Keresés

Részletes keresés

titolesz Creative Commons License 2005.03.31 0 0 38

Lassan Lotharnak is meg lehet ereszteni az első "raus"-okat...fogalmam sincs miért kell hitegetni az embereket

Előzmény: Juris (37)
Juris Creative Commons License 2005.03.31 0 0 37
Matthäus: még nem estünk ki!

Lothar Matthäus szövetségi kapitány továbbra sem mondott le arról, hogy a nemzeti együttes kijusson a németországi labdarúgó világbajnokságra.

"Még nem estünk ki! Tovább harcolunk, s az utolsó meccsig kapaszkodnunk kell a szalmaszálba, hogy elérjük céljainkat" - jelentette ki a német szakvezető a mérkőzés után, kiemelve, hogy játékosai dicséretet érdemelnek, amiért a találkozó lefújásáig elszántan küzdöttek.
Juris Creative Commons License 2005.03.31 0 0 36

A hátralévő selejtezőmérkőzések időpontjai az Európai 8. selejtezőcsoportban:

2005. június 4., szombat: Svédország - Málta

2005. június 4., szombat: Bulgária - Horvátország

2005. június 4., szombat: Izland - Magyarország

------------------------------------------------------------------------
2005. június 8., szerda: Izland - Málta

--------------------------------------------------------------------------
2005. szeptember 3., szombat: Svédország - Bulgária

2005. szeptember 3., szombat: Izland - Horvátország

2005. szeptember 3., szombat: Magyarország - Málta

----------------------------------------------------------------------------

2005. szeptember 7., szerda: Bulgária - Izland

2005. szeptember 7., szerda: Magyarország - Svédország

2005. szeptember 7., szerda: Málta - Horvátország

-----------------------------------------------------------------------------
2005. október 8., szombat: Horvátország - Svédország

2005. október 8., szombat: Bulgária - Magyarország

----------------------------------------------------------------------------
2005. október 12., szerda: Svédország - Izland

2005. október 12., szerda: Magyarország - Horvátország

2005. október 12., szerda: Málta - Bulgária

Dzsojszi Creative Commons License 2001.09.01 0 0 35
kiegészítés a topic címéhez: LEGALÁBB 150 ÉVIG !!!
totelcamp Creative Commons License 2001.03.26 0 0 34
Vesszen Trianon és akkor a magyar címeres mezben játszhatna Németh Szilárd, a szlovákok MAGYAR üdvöskéje. Szinte csak örá és Pintére van építve a szlovák válogatott, és rendre hozzák a szebb és szebb eredményeket, most pl. Törökországban 1-1.

A szlovák 21-éves válogatott gyözött Törökországban egy szintén magyar : Borbély Balázs góljával.

Kis Magyarország nem ország,
Nagy Magyarország menyország!

