Keresés

Részletes keresés

Gini Creative Commons License 2001.04.17 0 0 4

Én például határozottan megszerették ezt a topicot! Felismertelek magamban __case__!
Mert ha jól meggondolják, az aspektus ránézésre is hagyományosan távolkeleti.
Ugyanis a Komszomol ifjak extra cenzúrát kaptunk a chamignon gomba szedésének persziflális gyűjtése miatt ezért perplexáltatok a végeredényen. Én azt mondják, aki nem érti __case__-t, kéretik újra átgondolhatnátok a magasröptű eszmefuttatás mibenlétét, mert az introgresszív hibridizáció igenis lehetséges már!

Előzmény: __case__ (-)
morticia addams Creative Commons License 2001.04.17 0 0 3
en itt azonosultam mindenkivel, csak a kacsalabbal nem. nem vagyok teljesen analfabeta.
Psyche Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2
Minek?
Előzmény: The Devillish Fiend (0)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.04.17 0 0 1
Hazudol, a nulla én vagyok. Amúgy impozáns a topicnyitó.
Előzmény: The Devillish Fiend (0)
The Devillish Fiend Creative Commons License 2001.04.16 0 0 0
Én egyszer egy nullát ismertem fel valakiben... talán én is az vagyok....

U.I.: valaki lefordítaná a topicindítót emberi nyelvre..?

__case__ Creative Commons License 2001.04.16 0 0 topiknyitó
tamás:közelüthetünk sok aspektusban a kérdés felé,többeközt a vallási tanitások felöl.a felismerés a zsidó-keresztény hagyományon keresztül vagy akár a keleti bölcselet irányábol egyzon gondolatra juttattak.tat tvam asi!!
ATTILA:HA RÁNÉZEL EGY EMBERRE,AKÁRMILYEN IS AZ
,ÉS ÉRVENYESÜL RÁ A TE SZEMSZŐGEMBŐL EZ A GONDOLAT
AKKOR NAGYON SZERENCSÉS EMBER VAGY.
DR. prof körömszájfájás: Vitába szállok professzor ATTILA nézeteivel, miszerint pozitívan értékelhető ez a bizonyos "felismerés". Emberi mivoltomat kérdőjelezi meg, divatos, fricskázó, pszeudodiszkriminista izével.
zsirszegényke cioran interpretáció:
miután az élet ellen felhozott érvek bomlasztotta embert végérvényesen őrületbe kergette a metafizikai szorongás,jogosan felmerül a kérdés,hogy a bukás-e vajon az élet eértelme avagy sem.a kérdésre a válasz:nem tudni úszni a kacsaláb

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!