Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.24 0 0 59
Szia Micuember!
Természetesen igazad van, nem vonható kétségbe, hogy a súlyosabb esetek hívatalból üldözendőek!
De akkor is lényeges momentum, hogy a hatóság tudomást szerezzen róla. Tehát létezzen feljelentés, és feljelentő is, ha lehet.
Ezt megteheti a sértett, VAGY AKI TUDOMÁST SZEREZ RÓLA, pl. meg KELL, hogy tegye az ellátó orvos!
Én csak arra céloztam, hogy amennyiben a sértett nem élt ezen jogával, és nem fordult orvoshoz, vagy, ha fordult is, de nem mondott igazat,(és a külső sérelmi nyomok nem indokolták,) akkor az eljátásra kötelezett hatóság sajnos kimarad.
Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.23 0 0 58
A realitáshoz az is hozzátartozik, hogy nem kell minden esetben feljelentés, mert a súlyosabb bűnök hivatalból üldözendők, feljelentés nélkül is. Azt hittem, ezt mindenki tudja. Tehát: ha ennek ellenére nem lépnek, abból én arra tudok csak következtetni, hogy bizonyára nem jól tudjátok az esetet. Mondjuk én speciel semmit nem tudok róla, e topicban olvastam először.
Előzmény: Törölt nick (54)
PuPu Creative Commons License 2001.04.23 0 0 57
:O))))))
Előzmény: lujza (51)
winwin Creative Commons License 2001.04.23 0 0 56
Gondoltam megírom a véleményemet, aztán beleolvastam a hozzászólásokba - inkább nem írom meg a véleményem (biztos nem veszítettetek ezzel sokat), mert itt nem vita, hanem undorkodás folyik. Ebben nem akarok résztvenni...
Your DEvil Creative Commons License 2001.04.23 0 0 55
""bűncselekmény áldozatain viccelődve zsidózol""

Tényleg zsidózott? Hol?

Előzmény: bestija (50)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.23 0 0 54
Kedves Barátaim! Mivel oly szépen átment az egész egy jóízű anyázásba - a már megszokott módon, - egy picike realitást cseppentsünk vissza a dolgokba.
"Miért nem lép a rendőrség?" Egyfelől azért, mert, ha nincs feljelentés, akkor mire? (nem tudjuk, volt-e?) Ők viszont nem fusizhatnak.
"Miért nem lép a rendőrség/2" Azért, mert ha nincsenek előjelek, (bejelentve!) hogyan lehetne prevenció? Egy faluban általában van egy körzeti megbízott! Ez egyégként a túlnyomó részben pont elég.
Ügyészség: megállapíthatja, hogy a rendőrség által beterjesztett vád megalapozott-e? Ha megalapozott, ezután dönti el, hogy mekkora a társadalmi veszélyessége az ügynek, milyen a törvényi megítélése, majd dönt, hogy továbbadja-e a bíróságra.
Külügymin.? Na nekik mi közük az egészhez? Rajtuk csak az IM. kiadatási kérelme fut keresztül.
Sajnos az esetleges önbíráskodás esélye növekvő.
Abszolut helytelenitve részemről, természetesen.
Ugyanakkor nekem is az az álláspontom, hogy előbb-utóbb ki fogják provokálni, mert nagyon erős a provokációs hajlam.
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.23 0 0 53
Kedves Varga László!

Tényleg megdöbbentő, hogy ide jutottunk. Egy leányt brutálisan bántalmaznak, mert a bestiális kegyetlenséggel meggyilkolt fiatalember húga, a családját életveszélyesen megfenyegetik - és a magyar rendőrség nem mer (nem akar?) lépni, mert az elkövetők romák. A múlt héten húsz roma egy rendőrt akart husángokkal agyonverni, aki csak lőfegyverét használva tudott megmenekülni.

Az SZDSZ elérte célját.

Ennél csak az szomorúbb, hogy van, aki mindezen jól szórakozik itt...

Tiltakozzunk, fogjunk össze, és követeljük az őt megillető védelmet minden ember számára, megkülönböztetés nélkül, az erőszak és az azzal valő fenyegetődzés ellen!

Vajon van-e a rendőrségtől valaki, aki ezeket a sorokat olvassa, és hajlandó kifejteni az álláspontját?

Előzmény: Varga László (10)
surmi Creative Commons License 2001.04.23 0 0 52
Kedves Your DEvil!

