Először is elnézést kérek mindenkitől, tévedtem. Nekem tényleg nem működött a Napster és azért - mint utólag kiderült - mert újra konfiguráltam a Firewallt és megakadályozta a kommunikálásban... Szóval bocs...
YoungOld:
Ebben igazad van. Nekem volt olyan, hogy amikor megnéztem több felhasználó zenéit, ilyesmiket találtam: track1.mp3, track2.mp3, ...... stb.
Talán köztük van amiket keresünk? 8)))
Azt az egyet viszont marhára utálom, mikor sokan azt sem tudják, milyen mp3 van a gépükön, nem ismerik az adott zenét, így elég érdekesen vannak elnevezve a számok, én meg találjam meg, mi? Egy csomó elgépelés, stb, és már nem lehet rátalálni...
Én még mindig a Napstert használom, meg néha hozzá a Napigatort. És gyönyörűen műxik, nem vettem észre komolyabb romlást az utóbbi időkben, ráadásul ha jól hallottam, ismét nő a felhasználók száma. Én még Napster párti vagyok, bevált. És gyönyörű dolog eltökölni vele, mire lejön egy album:))) Ne adjuk még fel...
Én a magam részéről az AudioGalaxy-t használom. Webes felületű a nagy része, csak egy kis (telepítve 400K) progit igényel a vinyón. Sokmindent lehet találni rajta.
Egyelőre úgy tűnik beszüntette a Napster, szervereinek működését. Sajna nem nagyon lehet tudni hogy működni fognak-e még valaha. Azonban olvastam egy cikket az origon amiben megemlítették az Aimstert mint szerencsés riválist (www.aimster.com). Azonnal le is töltöttem. Hasonló módon működik mint a napster, de sajna nem sokan ismerik és pl. magyar (alternatív) de ismertebb zenekarok számait abszolút nem találtam vele. Külföldi zenék vannak, de kevesebb eséllyel tölthető le.
Ha esetleg ismer valaki jobb megoldást írjon.