Sziasztok A szakdolgozatomhoz van szükségem segítségre, kérlek, töltsétek ki az alábbi - alternatív zenére és szubkultúrára vonatkozó kérdőívet! Nem vesz el sok időt az életetekből, de nagyon fontos. Előre is köszönöm!
Nono, nem beszólni, az Exoticot én nagyon is korrekt és előremutató csapatnak tartom! Persze nem volt mentes az emelkedettséget romboló vidámkodástól, de mind zeneileg, mind szövegileg nagyon finom dolgokat tudtak alkotni. Sipos F. Tamás azóta sem képes túlszárnyalni akkori önmagát.
Az alternatív kalapba annak idején minden beletartozott a punktól az EBM-en át a dark wave-ig. Bowie, Philip Glass, ipari zenék, John Cage, stb.
most meg a Kispál és a Quimby számít alternatívnak...
Jóvanna, hüjevagyok, termsztsen vasárnap. Az Asylumban azér ennél bővebb szokott lenni a választék, majd szólok, hogy legközelebb legyen rum meg unicum, mikor jövünk :-) Ja, és zárásra megittunk _minden_ üveges sört...
Tessék? Szombaton nem néztem meg a vasárnapi fellépésüket? A rum jöhet, igazából az Asylummal az volt a fő bajom, hogy nagyon gyenge az italválaszték :-))
Na, itt ez a remek kis topik, amelyben fel lehet hívni a topikgazda figyelmét, hogy baklövést követett el szombaton. Mégpedig azzal, hogy nem nézte meg a F O T E L nevű brigádot, akik harmadikként játszottak vasárnap az Asylumban, tudniillik az ő laza, gitáralapú zenéjük áll tán a legközelebb ehhez a topikhoz. Legközelebb ki ne hagyd, szerintem neked tetszene. Ha meg nem, hát majd kárpótollak valami rummal :-)
CT-re? Szegény!
Na akkor majd ha találkozunk kifaggatlak!:-)
Lusti:
Miért nem! Olyan izék vagytok! Mindig akkor nem jöttök amikor én megyek! Ez biztos direkt van!:-)
Különben is itt a december most már lazítani kell!
Simán belefér még az elseje is! gondoljátok meg!
Lehet, hogy én is megyek 2-án. Sőt! Nekem még Mode klubba is kell mennem 30-án úgyhogy sűrű hét lesz!
Még nem tökéletes az ujjam, de lehet, hogy nem is lesz az.
Igen.
Nem tudom, mert november 28-án CT-re megyek, és másnap mondják meg, hogy mit akarok csinálni dec. 1-én. 2-án valami HKT koncert is lesz, Nazális Sikollyal egyetemben.