Hétvégékről van szó, ha tehát megfelel, hogy vasárnap dél körül kezdesz a Blaha környékén, és kb. 6-8 között végzel, utána hazavonatozol, akkor ne mondj le róla! Írj a megadott címre.
--
Bye
wrack
Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu email cimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.
A feladat single illetve multiplay jatekban:
- hibak megtalalasa
- a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
- jatekelmeny velemenyezese
- finomhangolasra otletek adasa
Amit az illeto nyerhet vele:
- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
- ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.
Hoi!
BETA-tesztet szervezünk egy magyar fejlesztésű 3D-s worms-klón fejlesztése kapcsán. Ha van még errefelé olyan topiclakó, akit érdekel, írok részleteket is.
HELP!!!
Tud valaki segítani abban, hogy a küldetés pályái közül hogyan kell átmenni azon, amelyiken csak ejtőernyőt használva kell átszállni egyik helyről a másikra? Már hónapok óta próbálkozom, de nem tudok rájönni, hogy mit kell csinálni.
Kösz a segítségetek előre is!
Leszedtem egy rippelt WPP-t, letoltottem hivatalos patchet, felraktam, majd felraktam az uj verzio torott exejet. Minden klappol, meg wormnet is beenged, de amikor csatlakoznek egy jatekhoz, akkor a szememrehanyja, hogy neki ugyan kell a cd. Mit tehetek? HELP!
Sztok, megalakuláoban van egy Worms World Party Klán, a SunDownClan (SDC rövídítve).
A siteja most fejlesztődik. Nagyon jáo grafika lesz, flash, stb. Szóval egyik legjobb honlapunk lesz, minden klánok közül.
Ez az első magyar-román-angol nyelvű klán. De, abban sem kételkednék, ha az első magyar klán lenne. Én legalább is nem hallottam más magyar WWP klánról. (Javítsatok ki, ha tévednék!)
A klán újítása a többi klánokhoz képest a rangfokozatok bevezetése, valamint a szavazati rendszer (rangfokozatok alapján). Ezen kívül újítás, hogy két Paladin van (a legmagasabb rang, a "leader"). Az egyik állandó, míg a másik minden hónap 7.-én szavazatok alapján választatik ki a Senior Knight rangúak közül.
Szóval az említett rangfokozatok:
Initiate: Az első hánapban, amikor bekerülsz a klánba, ez a fokozatod. Egy szavazatod van, valamint egy csillag a zászlódon
Warrior: Az első hónap letelte után automatikusan Warrior leszel. **, 2 szavazt
Knight: Aki "jól viseli magát", azt szavazás nélkül bármelyik Paladin előléptetheti. ***, 3 szavazat.
Senior Knight: Bármelyik Paladin szavazásra terjeszthet elő Knight-ot. Ha megszavazzák (szavazatszám fele +1), akkor őkelme Senior Knightként négy szép csillagot viselhet zászlóján. És 4 szavazattal rendelkezik.
A Paladin *****-ot visel, és ugye ennyi szavazata van.
Akit érdekelnek további részletek, az írhat a wszabop@netsoft.ro vagy potato@netsoft.ro címre a jelenlegi Paladinoknak, vagy hamarosan netre kerülő honlapunkat is megnézheti. Kis türelmet kérek ez ügyben, a honlap csak július 10-11.-én kerül fel a netre!
SunDown*****@SDC
A netes játék támogatásán kívül különbözik még valamiben a többi tucatkiadás közül?
És ami nagyon fontos, hogy itt is idióta, és teljesen idegőrlő single player ügyességi pályákkal kell megszerezni a később multiban használható csapat-speciál fegyvert?
(Én emiatt takarítottam le az első részt, a haver meg emiatt vesztett két egeret és egy billentyűzetet :P )
igen! letöltöd a patch-et, telepíted. ha ekkor elindítod, kiabál, hogy az eredeti cd-t rakd be. még mit nem! (-: irány az astalavista, vagy valamelyik magyar warez site, és a wormnet patch-re rákeresve, letöltve, telepítve már megy is.
természetesen a fent leírtakat nekem nem kellett végigcsinálnom, mert eredeti cd-m van, de ezt hallottam, amikor a múltkor a metrón utaztam...
A sok eredménytelen próbálkozás után újra megpróbáltam játszani wormneten, de csak egy új
patch letöltésével lehet játszani.
Nekem a crackelt verzió van meg. Ezzel is használható ?