazad van. Érdekes, hogy egy azt a Thürmert sem tartja szalonképtelennek a média, aki a legnagyobb koszovói vérengzés idején látogatást tesz Milosevicsnél, 91-ben a moszkvai Hazbulatov-puccs idején pedig félreérthetetlen jelzéseket ad, hogy átvenné a hatalmat a törvényes magyar kormánytól, ha a moszkvai események úgy alakulnak. Érdekes volt látni a 'baloldali fiatalokat' a kommunizmus áldozatainak napján, amint a Hétben a polgárság elpusztítását kívánják. Ilyen egy igazi szélsőséges megnyilvánulás...
Ez végre beláták az elvtársak, a világkommunizmust csak egységesen lehet gyözelemre segíteni. Egységben az erö, éljen Thürmer éljen az MSZP-MSZMP örök szövetség, éjen a párt, éljen Rákosi. Világ proletárjai egybesüljetek !
Tegnap a legjobb hír számomra az volt, hogy az MSZP a Munkáspárttal is szövetkezik. Jó ez így kimondva, nem mintha nem lennének érveim, de így mégis csak egyszerűbb, hogy maga Kovács és Thürmer adja a kezembe a legkézenfekvőbbet.
Természetszerű a szövetkezés a szélsőballal, ez egyébként minden választáskor így volt, csak a jobboldalon zavaró Kovácsnak a MIÉP.
Egyre szorosabb az MSZP és az MSZMP közötti kapcsolat. Az elég fejtörést okozhat az SZDSZ-nek. Egyrészt a hatalomszomj, másrészt a nemzetközi imázs rontása. Érdekes háromszög. Vagy rosszul látom?