Előzmény: Kola (32)
okos marek Creative Commons License 2001.03.25 0 0 33
Hát sajnos ez van gyerekek! Nem lesz VB, de mit tudunk csinálni? Szomorkodni, sajnos a mi generációnknak úgytűnik nem adatik meg, hogy egy VB-t, vagy akár egy EB-t a részvétel súllya alatt végigszurkoljunk! Vajon milyen lehet is az? És milyen lehet még esetleg ünnepelni is a végén? Biztos jó! Hát mindegy, bizakodjunk egyszer talán mi is megélhetjük! Addig is BIZAKODJUNK!
Kola Creative Commons License 2001.03.25 0 0 32
Én nem vitatom Szabics képességeit, de azért azt a 4 gólt, ha Horváth van ugyanabban a helyzetben, ő is berúgta volna.
Szóval nem kell elájulni Szabicstól, bár ha tegnap 4 gólt rúgott volna a nagycsapatban, akkor átértékelném ezt a véleményem.
Előzmény: Mr. Wendal (31)
Mr. Wendal Creative Commons License 2001.03.25 0 0 31
Szerintem játszhatna Horváth helyett Szabics
Előzmény: Törölt nick (30)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 30
Csatárok nélkül nehéz lesz.
Stuka Creative Commons License 2001.03.25 0 0 29
Igaz, igaz... Mert most az nem volt.
De azért mégse ennyit tudunk. Azért tudunk mi úgy is játszani, hogy versenyben legyünk a 2. helyért.
Előzmény: szul (27)
isz-akos Creative Commons License 2001.03.25 0 0 28
Nem is értem miért nem Delpedro a szöv.kapitány. Sikerült 3 mondatba belesüriteni azt ami BB-nek nem sikerült (??) 3 hét alatt...Gratula!:-)
Szerintem a hátralévö mérközéseken max 2 vereség várható mindkettö idegenben (román olasz) egy döntetlen idegenben (gruz) és 2 hazai gyözelem...ez kb. reális.
Na már most, a fiuk tegnap kihagytak egy kötelezö gyözelmet ezt pedig csakis egy (két) bravurral lehet egyensulyozni azaz jo lenne pontot rabolni romániábol és pontokat a gruzoktol...
(bár én azt sem tartom kizártnak hogy x-eljunk az olaszokkal...)
szul Creative Commons License 2001.03.25 0 0 27
Ezt megertem.En is voltam sokaig igy csak egy vb reszvetelhez sokkal tobb kell mint szamolgatas,nyilatkozatok(bb).JATEK...
Előzmény: Stuka (26)
Stuka Creative Commons License 2001.03.25 0 0 26
Ja, annyit azért hozzátennék, hogy elég realista legyek:
A komoly reményeink most elszálltak, ekkora hibát nem szabad elkövetni. Innentől kezdve megint az jön, amit már megszokhattunk - számolgatás, reménykedés, többi meccs eredményeinek figyelése, stb. Vissza az álomkból a valóságba.
De azért még reménykedek, amíg még látok esélyt. HAJRÁ MAGYAROK!!!!
szul Creative Commons License 2001.03.25 0 0 25
Gyerekek milyen vb reszvetelrol van itt szo?
A csoport leggyengebb csapatat nem tudtuk itthon megverni.Terjetek eszre es legyetek realistak.Valaki azt mondta olyan ez mint a nok.Hat igen A SZERELEM VAK...Mi ne legyunk azok reali cel a 3. hely nagy kuzdelemben odaerhetunk.Ennyi.Bar a tegnapi jatek lehet hogy keves lesz ahhoz...
Stuka Creative Commons License 2001.03.25 0 0 24
Na azért lemondani nem kell a VB-ről, de a legkomolyabb esélyt most szalasztottuk el, főleg, hogy a románok is kikaptak. Ezt elszúrtuk, de még van esély.
Matematikailag:
Még szerencse, hogy a románok oda-vissza kikaptak az olaszoktól, így már biztos, hogy ellenük 1 ponttal többet szereztünk. (Még 1 viszont hatalmas bravúr lenne) Feltételezem, hogy ők viszont mindkét meccset nyerik litvánok ellen, addig -1. Minden a grúzok és a románok ellen dől el.
HA grúzok ellen 6, románok ellen 4 pontot szerünk, 2. hely megvan. (Biztos +2p, mint románoknak)
HA grúzok ellen 6, románok ellen 2 vagy 3 pontot szerzünk (vagyis egymás ellen egál), akkor még mindig jó esélyünk van, mert csak hibáznak még a románok is. (Ha egyszer hibáznak, +1p)
HA grúzok ellen 4 pontot szerzünk, még mindig nem rossz, de akkor már tényleg muszáj a románoknak hibázniuk.
HA románok ellen csak 1 pontra vagyunk képesek, gyakorlatilag elszállnak esélyeink, hacsak nem ők is x-elnek a grúzokkal.

Nem hinném, hogy a grúzok lennének a másodikok, bár ők még mindig ismeretlenek, az igaz. (Csak papírforma-meccseket játszottak) Szerintem mégis inkább a románokra kell figyelni. A románok elleni 2 meccsen dől el minden, és muszáj a grúzok ellen min. 4 pontot összeszedni.
Ennyi a matek.
A reális esélyünk szerintem arra van, hogy grúzokat itthon verjük (na nem így, mint a litvánok ellen), idegenben iksz, a románok ellen kiharcolunk egy győzelmet. (Két döntetlen is jó, de akkor a grúzok is beleköphetnek a levesbe)
És a románok is hullajtanak pontokat a grúzok ellen.
Ez az esélyünk. De nekünk mindent bele kell már adni. (Még egyszer nem lesz akkora mázlink, mint 96-97-ben, akkora körbeverések) Nagyon nehéz lesz. A könnyebb utat elszalasztottuk a litvánok ellen.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!
RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!!!

tommasi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 23
Nem kell ennyire pesszimistának lenni::::

HA itthon verjük a román,grúz duót és
HA hozzuk a 3 pontot grúziából és
HA az olaszok végigverik nekünk a mezőnyt és
HA nem kapunk ki a 3 indegenbeli meccsen (olasz,grúz,román) és
HA a litvánok pontot rabolnak még a tööbi vetélytárs ellen is és
HA mindenki x-et játszik egymással és
HA nagy malacra sikerül a második hely és
HA fortuna besorsol valami egetrengetően gyenge ellenfelet a pótselejtezőn és
HA ezeken a meccseken nekünk fújnak a bírók..
AKKOR KINT LESZÜNK A VILÁGBAJNOKSÁGON!!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!

