Nagyon nem vagyunk sokan mi pop art rajongók. :) Mingyárt lesz Warhol halálának az évfordulója. 22.-én. Jajj szegény pápa. Kizárólag feketébe szabad bámit is tenni aznap. Na jó ne nézzetek hülyének. :)
igenigen, de vmivel régebben lehetazmár 2-3éve is amikor láttam. nagyon eltalált film volt minden tekintetben nagy kár h nem rögzítettem anno. persze először a zenére füleltem föl benne, ha jól emlékszem volt benne velvet underground meg némi john cale is..
meg arra emlékszem még h ez a basquiat a végére nemkevéssé elszemtelenedett. fúdemegnézném újra..
az i shot andy warhol filmről tudsz esetleg vmit? nekem filmzene van, fogalmam viszont h mi lehet ez, nincs.
értem mit akarsz mondani ezzel h haaaa, de csak pénteken költözünk ki és assebiztos csak énremélem. képzeld ha holnap sikerülnek az órafelvételek újra egyetemista leszek, azpedig jó.
vanehejj komáromban alunni vagy te szeretnél piliscsabán??? zzz...
figy tod mirejöttemrá? most h elintéződni lácik albérletünk piliscsabán mely falucska ÉPPA ESZTERGOMI VASÚTVONALON fekszik, arra gonnoltam h talántán szívesen átmennők komáromba v bárhova mer lehetne ilymode-on sörni, talkni mégis.
Mikor nem írok verset: nem vagyok.
Illetve úgy mint hulla körme és haja,
valami nő tovább, de nincsen valaki,
nincs centrum, én, nincs "szervező közép".
A versen kívül nincsen életem:
a vers vagyok. Tehát elég ritkán vagyok,
s elég ritkás, fogyatkozott e létezés:
füstölés, vedelés, szerelmeskedés, néha főzés
- az is mind ritkábban. Torkig vagyok,
és ez paralizálja a kulináris képzelőerőmet is.
aszongy..felírtam "éljenek a szétcsúszott gépek" jó.
tudodmi ért rosszul imént? TE LESZETTED A LEGENDÁS ÖRVÉNY.INI HONLAPODAT??!! mostakartam odamenni kb 3év után.. egy csendes kikötőre vágyom itta hubertus társaságában. nylonyloz konyhafőnök ajánlata:???