Keresés

Részletes keresés

lakos Creative Commons License 2001.04.13 0 0 3
Igazad van, ennek ellenére a helyedben én készítenék egy profi önéletrajzot és elküldeném az összes ilyen jellegű cégnek, próba szerencse alapon, mit veszíthetsz. Lehet, hogy valahol éppen egy ilyen tudásra van szükség. Én is egy olyan hirdetésre jelentkeztem ami erdetileg más pozícióról szólt, de behívtak mert úgy látták, hogy tudnának velem mit kezdeni és így is lett. Az ilyen cégeknél úgy látom nagy az igény az ilyen jellegű szaktudásra és elég kevesen értenek hozzá cégen belül. Aztán ha valaki kiesik, felmond
lehet esély a bekerülésre.
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.12 0 0 2
Igen-igen. Azt én is gondoltam, hogy piac- és közvéleménykutató cégek alkalmaznak statisztikusokat.
A probléma nem ez.
Hanem.
A probléma az, hogy ezen cégek nem keresnek statisztikusokat, mert nyilván már eleget foglalkoztatnak (ráadásul kevesen is vannak ezek a cégek Mo.-on, ami ugye tovább csökkenti a lehetőségeket).
Legalábbis én még egy álláshírdetést sem láttam, ahol ilyen jellegű munkaerőt kerestek volna...még rovat sincs ilyen v. ehhez hasonló különböző hírdetésújságokban...

Akinek más a véleménye, írjon!
Akinek hasonló, erősítsen meg :)!
Egyébként nekem informatikai statisztikus és gazdasági tervező végzettségem van (akkreditált felsőfokú képzés keretében szereztem meg). Meg képesített könyvelői, de az 2003-tól nem sokat ér...

lakos Creative Commons License 2001.04.12 0 0 1
Piackutató - közvéleménykutató cégek általában szoktak alkalmazni statisztikusokat, komolyabb elemzésekhez, szaktanácsadás stb. Hasonló területen dolgozom én is bár nem statisztikusi végzettséggel.
Turai Suttyó Creative Commons License 2001.04.11 0 0 0
j10

bocs

Előzmény: MichaelPatton (-)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.11 0 0 topiknyitó
Üdv!

Szóval érdeklődnék, hogy mit ér egy ilyen végzettség ma kicsiny országunkban?
El lehet vele helyezkedni a KSH-n kívül?
Mert hallottam már, hogy a KSH jó ugródeszka. De mihez?!
Engem is hívtak a KSH-hoz (ahol szakmai gyakorlatomat töltöttem), de hát ugye az anyagi juttatások...

Írjon bárki, aki valamit hozzá tud tenni a fentiekhez.

Köszönettel: patton

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!