Jó is az, csak a bejárónő ne pattogjon a tükör miatt :))

surmi

Előzmény: Your DEvil (49)
lujza Creative Commons License 2001.04.23 0 0 51
PuPu te télleg nagyon hülye vagy.
Előzmény: PuPu (46)
bestija Creative Commons License 2001.04.23 0 0 50
:O)))))
Értem.
Tehát akinek nem teszik a tahó "humorod",
amivel bűncselekmény áldozatain viccelődve zsidózol
az Ku Klux Klános.
Eszméletlenül nagy barom vagy te,
kedves :O))))) pupu :O)))))
Előzmény: PuPu (46)
Your DEvil Creative Commons License 2001.04.22 0 0 49
""Odaig biztosan, mint ahogy Te az aljassag olyan fokara, amit jol tudsz majd hasznositani az MSZP-ben.""

Hát, hiába a politikába kell egy kis aljasság külöben nem él meg az ember.:-))))

Előzmény: surmi (48)
surmi Creative Commons License 2001.04.22 0 0 48
Kedves Your DEvil!

Odaig biztosan, mint ahogy Te az aljassag olyan fokara, amit jol tudsz majd hasznositani az MSZP-ben.

surmi

Előzmény: Your DEvil (47)
Your DEvil Creative Commons License 2001.04.22 0 0 47
""Nem is értem mi a gond hiszen végre a föld legjobb rendőrsége van nálunk, aki mindíg a feladata magaslatán áll mióta a tisztalelkű kirugott zsandár a vezetője""

Valszeg addig biztosan eljutnak, hogy pár cigánygyerek fogait kiverik...

Előzmény: schgy (44)
PuPu Creative Commons License 2001.04.22 0 0 46
Te még itt vagy?
Most, amikor alakul a Ku Klux Klán nem a felvételin nyüzsögsz?
Futás, mert elkésel!
Előzmény: bestija (45)
bestija Creative Commons License 2001.04.22 0 0 45
Rohadt görény.
Ha a te fiadat verték volna agyon
és a te lányodat rugdosták volna meg
és a te házadat akarnák rádgyújtani
akkor is ilyen vidám lennél?
Előzmény: PuPu (25)
schgy Creative Commons License 2001.04.22 0 0 44
Nem is értem mi a gond hiszen végre a föld legjobb rendőrsége van nálunk, aki mindíg a feladata magaslatán áll mióta a tisztalelkű kirugott zsandár a vezetője. Majd tesznek végre valamit, ha tényleg igaz a hír is, meg az előzé mondat is.
Ha nem tesznek semmit az csak azt jelenti, hogy a két említett dolog közül valamelyik nem igaz. Ezt viszont információ híján szabadon választhatod.
schgy
Előzmény: Aradi Zoltán (43)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.04.21 0 0 43
Én viszont már nem is aggódom az elmeállapotod felől, mert nincsenek felőle kétségeim, ha engem gyanusítasz lincseléssel, vagy arra való felbujtással egy cigánybanda védelmében, akik valóban lincseltek és akik, vagy a velük kapcsolatban állók az áldozat hugát és család jogi képviselőjét is megtámadták. (Egy állítólagos jogállamban.)
Az ilyen gazembereknek kevés a lincselés, jogi procedura lenne szükséges sok éves fegyházzal, kényszermunkával. De ha ez nincs, és az állam az állampolgárok alapvető emberei jogainak biztosítására képtelen, az embereknek feltételen védekezmiük kell. Hasonlóan, mint az árvíznél, ásóval és kapával.
Előzmény: Törölt nick (40)
surmi Creative Commons License 2001.04.21 0 0 42
Kisbogar!

Te, otthon ulve, piszokmod messzire tekinthetsz, amennyiben egyik esetben egy olyan ugy tekinteteben sikerult allast foglalnod, amiben - mint veletlenul sikerult eltalalnod - valoban birosagi eljaras folyik, addig most - ismet csak a szemelyes kontaktus mindenfele formajat nelkulozve szintiszta provokacionak minositesz valamit, amirol majdnem tudhatod, hogy megtortent -e. Ja, bocsanat, az elso esetnel is annak minositetted, csak ellenkezo elojellel.
Bocsanat, Mindorokke Tisztanlato!

Lehet, hogy sokat ittam, de tevet latok magas lovon.

