ha esetleg megy valaki autóval valamelyik novemberi Woven Hand koncira (Ausztria,Csehország v. bármi), betársulnék!Természetesen sör- és benzinpénzbe beszállok :)
igaz kicsit kettévágott, meg homályos is de a miénk (IS ; )))
akik ott voltak, azok életük legnagyobb koncertjeként aposztrofálták, amit vígan el is hiszek, egyben nagyon, nagyon irigykedek! Ugyanakkor egyfolytában reménykedek, hogy ide is elhozzák ezt a csodát! Mert megérdemeljük : O)
Most olvastam, hogy a Sounds Familyre honlapján tavaly decemberben ingyenesen letölthető módon megjelent az A Familyre Christmas Vol. 1 című karácsonyi dalokból álló válogatás, rajta az I Wonder as I Wander című, Woven Hand (által feldolgozott) dallal. Sajnos, a link már nem működik, de én kíváncsi lennék erre az albumra. Tud róla valaki valamit?
Tehát mostanában Dévid barátunk indián kamásniban nyomja, mint a bátor Winnetou. Az új album (Ten Stones, hozzánk a Neon Music fogja várhatóan behozni) amúgy is erősen indiános azaz bocsánat, amerikai őslakosos hangulatú, olyan dalokkal, mint a Beautiful Axe vagy Kicking Bird. A Kicking Bird amúgy nem single girlék egyik macskájának áldozatára utal, hanem szintén egy nemes natív amerikainak a neve. Úgyis mint Ülő Bika, vagy Nso Csi.
és csak itt, csak a topiknak: egy kép a soundcheckről.
Jaés szerintem errefelé is gyönnek a fiugg november-decemberben!
No, a húsvéti feltámadás mellé még egy kis örömhír:
16 Horsepower Live March 2001 2-CD - € 15,75
Ein Live-Album, entstanden im März 2001, wie der Titel schon sagt. Neunzig Minuten intensivste Hingabe, brodelnd dräuende Dynamik. Früher sagte man: „Wahnsinn!“ Die Band selbst sagt: „So gut waren wir...
meg egy másik:
Sounds Familyre is starting something new!
While we continue in our mission to make the world a better place by providing it with recordings from an amazing group of artists (note: UNBELIEVABLE new albums from Dan Zimmerman, Woven Hand, and Soul-Junk coming soon)
Hát lehet, hogy 400 volt. De cefet kényelmetlen volt az egész. És azért ez vett vissza jócskán az élvezetből (legalábbis nálam). De így is oda..szott, kétségtelen. Egyébként volt valami koncert utáni duma vagy valami a zenekarral? Nekem el kellett sajnos jönnöm.
...pedig de jó koncert lehetett volna... Ha nem a kultiban rendezik. Ismét bebizonyosodott, hogy mennyire le vagyunk maradva Európától! Nyomorogtak az emberek (kb. 200?), 40 fok volt (állítólag tönkrement a légkondi), semmit sem lehetett látni a zenekarból mivel a "színpad" 30 cm "magas" volt, a hangosítás is hagyott némi kívánnivalót maga után. Ezeket a kellemetlenségeket leszámítva nagyon élveztem a bulit, de remélem soha többet nem kell betennem a lábamat erre a helyre...