Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

vftsmarci Creative Commons License 2007.11.26 0 0 22
Nem okoskodni akarok, de fékezés közben nem sok értelme van befogni (etetni) mert a pillangó szelep zárva van, tehát amúgy sem szív a motor be levegőt. Abban persze igazad van, hogy az egyenes végén kell csinálni a köridő miatt.
Előzmény: Levike (20)
Levike Creative Commons License 2007.11.24 0 0 21
Regen nagyon jo kis palya volt, egy ismerosom csinalta es K100as gepekkel lehetett menni, nem funyiromotorokkal. Azt nem tudom ,hogy ez valtozott-e azota de a tulaj biztos mert az o gyereke meg csecsemo volt :)
Előzmény: cincinatus23 (14)
Levike Creative Commons License 2007.11.24 0 0 20
Ja takargatni akkor szoktak amikor egyenes vegen fekezes van, tehat hogy ne menjen a korido rovasara lehetoseg szerint. :)
Levike Creative Commons License 2007.11.24 0 0 19
Igy van, ha csavargat akkor karbural, hogy jol menjen a gep, meg ne is suljon meg, amikor pedig takargat, akkor elveszi a levegot, igy csak benzin megy keresztul a gepen, es ugye ezek a gepek amikrol itt szo van ketutemuek, itt a benzinbe van keverve az olaj. Tehat plusz kenest adnak a motornak. Ha ezt nem tennek meg, megadna magat a teknika eleg hamar, plane az olyan gyors palyakon mint a kecskemeti.
Előzmény: vftsmarci (18)
vftsmarci Creative Commons License 2007.11.24 0 0 18
Sziasztok!

Nem a süritési viszonyokat változtatják...azt nehéz lenne, hanem a levegőszűrőt fogják be, hogy a motor egy pillanatra több üzemeanyagot, illetve mivel kétütemü több kenőanyagot kapjon. Ezzel hűtik illetve kenik a motort.
A másik esetben pedig karburálnak, hogy az ideális leveg-benzin keveréket elérjék.
Előzmény: kekkappa (17)
kekkappa Creative Commons License 2007.10.03 0 0 17
Igen jól láttátok! A levegő nyílást takarják be és ezzel tudják szabályozni a sűrűtési viszonyokat... (lehet hogy nem pontos ,de valami ilyesmi( :)
Előzmény: ZMitya (16)
ZMitya Creative Commons License 2007.09.13 0 0 16
szevasztok!

egyik kolegammal veszekszunk, hogy a gokartosok oda nyulkalnak-e a jobb oldalra valamiert az egyenesekben vagy sem...

szerintem igen (mintha vaamit befognanak, vagy letakarnanak menet kozben), szerinte nem, mert nem lenne ertelme...

elmondana valaki pls, hogy mi az igazsag ?

koszi
Sangyilingyi Creative Commons License 2007.06.04 0 0 15

Sziasztok!

legalább 100 köbcentis, legalább 30 lóerős KUPLUNGOS gokart motort keresek hobbi célra megvételre.

ajánlatokat a satyi@yahoo.com-ra várok telefonnal.

köszi

cincinatus23 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 14
Had meséljem el mi történt velem tegnap:

Campona-Ring gokart pálya...Este 8.

7-en mentünk egy órára béreltünk 4 gokartot. Előzetesen egyezettem a tulajjal, hogy 40 ezer forint lesz a menet, gokartonként 10 ezer. Maga a gokartozás király, hogy teljesen amatőrök vagyunk, ezért élveztük a dolgot.
7 perces mentek, igaz előzni nem nagyon lehet a pályán, es a gokartok is szarok, de nekünk mindegy volt. A sisakok kopottak büdösek. De mindez mit sem számított jól éreztük magunkat.
Aztán letelt az időnk, es fizetésre került a sor...összedobjuk a lovét, 40+2,5 borravaló. A tulaj persze nincs ott, a félhülye 18 eves fia viszi a boltot, beszelni is alig tud a srác. Viszem a lovet, hosszan telefonál, lerakja a telefont.
- Van egy kis gond.
- Na, mi a gond?
- Összetörtétek a pálya végén a táblát. 6700+Afa
- Milyen táblát?
- A pálya végen van egy tábla, hetente össze szoktak törni (mondom hogy hülye, kapásból kiadja az üzletpolitikát:-)) )...6700+afa
- Bocs, ne haragudja, adott ugye egy gokart pálya, ahol ugye elvileg gokartoznak, es van olyan elem a pálya mellet, amit hetente össze szokat törni? És ti hetente kifizettetitek?
- Varjuk meg apámat, 15 perc es itt van a haverjaival..
- Különben is mi az hogy +afa? a menet után sem kell számla..ezért meg afat számolnátok?
- Az áfa nem biztos hogy kell. De tudunk számlát adni.
- Szerintem ezen az egészen kicsit gondolkodjatok, mert nem erősen átbaszás szagú.
- Varjuk meg apámat mindjárt itt lesznek..(gondlom egy furgonnyi bűnöző:-) )

