Neked meg mi bajod van e szárnyasokkal? Lyóóó... tudom: levesnek nem az igazi. De legalább annyit tudnak, hogy "Gyurika okos, Gyurika szép madár". Ez - lássuk be - messze túlmutat egy átlagos miépata szellemi színvonalán. Főleg, hogy ők mongyák Pityukát szép, s egyúttal okos madárnak is.
Egyébként tudom: Nagy az Isten álltakertje. Ez még nem baj. A gond az, hogy alacsony a kerítés...
huszár f4, bástya elvtárs meg le van tojva... :))))
gyáva sz@rok ezek a mai nejlonkák, ráadásul hóttsötétek, semmi újat nem bírnak kitalálni, csak a régi, lassacskán 80-100 éves paneleket szajkózzák naphosszat
teljesítményük egy klaviatúrához jutott papagájéhoz hasonlítható... :))))
Lyóóó... Csak azt nem értem hova lettek a mi kis szálfatermetű keretlegényeink... Itten őrlődök, senki sem akar a Dunába lőni... Hát én már szart érek?
semmi bajom nincs azzal, hogy rámszálsz. Soxor még igazad is volt. Nekem a személyes problémám veled, hogy irl ismeretség után nem adtál hitelt a becsületszavamnak. Ez rendben is volna, nem is emlegettem a fórumon.
A többi dolog abból fakad, hogy minden rossz tulajdonságodat megtartottad moderátorként és minden jó tulajdonságod (kivétel az alaposság, bár az sem a régi) elvesztetted. Jellem és jellemtelenség között, nemcsak egy delgomb van. Mi történt?:(