Keresés

Részletes keresés

mszabo Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3
Szerbusz meszib!

Én is hasonló esetet írtam a hardver, tippek és trükkök topic ban.
Szerintem hasonló a problémánk! :-(

Üdv.: Miki

Előzmény: Törölt nick (1)
F14A Tomcat Creative Commons License 2001.04.10 0 0 2
Nézd meg a VGA IRQ-t. Ha SHARED (más kártya is használja ua.-t) akkor tiltsd le, vagy cserélgesd a kártyákat a slotokban amig meg nem szűnik a probléma!
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1
Szasztok!

Van egy 6ZX86 Acorp alaplapom a 333 Celeronnal. Eddig ez Savage3D volt benne. Most lecsereltem egy G2 MX-re. Ket hetig ment is gond nelkul. Aztan beutott a krach. Ha DirectX-t vagy OpenGL-t hasznalok leakad a gep( csak az eger megy, bill. nem, es hiaba klikkelek akahova.). Reinstall nem segitett (5x prob.). Savage vissza, minden OK. MX masik gepben, minden OK. Mindenfele Detonator es gyari driver + MX = fagyas.
Talalkoztatok-e mar hasonlo jelenseggel?

F14A Tomcat Creative Commons License 2001.03.30 0 0 0
Nálam is VIA, csak Athlonos. De semmi baja. pedig ugyanigy 1 iró 1 olvasó 2 HDD 1 floppy.
Ez inkább BIOS probléma, ha egyáltalán alaplap hiba.
Előzmény: Ordas Farkas (-)
Ordas Farkas Creative Commons License 2001.03.29 0 0 topiknyitó
Az a helyzet, hogy lett egy cd íróm, és már volt előtte egy cd olvasóm ez idáig szokványos, viszont ha mind a kettő rá van dugva az alaplapra , akkor a win98 5 1/4-es látja a floppy-t, és bootoláskor hiába van beállítva a BIOS-ban, hogy a sorrend A,C, meg se nézi az "a"-t
teljesen mindegy hogy melyik cd olvasó minek van jumperolva (master/slave), hogy a winchester előtt vagy után van, vagy hogy a két cd van egy kábelon, vagy hogy az iró van a második ide csatornán, ha mind a kettő rá van kötve a floppy-nak annyi. VIA-s az alaplapom, ez alaplapi hiba?
Köszi, hogy végig olvastad

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!