Khmmm... családcentrikusság... izé... Boldogult katonakoromra visszaemlékezve. Volt nálunk ha jól emlékszem 4 helybéli cigánygyerek. A 4-ből háromnál olyan volt az eltáv, hogy "Hazamentem, jól berúgtam, utána megvertem az asszonyt, utána meg a barátnőmet...".
És őszintén szólva ki is néztem belőlük, hogy nem csak a szájuk volt nagy :-(
Viszont a negyedik akire emlékszem, az tényleg rendes kölyök volt... (leszámítva, hogy a szeszet ő is szerette...)
Ha nem tudnád, szabadidejében átmegy Ukrajnába, és SAJÁT KEZŰLEG vágja ki a hegyi erdőket, amelyek az olvadó havat fogják vissza a Tisza árterületétől!!!!!!!
Nem értem, mit értetlenkedsz. Nem gondolhatod komolyan, hogy a magyaroknak is járjon ilyen. Azok ugyanis _csak_ magyarok. Nagyon helyes, hogy a cigányok új magaslati lakást kérnek, hiszen 0rbán csinálta a mélyedéseket is. Sőt, az árvizet is.
Jánd községből egy csoport roma felutazott Budapestre Orbán Viktorhoz, hogy felhívják rá a figyelmet: nem hajlandók visszaköltözni utcájukba, MÉG HA ÚJ HÁZAK ÉPÜLNEK IS az árvíz-súlytotta régiek helyett. Ugyanis túl mély helyen laknak, Tisza mindig elönti majd házaikat.
Ha a miniszterelnök nem hajlandó nekik új épületeket juttatni máshol: irány Franciaország...
Kérdésem:
Nem furcsa-é, hogy nem utazik fel Pestre a Tisza mellett élő több százezer ember, és nem fenyegetőznek Strasbourggal?