surmi

Előzmény: PuPu (39)
PuPu Creative Commons License 2001.04.21 0 0 41
Nalátod, Okoska, - itten az a helyzet forog fenn, hogy ez az ideális bűncselekmény: Nincs sértett és nincs elkövető.
Ha mégis bűncselekményre vágyódsz, akkor nézegesd a topicnyitót, aki a kisebbség elleni gyűlölet felkeltésével valószínűleg beleütközi magát a BTK-ba, - az a fatökű meg, aki erőszakra buzdít, az biztosan.
Te meg itten csak egy síma, elbutított talpasa vagy ügyednek, aki azt sem tudja már, hogy mit véd, mert már hozzászokott, hogy támadni kell.
Amit a Szily Katalin nevű pulykáról írsz, - ha arra akartál volna célozni, sajnálatos lenne, ha fizikai atrocitás érné, - megjegyzem ennek semmi köze, hogy őt én pulykának aposztrofálom, vagy nem.
Okosodjál, Fatojás!
:O)))
Előzmény: Fine Tune (37)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.21 0 0 40
Ilyenkor azért aggódom az elmeállapotod felől - jobban tudod, hogy mi a teendő, mint a rendőrség és az ügyészség, és egész finoman a lincselés lehetőségét pengeted...
Előzmény: Aradi Zoltán (29)
PuPu Creative Commons License 2001.04.21 0 0 39
Mongyuk leszámítva azt, hogy baromira nem érdekelnek a bölcs tanácsaid,- ennél már talán csak a rólam alkotott véleményed izgat fel kevésbbé, - egy apró különbséget azért látok a két eset között. Azt pedig nevezetesen, hogy az egyik esetben egy valóságos szituációról beszélgettünk, itten meg egy barom próbál gyűlöletet kelteni.
Az első esetben pedig talán azt sem kell figyelmen kívül hagynod, hogy bírósági eljárás van folyamatban, - várd ki szépen a végét, és addig ne humorizálj, ne keverd a gúnyoros stílust a tahósággal, - remélem idejében szólok...
:O))))
Előzmény: surmi (32)
Fine Tune Creative Commons License 2001.04.21 0 0 37
Azért figyelitek, itt már úgy néz ki megint nem a cigányok a hunyók.

Pupuka, ha majd pld. Szili Katalint, vagy valamelyik MSZP-s nőt verik pofán a cigányok az is csak "pulyka" lesz neked? Mert tartok attól, hogy nem. Van amikor az MSZP érdeke sem az aminek látszik, tehát bármennyire is két pupod van, ez a nyál valahol az MSZP-re is csorog.

Your DEvil Creative Commons License 2001.04.21 0 0 36
""Zolikaaaa!!!! Király a weblapod! Sokáig tartott megcsinálni?""

És ehez mit szólsz?
www.antirasszizmus.soho.hu

Ezt nem én csináltam, tehát nem tudom meddig tartott.:))

Előzmény: darab02 (33)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.04.21 0 0 35
Ha két óra sok, akkor sokáig.
Előzmény: darab02 (33)
edelweis Creative Commons License 2001.04.21 0 0 34
"aki ilyen barom, mint te, hogy egy amúgy sem érzelmektől mentes helyzetben erőszakos fellépésre buzdít, az helyesebben tenné, ha inkább olvasgatna, mint írna. Az ilyenekből, mint te is vagy, szokták toborozni a nyilas pártszolgálatosokat, meg az ávósokat. "
ezexerin ilyen nyilas+ÁVO-s beütésű Krasznai, aki fegyveres fellépéssel fenyegetőzött és TGM, aki felajánlotta segítségét neki :)))
darab02 Creative Commons License 2001.04.21 0 0 33
Zolikaaaa!!!! Király a weblapod! Sokáig tartott megcsinálni?
surmi Creative Commons License 2001.04.21 0 0 32
Kedves PuPu!

A Zamolyi romas topicban ugye szerencsetlen uldozott romak felelmukben agyonvertek egy fiut, de a rendkivuli korulmenyekre tekintettel rohadt fasisztak hogyhogy nem ertitek....
Itt meg rogton humorizalni probalsz - remelem nem nagy titok, hogy nem sikerul - a NY-P-TA tengellyel.
Szerintem - eltekintve attol, hogy a topicnyito szoveg valosagtartalmat illetoen eros ketelyeim vannak, szerintem te egy elfogult idiota vagy, es sajnos a magad asta godorbol nem leszel kepes kimaszni, esetleg nem sarat dobsz azokra, akik joszandekuan segiteni probalnak.
Neha nemcsak irni kellene, hanem gondolkozni is...a gunyoros stilust meg ne keverd a tahosaggal, remelem idejeben szolok, hogy kicsit visszafogd magad.

surmi

Előzmény: PuPu (30)
fjord Creative Commons License 2001.04.21 0 0 31
Na ilyen tollnak télleg szüksége van az állami szponzorációra, ha meg akar élni.
Előzmény: igazi Yosarian (27)
PuPu Creative Commons License 2001.04.21 0 0 30
Hogyne!
Alapítsd meg a Klu Klux Klánt, nagyonhülye!
:O)))))))
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.04.21 0 0 29
Az alvilág ügyvédeit ti fizetitek, csak meg kell nézni védenceiket.
Ami meg a Csete kislány esetét illeti, az ügy nyilvánosságra került. nem kell külön feljelentés. Hogyhogy nem lép az ügyészség és a rendőrség?
Tényleg az állampolgároknak kell kézbe venni az ügyet?
Előzmény: PuPu (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!