Jézus, fizetős lesz? Akkor tényleg el sem kezdem. Ha megtetszene véletlenül, akkor elég gáz lenne abbahagyni, mikor kijön a full. Nincs nekem erre havi 20 dollárom...
Nem hinném, hogy túlzottam megrázná őket... Végül is a piaci bevezetés előtt akarják letesztelni, hogy mekkora terheléseket bír el a rencer. Ezt úgy tudják elérni, hogy ingyen accountokat osztogatnak tesztelés címszó alatt, a boldog játékos meg nyomja éjjel-nappal, mert utána úgyis fizetős lesz (és hátha egy pár teszternek annyira megtetszik, hogy utána fizet is :)))
Azt várják el, hogy minél többet játssz vele és ha valami bibit találtál, akkor szólj nekik, hogy megcsinálhassák. Ha mondjuk viszont egy hónap múlva törlik a szerver összes accountját, akkor ne menj nyifogni, hogy miért. Szerver update, kliens update, mittomén. Csak. Ha ez már így előre nem fekszik, akkor ne vágj bele, nem kényszer. Nálam se megy momentán, ha energiám lesz, megnézem, hogy miért nem, addig nem nagyon érdekel.
Mondom, most még ingyenes, lehet vele nyomulni, annyi magyar még úgy sincsen, warezbe meg el lehet felejteni, újabban a szerver oldali védelmekkel nem sokra lehet menni. Szóval most vagy soha (ha ha, persze azt a havi húsz dollárt is ki lehet fizetni...)
Hehh, sok szerencsét a letöltéshez, valami resume-os segédprogram (Gozilla, WSFtp Pro) nélkül ne is próbáld, hacsak nem kábelen vagy.
A letöltési sebesség egyébként most már normális, úgy látszik beszerztek egy gyorsabb vonalat.
A game nálam egyébként hol megy, hol nem (inkább nem). Az okosok azt mondják, hogy valami overclockolási probcsi lehet (600 MHz Celeron II @ 950, az Unreal tök stabil).
Jelentkeztem teszternek, meg is küldték a linket, most gyűjtöm a lelkierőt a letöltéshez.
Első ránézésre (a honlap alapján) a világ nem fog bejönni a magamfajta FFE-en nevelkedett gravitofóboknak. De azért bizakodom. Végül is mi másra jók a bétások, mint tanácsok osztogatására?
Még nem tudlak meggyőzni, mindenféle fagyások vannak errefelé, jáccani még nem játszottam :)))
Ja, és 36 óra volt a letöltés (hétvége rulez, azért). Szóval valami még ki fog sülni, de ahogy olvasgatom a játék fórumát, úgy néz ki, hogy bár nem egy Elite, a rulez benne az az, hogy masszív multiplayer (olyan ezres nagyságrendekben!!!) A mostani bétateszter levél állitólag vagy 10 000 embernek ment szét, attól is omlott össze a hétvégén az FTP. Egy T1-es vonalon 10 000 ember mind 85 megát töltögetne lefele... Oj..
Nézegetem a weboldalt... így első ránézésre... kevés. Kevésnek tűnik a bázisok száma, az áru, az űrhajók, az űrhajókra pakolható cucc... Sajnos az Elite, de főleg a First Encounters magasra tette a mércét nagyon...
Na, azt lehetne elfelejteni, hogy én lovag, békés kereskedő, vagy akár fejvadász lennék... Csempész vagy kalóz, vagy mindkettő. Nem kell nekem nyálas testvériségi duma, meg vadászkiséret. Néhány haver, azt lehet kopasztani a zsiros, elpuhult kereskedőket! :]
Elite-ben nagyon el volt b@szarintva a csempészet, nagyjából teljesen lehetetlen volt. Nem lehetett illegális árut még BIRTOKOLNI sem (Elite), eladni meg főleg...(Frontier) Ha ezt megcsinálták volna normálisan, akkor asszem kicsit hamarabb szedem meg magam...
Nah, reménykedek itt, azt semmit nem tudok a játékról.. Ha már tesztelsz, valami screenshotok, infó a játékmenetről, vagy valami jó lenne... Kösz... :]
Hmmm... hát linket azt egyenlőre nem tudok adni, passwordös FTP site-ról töltöttem le, az meg gázos. Viszont azt elfelejtettem mondani, hogy az egész teljesen online van, vagyis az összes többi kalóz meg kereskedő meg kimás mint igazi játékos! (Kivéve bizonyos monsztikat, de hát mindenki csak lovag akar lenni, piszok kaotikus terrorista már kevésbé... Ja kérem, vérdíjat csak a rosszak után lehet kapni :)))
Neten esetleg? Szmetet nem veszek, van elég WCpapír, leírások nem érdekelnek, ismertetők meg általában olyan programokról szólnak, amiket már megszereztem.
Szóval valami link? Az oldaluk meg annyira kaotikus, hogy 10 perc alatt nem találtam downloads szekciót...
Ha lesz megközelítőleg olyan jó, mint az Elite volt, vagy legalább jó hangulata lesz, akkor tuti érdekel. Majdnem jelentkeztem bétatesztre, de előbb még szeretném látni, milyen a game. Meg be kéne szereznem egy jó joystickot is...
A trailer nekem is tetszett, de a honlap egy kicsit kuszának tűnik. Nagyon szeret(t)em a Frontier Elite-et, meg a First Encounters-t, szóval már legalább ketten vagyunk :)
Asszem a februári Guruban volt egy kis cikk egy űrhajós RPG-ről, amolyan Elite / Privateer beütéssel. Akkor feliratkoztam teszternek, most megküldték a 85 (!) megás béta elérési címét, már vagy 8 órája töltöm és a jelenlegi állás szerint holnap reggel hatra leszek kész vele :)
[kicsit lassú a szerverük és persze európai mirror nincs]