Dzsojszi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 22
Aludva egyet a történtekre: a tegnapi játék a nullával volt egyenlő, ismét csak azt tudom mondani: KATASZTRÓFA !!!! Ha csak ennyit tudunk, akkor zárjuk be a boltot !!! Bicskei egy intelligens, nyelveket beszélő úriember, de ha három év alatt csak ennyit tudott összehozni a válogatottal, az önmagáért beszél. Ezzel a játékkal egy 10-est fogunk kapni Romániában és Olaszországban is, plusz a grúzok oda-vissza lenyomnak minket. Egyébként szerintem is a grúzok mennek tovább másodikként !! Azért azt valaki elmagyarázhatná egyszer, hogy hogy a repedt faszba van az, hogy Európának talán már nincs is olyan pontja, ahol ne tudnának elfogadhatóan focizni, (nézzétek meg a Lengyeleket, hogy állnak a csoportban, most éppen a Norvégokat verték meg idegenben, vagy a cseheket, szlovénokat, szlovákokat, grúzokat, stb, stb), egyedül Magyarország az a fehér volt, ahol valami rejtélyes ok miatt a szurkoló mindig csak egy olyan teljesítményt lát (nulla a köbön), amivel a fiúk tegnap is megörvendeztettek minket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delpedro Creative Commons License 2001.03.25 0 0 21
isz-akos!

Én megmondom, hogy kell gólt lőni 10 védekező játékossal szemben:
1. az első 20 percben 5-6 távoli lővéssel próbálkozni
2. ugyanakkor széleken megjátszott labdákkal a védelem mögé kerülni
3. a távoli lövésekre ki fognak lépni a védők, ergo több hely van a kényszerítőre, abból pedig több helyzet van.

Ma mit láttunk?
Már az elejétől középen bementünk a darálóba, lőttünk egyet távolról kapura, a szélső játék katasztrófa volt. Mivel ezt az alaptételt BB nem tudta megoldani, pontosabban átadni a játékosoknak, ezért takarodjon a jó qrva anyjába!

Szerintem is a grúzok mennek tovább 2.-ként.

TOMBOY Creative Commons License 2001.03.25 0 0 20
Az olaszoknak ki van bérelve az 1. hely, a grúzok naggyon yook, nem tudom mi lehet így...
gaRRy Creative Commons License 2001.03.24 0 0 19
Hát sajnos ha minden így marad, akkor a Grúzok a legsanszosabbak 2.helyre. Az első ugye eldőlt. Bár ne így legyen.
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.24 0 0 18
2001.06.02. Románia - Magyarország
2001.06.06. Magyarország - Grúzia
2001.09.01. Grúzia - Magyarország
2001.09.05. Magyarország - Románia
2001.10.06. Olaszország - Magyarország
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.24 0 0 17
2001.09.05.
Előzmény: drotmalac (15)
isz-akos Creative Commons License 2001.03.24 0 0 16
szeptemberbe lesz a magyar-román de elotte még megyunk hozzájuk
Biztato jeleket nem láttam csupán annyit hogy ellentétben a pár évvel ezelötti jugo 7-1 hez képest mostmár x-re jok vagyunk itthon europai élcsapat ellen...
drotmalac Creative Commons License 2001.03.24 0 0 15
Lesz ebből balhé Bölöninek...Még valami:mikor fogadjuk itthon a románokat?
Előzmény: mash (14)
mash Creative Commons License 2001.03.24 0 0 14
0-2 maradt Pippo 2 góljával
Előzmény: drotmalac (12)
jasu Creative Commons License 2001.03.24 0 0 13
Isz-ákos!
Én még a mai meccs hatása alatt vagyok, ezért nem várom meg a sorozat végét az értékeléssel.
Olszországban viszont előfordulhat, hogy nem nyerünk.Te láttál ma valami bíztatót,amire alapozod az optimizmusodat? Nagyon szomorú vagyok, de szerintem a végén se lesz több mint 6-7 pontunk.
Bárcsak ne lenne igazam.............
drotmalac Creative Commons License 2001.03.24 0 0 12
Apropó, mennyi a román-olasz?
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.24 0 0 11
Ja, olyan ez mint a nők... Mindig csak csalódunk bennük. :)
Előzmény: kokoo (10)
kokoo Creative Commons License 2001.03.24 0 0 10
Azért ne csüggedjetek!Még enm uszott el semmi!Ameddig remény van, addig van esélyünk kijutni, és remény addig van, ameddig van matematikai esélyünk!És az még lesz egy darabig!

HUNGARIA FOREVER!

isz-akos Creative Commons License 2001.03.24 0 0 9
Azért kiváncsi lennék akkor mi lenne a reakcio ha mondjuk teszem azt (erre 25% esély sincs) 1-0 ra nyerunk olaszországban? Akkor is menjen bicskei a faxba?...emberek!! Várjuk meg a selejtezö végét és utána értékeljunk ne a közepén!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!