Asszem nem varjuk meg:-) összedobjuk a 6700-at, hozzávágom lelépünk.
Meg visszaszólok, hogy másnap a neten ott lesz am a sztori... Nem érti. Gyanítom gőze sincs mi az a net:-) Üvöltözik, verekedni akar, gyerekek nem bantunk, lelépünk.

Nem hiszem hogy üzleti veszteséget okoznék, beszedik a hiányzó lovét a táblákkal:-))

Es az elérhetőség:
http://www.camponaring.hu/
Telefonon: 30/203-2425, 20/567-2266.

És ime a Balkán…
Ha táblát vennetek csak ide érdemes menni:-)
longbow Creative Commons License 2005.09.10 0 0 13
Ez melyik palya lesz?
Előzmény: luc72 (12)
luc72 Creative Commons License 2005.09.02 0 0 12

És készül egy új! Mi már használjuk.

Kiskunlacháza után.

Előzmény: longbow (8)
hc Creative Commons License 2005.08.26 0 0 11

a gokart.hu-n vannak a pályák. sajnos arra nem vagyok ismerős go-kartban. de érdemes autózni egyet érte, ha elég benzinszagú a legény.

Az enyém is sokat gokartozott 12 évesen. Sajnos nem tudtuk támogatni, pedig... ki tudja

Előzmény: El Fusi (10)
El Fusi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 10
Köszi hogy a tapasztalataidat leírtad, én a 12 éves kis(nagy)fiamnak szeretnék örömet okozni a gokartozással.
Előzmény: longbow (8)
El Fusi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 9
Van aki olvassa ezt a topikot ?
longbow Creative Commons License 2005.08.15 0 0 8

A mogyorodi Hungarokart tenyleg eleg gyenge.Iszonyat  rossz a palya anyaga es az autok gumijaval is gond volt(ugy csuszkaltam mintha jegen mentem volna).Pozitivum, hogy azota is renduletlenul kuldik az emaileket a az aktualis programokrol:)

Nekem a vaci palya nagyon bejott.Nem tul hosszu de nagyon jo technikas.Kulon pozitivum, hogy idenre epult kozvetlenul melle egy quad palya is!

A legjobb palyahoz eddig egyebkent Szicilian volt szerencsem.Olyan szeles volt, hogy rendes szemelyautoval is el lehetett ferni rajta.

El Fusi Creative Commons License 2005.08.15 0 0 7
Csongrád megyében milyen gokartozási lehetőségekről tudtok ?
Előre is köszönök minden felvilágosítást !

BIKE-R Creative Commons License 2004.10.28 0 0 6

Campona mögötti gokart pálya: nagyon rövid (kb. 200-250 m), keskeny pálya, előzési lehetőség szinte nincs, volt olyan gokart, amelyiknek a fékje 0. 1500 ft/1 menet. Egyszerre max 4 gokart mehet. A boxutca melletti "lelátóról, padról" menet közben kiskölykök a pályára rohantak, biztonság 0, szülőknek gratuláció. Kicsúszáskor "pályamunkás" sebessége a "nem hiperaktív" kategóriába sorolható. Köridő a végén nyomtatásra kerül. A pályát övező műanyag palánk szöge kicsúszáskor (szerencsétlenebb esetben) megboríthatja a gokartot.

