Keresés

Részletes keresés

e_per Creative Commons License 2001.04.20 0 0 4
FlashGet nekem is bejött, nagyon jó progi, hasonló a Netants-hoz (www.netants.com) sőt bizonyos szolgáltatásai miatt inkább a FlashGet.

Viszont nekem lenne egy kérdésem, ugyanis olyan problémám van, hogy munkahelyemen egy-egy letöltés nagyon leterheli a hálózatot, jobban mondva szinte csak a letöltésre megy el az egész sávszélesség, még akkor is, ha bekapcsolom a sebességkorlátozást. Tehát, vagy marad a teljes (és gyors) letöltés, vagy nincs letöltés a munkatársakra való tekintet miatt. Ha valakinek van valami 5lete hogyan lehet "észrevétlenül" töltögetni, várom javaslatát.

thx!

ataman Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3
Nálam is gond VOLT vele. Azóta feltettem egy újabb GetRight-ot, és most tökéletes.
Előzmény: tarp (-)
tarp Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2
Köszi, megpróbálom.
Előzmény: _Tsaba_ (1)
_Tsaba_ Creative Commons License 2001.04.11 0 0 1
Én most a FlashGet-et használom. A szolgáltatásai hasonlóak a Gaetright-éhoz. És nálam WinMe alatt tökéletesen megy.
Pritamin Creative Commons License 2001.04.11 0 0 0
Szia!
Sajnos segíteni nem tudok, csak igazolni tudom a helyzetet, nálam is hasonló szituáció getright - és ha túl sokáig próbál egy megadott helyre konnektálni sikertelenül, akkor menthetetlen Error in getright-please close szituáció- szerintem ezért millenium -új korszak, már nem szükséges ilyen letöltésvezérlő szutykokat használni!
tarp Creative Commons License 2001.04.10 0 0 topiknyitó
Eleddig W95 alatt kiválóan müxött a Getright 4.x, mint a kedvenc letöltésvezérlőm. Felraktam a WIN ME angolt, ettől kezdve a Getright időnként hibát okoz saját magában, és bezáródik. Megpróbáltam a Gozilla Free-t is, az meg pár cím átvétele után szó nélkül újraindítja a gépet. Ha letöltésvezérlők nem futnak, akkor minden stabilnak tűnik, és jól működik. Van esetleg valakinek tapasztalata e téren? Milyen letöltésvezérlőt érdemes WIN Me alatt használni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!