Érdeklődni szeretnék , hogy tud-e valaki segíteni abban, hogy szeptember 15.-én landolunk családommal Treviso-ban 22:00 kor, és hogy tudnánk eljutni Lido Di Jesoloba.Néztem a buszjáratokat de akkor már nincs indulás.Milyen lehetőségeink vannak,és milyen árban!!?? 4 felnőtt három gyerekkel megyünk nyaralni! Előre is köszönöm a segítséget!
Tud valaki valamit mondani Lido Di Adrianórol? Ott még soha sem voltunk a családdal, de egész olcsó, és szívesen mennénk, feltéve, ha vannak ilyenek, hogy sétálóút, ilyen olyan boltokkal (főleg egy-eurós boltokkal), esetleg egy két játékterem és persze az elmaradhatatlan tengerpart. Szóval összegezve tud valaki tapasztalatokat mondani ezzel a hellyel kapcsolatban, úgy értem, hogy járt már ott, és el tudja mondani hogy milyen? Előre is köszönöm.
Romaban tudok egy nagyon olcso vagy teljesen ingyenes szallast a Via del Casaletto 481 alatt. Fokent katolikus zarandokok fordulnak meg ott, tobbnyire ugy tudom, hogy magyarok. E szam alatt a Szent Istvan Haz van. Roma belvarosabol pedig a Lido di Ostiara konnyu eljutni, mert 1 euroba kerul a menetjegy a metron. Azaz egy metronyi ut Romabol a Lido.
Eurotoursnál lefoglalt olaszországi szállás, Lido di Jesoloban, a Residence Mini Jet apartmanban (max. 4 fő, katalógus: 105. oldal) június 30- tól július 7- ig (7 éj) családi okok miatt átadó. Az apartman bérleti díja erre az időszakra 97000 Ft. Egyenlőre az előleg (30000 Ft) van befizetve, a többit legkésőbb az utazás megkezdése előtt 30 nappal kell befizetni.