Értékelés (1-10): 4

Budaring: egyszerre 12 gokart mehet, a pálya hosszú (800 m), technikás és széles (előzésre több helyen is van lehetőség), egy-két ponton kellemetlen útegyenetlenség. A pálya körül 2-3 helyen pályamunkások, aktivitásuk megfelelő. Esti gokartozásnál a pálya kivilágítása jó. A gokartok műszaki állapota jó. Biztonság megfelelő, köridőjelzés a célegyenesben, utólag köridők nyomtatása. Pénztárnál ingyenes sisakmaszk, rengetek sisak közül lehet választani.

Értékelés (1-10): 8

Attys Creative Commons License 2002.01.25 0 0 5

www.hovatuntdamonhill.hu

Indul nemsokára a szezon.

Attys Creative Commons License 2001.04.09 0 0 4
Kecskeméten lehet Go-Kartot bérelni? Mennyi pénz?
Előzmény: Levike (2)
hc Creative Commons License 2001.04.09 0 0 3
A Pannonringról (Osstfyasszonyfa - vagy mi a túró) tud valaki valamit? (Nyitvatartás, árak, gépek)

hc

Levike Creative Commons License 2001.04.09 0 0 2
Fedett palya, tetulassu = Hungarokart.

Kistarcsa : Regebben jo volt, de mikor utoljara voltam par alkalommal, nagyon osszevisszak voltak a Kartok, es a Fixesnek is veres volt a torka, miota nem a Balazs csinalta. Tenyleg, van ott meg Fixes egyaltalan ?

Viragpiac : Elvezetes a palya, bar picit draga, es lattam valami versenygokartot kiirva jo sok penzert par perc...haaaaaat....ha az az amelyik a palyat szaritotta azon a bizonyos rendezvenyen, akkor kossz, nem, meg csak nem is fixes...az ara pedig arany.

Kesjar : Kellemes palya, kellemes arak, es van ket gyorsabb vas is, lehet csatazni.

Kecskemet : A legkiralyabb....sajna draga, mert a kis hondakkal bun menni azon a nagy palyan, ritka unalmas dolog....viszont a fixesek kiralysagosak.

Vac : rettentoen szuk, eppen ezert buli palya, es masfel eve ottjartamkor volt egy kismeretu de igen baratsagos es jo fixes.

udv
Levi

Előzmény: GumiMaci (1)
GumiMaci Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1
Mogyoród Hungarokart. A legigényesebb.
Fedett pálya csak rövid (300m). 1400Ft/8perc,de kedd,szerda csak 1200.
Ha 21 mp alatt van a legjobb köröd igyen bérlet.
Én már ingyen járok. :-)
Ja ha érdekel valakit www.hungarokart.hu
Előzmény: Lakkoka (-)
ESI Creative Commons License 2001.04.08 0 0 0
Én ma voltam nem 0 hanem egy helyen a virágpiacnál. Szerintem ez most a legjobb!
ESI
Előzmény: Lakkoka (-)
Lakkoka Creative Commons License 2001.04.08 0 0 topiknyitó
Hali!

Lattam, hogy mar voltak hasonlo probalkozasok gokart ugyben, de ezek csodbe mentek.
Gondoltam meg kellene probalni ujra.
Szoval gokartos elmenyeket varok, megfuszerezve jo palyakkal.
En 3 palyat probaltam mar
1. Lehel-ut - 1200Ft-15 kor, ami sok, viszont fedett. A palya rovid, sok kanyarral, a gokartok elmennek, elozesre nem nagyon van mod
2. Kistarcsa - 1000Ft- 6perc, ami az egyik legolcsobb. Szabadteri palya az Isten hata mogott, 400m hosszu, nem sok, de technikas kanyarok, az aszfalt elmegy, de raz nagyon, ha kifogsz egy jo gokartot, az izomlaz garantalt.
3. Budaors, a viragpiacon (40-es busz) 1800Ft- 7perc, ami draga, viszont a palya nagyon cool, jo sok kanyarral, a gokartok kitunoek. A sisak ala adnak maszkot higenias okok miatt, igy itt nem kell budosebbnel-budosebb bukok kozul kivalasztani azt ami a fejedre is megy.
Akinek van meg tapasztalata irjon!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!