Emlékeztek még, hogy egy időben ezen a fórumon is jelen volt, "beezer" néven? Aztán egy hozzászólásában leírta, hogy több mint kétezer könyvet olvasott életében. A kijelentés miatt többen nagyképűséggel vádolták, ő pedig ennek hatására elhagyta a fórumot.
Hát, ami azt illeti, nekem is még csak várólistás. Idén karácsonykor a következő könyvek várnak rám a fa alatt: A tükrök városa (J. Cronin), Csipkerózsikák, Csu-Csu Charlie (King mesekönyve!), Rettegés a felhők felett (King által szerkesztett novelláskötet), Furcsa időjárás (Joe Hill novelláskötete).
Szóval lesz mit olvasnom 2019-ben. És állítólag ezután jönnek King új regényei: Elevation, The Outsider, Gwendy's Button Box.
A Csipkerózsikák tényleg nem kap túl jó kritikákat, viszont az Elevation és a The Outsider nagyon is.
Én még csak megvettem és ott vár a polcon, hogy sorra kerüljön. Egyébként nagyon örültem,hogy új King-mű jelent meg. Te kiolvastad már? És mi a véleményed ? A Moly-on elég vegyesek a reakciók - hosszúság, mindenféle King-jellegzetesség benne van, aztán olyant is írt valaki,hogy ha ezt egyedül Owen írta volna, az lenne a meglátása,hogy nagyon jó kezdő regény, de így apukával közösen más a helyzet, stb. Én mindenesetre kiváncsi vagyok.
Sziasztok!!! Új vagyok ebben a csoportban és első bejegyzésemként egyből lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy valamelyikőtök tud-e eladó Minden haláli című művet?
Lenne pár eladó DVD-m, Bp.-i személyes átvétellel:
Stephen King: A golyó /Riding the bullet/ 1 000 Ft Stephen King: Ezüst pisztolygolyók /Silver bullet/ 4 000 Ft Stephen King: A holtsáv 1 000 Ft Stephen King: Álomcsapda 4 000 Ft Stephen King: Macskaszem 1 000 Ft Stephen King: A kukorica gyermekei 1 000 Ft Stephen King: Halálsoron (1 lemezes változat) 5 000 Ft Stephen King: Halálsoron (3 lemezes extra változat) 15 000 Ft
Sziasztok! Eladó Stephen King: 11.22.63 PLAKÁT (ÚJ)
A FOX tv-sorozatának reklámja, feltekert, hibáltan állapotban. Már csak 1 db van belőle! kb. 48x68cm KÉpet e-mailben küldök! Ára 1500 Ft. bertram1@citromail.hu