Miután tegnap ide írtam, egy kellően felháborodott levelet küldtem a Canon Hungaria címére is.
Ma délelőtt felhívtak, bementem hozzájuk a nyomtatóm garanciapapírjaival (egyébként már lejárt a gari fél éve), és kicserélték a tintapatront egy működőképes újra!
Nálunk ilyen nyomtató van, és éppen most szívtunk vele nagyot. Pontosabban a patronnal: megvettük 11 ezerért az originál, hologramos Canon tintapatront, és csíkosan nyomtat! Ha ezt tudom, megveszem feleannyiért a noname-et, gyengének az is gyenge, de azzal legalább egy böcsületes zugimportőrt támogatok... És nem egy olyan céget, akinek bízom a termékében, erre meg sz@rt ad el nekem.
Másik meglepetés, hogy nem megy XP alatt: a hivatalos oldalon írják is, hogy W2000-ig van csak hozzá driver. Néhány programból nyomtatott ugyan XP-vel is, de pl. a PlotMaker-nél kékre fagyott az egész gép.
Egyszerüen letagadtak egy garanciális mechanikai hibát. A szerviz vezető meg lesajnálóan mosolygott, amikor megtudta milyen "olcsón" árulják ezt a gépet... ezzel számomra azt kommunikálta, hogy a cége politikája: alacsony gépárral átb*szni a vevőt, majd magas alkatrészköltséggel jól megszivatni!
(Azóta egyéb meghibásodás is történt, de én többet nem megyek a szervizbe. Ha megáll -repül a kukába!)
azt elhiszem, ki is néztem már egyet én balga hogy legyen mire gyüjtenem....:oDDDD
viszont a nyomtatójuk (bj) csapnivaló.:O))
kétéves gépezetben ez már a harmadik nyomtatófej. állitólag nyugodjak meg (szerviz) ez igy helyes. 10e huf-ért helyes fejet cserélgetni benne??? inkább röhejes.
mondjuk a szkennerem is canon, azzal még nincs gond.:O))
A3-as nyomtatót keresek, olcsót, de jót. Elvileg a két dolog kizárja egymást, de ebben az esetben mégsem:
Gondolom már más is járt a Media Marktban, és vett már ilyen nyomtatót. Miért ilyen olcsó ?
A3, 720 dpi (min.), vastag papírt is tud, meg miegymás.
Olyan sok tintát fogyasztana ? (volt már szivás HP 1120V-vel, kb 50 ft-ra jött ki egy A4-es lap 5%-os fekete-fehér nyomatnál. És ezt hiába tagadja a HP márkaképviselet, ez iszonyat rossz arány (3 tintapatron átlaga !!!))
Vagy egy jó nyomtató, csak kicsit lassan nyomtat, és nem tűéles a nyomtatás.