csak úgy eszembejutott, ha valakit érdekelnek nyugatmagyarországi koncertekről rendszeres és naprakész beszámolók, az kedvencekezze be az index.west.hu -t
szerintem érdemes nézegetni, mert például amatõr zenekarok koncertjeirõl is vannak írások, ami szerintem ritkaság más portálokon... s
En nagyon imadok FNM szamokat enekelni.
Almom, hogy egyszer egy Faith No More tribute zenekarban enekeljek. Nem tudtok veletlenul zenelo embereket, akik egy ilyen bandat akarnak csinalni?
A Fantomas zseniális banda,de elég nehéz felfogni,miről is szól.
Egy nótán belül van van 10 téma,metalból reggae-be váltanak,majd egy Ugly In The Morning-szerű borulás következik,a végén pedig egy Take This Bottle témára kapod fel a fejed.Ennek ellenére mégis kerek egészet alkotnak a számok.
Csatlakozom, szerintem is iszonyú jó banda!! A kedvenc lemezem amúgy a King For a Day volt tőlük, amikor megkaptam, nem tudtam nem azt hallgatni néhány hónapon keresztül folyamatosan. Sajnáltam, hogy egyszer sem bírtam őket koncerten elcsípni, de hát ez van.... És még Curran Murphy (Agression Core) is nagyon szereti őket!! :)))
Tribute Of The Year címen jön majd ki asszem, s főleg nu metal csapatok játszanak majd rajta FNM-számokat, pl.: Korn (Surprise!You're dead!),Papa Roach, stb.
hi,
nem baj, ha van már.
Tényleg lesz tribute-album? Nem is hallottam róla... Egyéb infók erről?
Én is nagyon szeretem, a korai albumaikat is és főleg. Pl. az első kettőt agyon tudom hallgatni,
pedig nagyon elmebetegek azok a számok. :-)
üdv
mikkro