Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.29 0 0 8
Khmmm... családcentrikusság... izé... Boldogult katonakoromra visszaemlékezve. Volt nálunk ha jól emlékszem 4 helybéli cigánygyerek. A 4-ből háromnál olyan volt az eltáv, hogy "Hazamentem, jól berúgtam, utána megvertem az asszonyt, utána meg a barátnőmet...".
És őszintén szólva ki is néztem belőlük, hogy nem csak a szájuk volt nagy :-(
Viszont a negyedik akire emlékszem, az tényleg rendes kölyök volt... (leszámítva, hogy a szeszet ő is szerette...)
Előzmény: voltaire (5)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.29 0 0 7
Van igazság a szavaidban :-I
Valacchi Creative Commons License 2001.03.29 0 0 6
Nem a cigányokról beszéltem, hanem az akciójukról…
voltaire Creative Commons License 2001.03.29 0 0 5
Ez igazságtalan, és meglehetősen provokatív megjegyzés...

Kiválóan zenélnek, nagyon sok a tehetséges közöttük. TANULHATNÁNK tőlük az összetartást, a családcentrikusságot, az öregek és a halottak tisztetét...

Az is igaz, hogy a nemzetközi diplomáciát is...:o)

Előzmény: Valacchi (3)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.29 0 0 4
Tévedés, mi több, aljas rágalom! Nem sajátkezűleg! MIÉP-eseket dolgoztat rabszolgabérért, akik ha nem hozzák a normát, enni sem kapnak!!!!!!
Előzmény: voltaire (2)
Valacchi Creative Commons License 2001.03.29 0 0 3
Ez az egy pozitívumuk van...
Előzmény: bandika1 (1)
voltaire Creative Commons License 2001.03.29 0 0 2
Ne védd az Orbánt!

Ha nem tudnád, szabadidejében átmegy Ukrajnába, és SAJÁT KEZŰLEG vágja ki a hegyi erdőket, amelyek az olvadó havat fogják vissza a Tisza árterületétől!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (0)
bandika1 Creative Commons License 2001.03.29 0 0 1
Ha cinikus akarok lenni, azt kell mondanom, hogy ezek a roma-akciók a FIDESZ kampányát erősítik!
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.29 0 0 0
Nem értem, mit értetlenkedsz. Nem gondolhatod komolyan, hogy a magyaroknak is járjon ilyen. Azok ugyanis _csak_ magyarok. Nagyon helyes, hogy a cigányok új magaslati lakást kérnek, hiszen 0rbán csinálta a mélyedéseket is. Sőt, az árvizet is.
Előzmény: voltaire (-)
voltaire Creative Commons License 2001.03.29 0 0 topiknyitó
Jánd községből egy csoport roma felutazott Budapestre Orbán Viktorhoz, hogy felhívják rá a figyelmet: nem hajlandók visszaköltözni utcájukba, MÉG HA ÚJ HÁZAK ÉPÜLNEK IS az árvíz-súlytotta régiek helyett. Ugyanis túl mély helyen laknak, Tisza mindig elönti majd házaikat.
Ha a miniszterelnök nem hajlandó nekik új épületeket juttatni máshol: irány Franciaország...

Kérdésem:
Nem furcsa-é, hogy nem utazik fel Pestre a Tisza mellett élő több százezer ember, és nem fenyegetőznek Strasbourggal?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!