Kiváló, köszönöm! Azt hogyan lehetne megtenni, hogy a fájlok közé szakasztörést tegyen, hogy eltérő lehessen a fájlok fejléce? (kicsit régi dolog, tudom:)))) köszi
Ha tényleges összefűzést akarsz, akkor a következő makró kell:
Sub Osszefuz
Set fs = Application.FileSearch
With fs
.LookIn = "C:\doksikonyvtar"
.FileName = "*.doc"
If .Execute > 0 Then
For i = 1 To .FoundFiles.Count
Selection.InsertFile FileName:=.FoundFiles(i), Range:="", _
ConfirmConversions:=False, Link:=False, Attachment:=False
Next i
Else
MsgBox "Nincs Fajl"
End If
End With
End sub
Hm... Jozsef, nem tudom, hogy értetted ezt a Master Documentet, én azon belül sem találok lehetöséget... A View/Master Document után a Master Document Tooolbar-on Insert Subdocument gomb.
Ha tényleg sok doksid van, akkor makrót kellene rá írni:
1. berakod az összefűzendő doksikat egy könyvtárba
2. Nyitsz egy új doksit, beviszed a kövekező makrót, majd lefuttatod lefuttatod. (Tools/Macro)
Sub Osszefuz
Set fs = Application.FileSearch
With fs
.LookIn = "C:\doksikonyvtar"
.FileName = "*.doc"
If .Execute > 0 Then
For i = 1 To .FoundFiles.Count
Selection.Range.Subdocuments.AddFromFile Name:=.FoundFiles(i), _
ConfirmConversions:=False,
ReadOnly:=False, PasswordDocument:="", _
PasswordTemplate:="", Revert:=False,
WritePasswordDocument:="", _
WritePasswordTemplate:=""
Next i
Else
MsgBox "Nincs ."
End If
End With
End sub
1. Export htmlbe
2. DreamWeaverrel megformázni
3. vi-jal vagy cat-tal összefűzni (mivel ilyened nincs, marad copy /b, részletek ld. help copy dos promptban)
4. utána worddel beolvasni, tapasztalatom szerint érdemes doc-ként kimeneteni, átnevezni és újra beolvasni utána.
Hát, csak Wordön belül fog menni, a régi szép szövegfájl-összefűzés nem jácc, mivel itt minden doksinak van fejléce, ami szép kis kavarodást okoz ilyen esetben.
Valóban csinálni kell egy master doc-ot, aztán abba szépen egyenként belepakolászni (a makrózáshoz nem értek).
Vagy meg kell tanulni rendesen használni a Wordöt. Ami elég sokat tud, csak a felhasználók többségének erről nem sok fogalma van.
Hm... Jozsef, nem tudom, hogy értetted ezt a Master Documentet, én azon belül sem találok lehetöséget...
Egyébként meg az Insert/File-al is csak egy-egy doksit lehet egyszerre beszurni.
Próbáltad már az Insert/File menüpontot?
Vagy a View/Master Document-et?
Én inkább az utóbbit javasolnám, mert hosszabb Word doksik kezelése igencsak lassú.
Üdv
József
Sziasztok!
Ha tudjátok, hogy hogyan tudnék winword doksikat összfüzni, akkor légyszi irjatok.
A copy paste dolog nem igazán jo, mivel 250 oldalrol van szo.
Probáltam már összefüzni Wincommanderrel, az hibás lett.
Válaszokat köszönök. Bye, MUe